Hallottam már erről a gyerekről, megkéne majd mostanában szerezni

nagyondrága lenne elhozni akármikor...
Hát én is legalább ennyire oda vagyok a Chelseaért. Pláne, hogy most már ott van Ballack isMax írta:Hát....Ami a Chelsea-t illeti,én gyűlölöm őket!Komolyan mondom!Egy pár éven belül papíron semmi értelme nem lesz az angol bajnokságnak és a BL-nek,vagyis ahol a Chelsea megfordul!Ilyen kerettel a nem létező anyósom mindent megnyerne ezzel a *z*rr*l!De szerencsére a foci nagyon szép sport,és nincs papírforma eredmény!Ezért is szeretjük!!!
télleg félelmetes de azért na felejtsük el hogy idén sem volt gyenge a csapatuk még is a bajnokságban a kiscsapatok ellen volt egy két meglepő eredményük pedig azért ezt az angol bajnokságot illett volna fölényesebben megnyerniük szerintem a vége igencsak melegre sikeredettLG írta:Ballack, meg Seva 1 csapatban az már eleve brutális, + Lampard, Robben, Joe Cole, Makelele, Essien, és 1 szinte sebezhetetlen védelem. Kell erosíteni, mert jovore a cselzi átgázolhat mindenkin
Az első felét osztom (bár ha angliában lennénk lehet hogy megtenném egy kisebb összeggel hogy a Bl nyolcaddöntőjében összekerülünk velük...Kenny írta:Jaja,nem kéne velük összekerülni a Bl-ben,mert akkor több mint valószínű,hogy ők nyernének..
Ilyet azért ne írjunk!!Kenny írta: Jaja,nem kéne velük összekerülni a Bl-ben,mert akkor több mint valószínű,hogy ők nyernének..
Jaja,nem kéne velük összekerülni a Bl-ben,mert akkor több mint valószínű,hogy ők nyernének..LG írta:Ballack, meg Seva 1 csapatban az már eleve brutális, + Lampard, Robben, Joe Cole, Makelele, Essien, és 1 szinte sebezhetetlen védelem. Kell erosíteni, mert jovore a cselzi átgázolhat mindenkin
nem biztos hogy ott is marad, ugyanis csak kölcsönben volt a spursnél a romától!Fernando írta:Hossam Mido TottenhamAS Roma
Nem bír egyhelyben maradnién személyszerint utálom Midót, nem azért amit a pályán nyújt hanem amit csinál az életben
Személy szerint ennek valószínűségét én 0ra teszem!Amint olvastam 20millió fölött van a kivásárlási ára,annyit meg nem ér!A másik meg hogy padra nem hiszemh szívesen jönne!GeRyNhO írta:És mitszoltok , Torreshez és az esetleges Barcelonai átigazolásához?
Mennyen a Betisbe, ott tuti h játszana, és hálistennek Forlán üzletet sem segítenéraven írta:Most olvasom hogy MAxi mehet Villarealba.
Hát sztem e egy nagyon rossz üzlet lenne, mivel oda sem férne be.
A Betis meg a Sevilla igen, de Villarealban ismét csak a padot koptatná...
Egyet innen egyet onnan nézelődök neten, de soha nem az NSO-rólnoname írta:Ez se rossz vétel, csak ne hagyják h ő lője a 11eseket...Fernando írta:Pierre Womé
InternazionaleWerder Bremen
És mellesleg honnan szeded le ezeket?