Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valdo88 írta:télleg nem lesz ott
sot katalan...Max írta:Nem tudom!Luque-ének én is örülnék!Gyors,bárhol tud játszani a középpályán,és csatárnak sem utolsó,sőt spanyol állampolgár!
Luque tényleg jó lenne, ráadásul régen a Mallorcában sokáig játszottak együtt Eto'o-val, de nem hiszem, hogy összejön.OpenMinded írta:Sziasztok!
Már régota olvasom a hsz-ek, és gondoltam én is bedobok egy nevet csatárnak: Albert Luque. Ő legalább katalán, és szélen meg középen is tud játszani. Szerintetek?
Meg fogsz lepődni, Crouch igen jól kapcsolódik be a rövidpasszos játékba. Bírom a srácot, jól nyomja, de kapja be, mert tegnap gólt lőtt.Ordog írta:Az angol sztárok tudjuk hogyan szerepelnek Spanyolországban... Elég csak Beckhamre gondolni. Most is ő volt a meccs embere, ha Angliában focizna sztem olyan játékra lenne képes, mint anno a MU-ban, de Spanyolországban nem jön be ez az angol ívelgetős és "péppéfutom magam"-féle játéka:)
Crouchal is ugyanez lenne. Vhogy nekem nem hiányzik, hogy a gyönyörű rövidpasszos játékunkat meg-meg akasszuk ilyen erőlködős Crouchra felívelős játékkal. Krócs maradjon csak Angliába, a rossebnek sem kell.
Egyébként annyira nem hülyeség: remekül fejel, ha arra van szükség, és a labdával is tud ő nagyon szépen bánni. Hát még itt mit csinálna vele. Én nagyon kedvelem a srácot. Csak nagyon de nagyon sok pénzbe kerülne.Ordog írta:Ne poénkodjunk kérem! Ez egy komoly topic