Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oleguer azért játszik mert nincs jobb játékos arra a posztra. Belletti jó játékos, de nem védőnek, hanem kp.nak. Oli legalább tud védekezni, Belletti pedig ritkán ér vissza. Igaz h részben neki köszönhetüjöűük a BL-t, de el kell végre ismerni:NEM A BARCÁBA VALÓ!!! Neki egy olyan csapat kell, ahol szélső kp.t tud játszani, mert védőnek igen csak gyenge. De sztem a vezetőség elintézi iden ezt a gondot. Nem hiába van az az opció Alvesra.Remélem h Belletti olyan csapatba kerül, amelynek a játéka illik a stílusához, de itt nem jó.Subinho írta:részben igazad van. ez a katalán nemzeti érzés, a katalán nacionalizmus érezhető nagyon. oleguernek mindenképp játszania kell, mert katalán... de ott van pl. iniesta, aki nála ezerszer jobb és ő is katalán! őt miért nem erőlteti senki a kezdőbe??? nem értem!!!
marquezt meg kell minden áron tartani, mert nagyon jó védő!!! oleguert meg ültesse már le végre vki a padra!!! nem fizetésemelés és új szerződés kell neki!!! mire??? marquez ügyét intézzék már!!!
a nistelrooy, meg a trezeguet meg nagyon jó playa, de nem a barcába való!!! nem tudnának csak eto'o helyén játszani, de eto'o jobb náluk, a padra pedig nem jönnének el!!! nem kell, hogy bomlasszanak!!!
kluivert meg az utóbi időben vagy sérült, vagy csak bénázik!!! semmiképp sem kell!!! bármennyire is szerettem régen...
crespo kell nekünk, meg cris és damia jöjjön vissza!!!más nem kell!!! és oleguer üljön a padra!!!
részben igazad van. ez a katalán nemzeti érzés, a katalán nacionalizmus érezhető nagyon. oleguernek mindenképp játszania kell, mert katalán... de ott van pl. iniesta, aki nála ezerszer jobb és ő is katalán! őt miért nem erőlteti senki a kezdőbe??? nem értem!!!varga tamás írta:Nos, én úgy gondolom, hogy a Barca már eldönthetné, hogy mit akar. Számomra úgy tűnik, hogy csak kapkodás és szervezetlenség jellemzi az igazoláspolitikánkat. Nem tudom mit akarnak, az oké hogy kellene egy csatár és egy védő, de kit akarnak. Forlán - hát az idei szezonja egy kicsit gyenge volt, 8-9 gól 40 meccsen, nagyon halovány, mondhatni értékelhetetlen. Gudjohnsen - [auto_cenzúra], lehet hogy olcsó, meg jönni akar a cselszkiből, dehát nem éri el a Barca színvonalát. Larssonis északi volt, de a két játékost nem lehet egy lapon emlegetni. Azt sem értem, hogy miért nem kívánnak többet áldozni az igazolásokra. Pár millió euróért csak kétballábas kezdőket lehet igazolni, vagy olyanokat, akik nem alkakmasak arra, hogy magukra húzzák a gránátvörös mezt.
Ott van Nistelrooy, jó játékos, gólérzékeny, robbanékony, s a MU-ból kifele áll a szekere rúdja. Vagy ott van Trezeguet, improvizatív, nagyon jó játékos, Henry-nál sztem jobb.
De a legfontosabb Márquez megtartása lenne, de érzéseim szerint ez sem fog sikerülni. Hónapok óta tárgyalnak, megállapodás pedig sehol. Meglátjátok a cselszkiben vagy a Milanban fog kikötni, mert ők nem tárgyalgatnak, hanem egy vagon pénzt ígérnek, s Márquez már alá is írt hozzájuk. Márpedig, ha ő elmegy a védelem összeomlik, s rvid időn belül pótolhatatlan lesz. Oleguernek nem szerződést meg fizetésemelést kéne ajánlani, hanem eladni a francba, s a pénzből megtartani Márquezt. De a Barcánál a nacionalizmus, ill. sovinizmus többet nyom a latban, mint a megbízható, kőkemény védelem oszlopa, Márquez megtartása. Oleguer egy halom szerencsétlenség, a Bl-döntőn is amit művelt, az felháborító volt, a magyar első osztályban elment volna - talán - de a világ első számú csapatában már nem. Nála gyengébb, rosszabbul védekező játékost nem mostanában láttam, jó lenne elzavarni. Csak kárára van a csapatnak. Az idei szezonban játszottunk 57 meccset, ebből nem volt 5 olyan meccs, amelyen megbízhatóan focizott volna. Ilyen játékosra nincs szükség, tartása csak ráfizetés a klub számára, takarodjon el.
Tehát: a legfontosabb Márquez megtartása, ami minden, ismétlem minden pénzt megér. Ha nem sikerül, jövőre lehúzhatjuk a rolót. varga tamás
én is mondtam itt anno de meg is kaptam érte a magamét. már én is ott tartok h nem kell. alladoan serult, alig játszik. amikor jatszik akkor se villog.Iniesta írta:Szerintem a legtisztább megoldás ha Kluivertet visszahoznánk.
Nem kell Forlán meg Gudjonsen,Kluivert a tuti már bizonyított és a Barcát is szerette.