Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
S.Agüero írta:Az már korábban is valószínűsíthető volt, hogy a francia bekk nem folytatja a nyáron Barcelonában, Valverde pedig állítólag nem is számol már vele. A találgatás így már elkezdődött egy ideje, hol folytatja Mathieu, a spanyol lapok tegnap pedig a görög Olympiakosz érdeklődéséről írnak, de a Marseille és a Sporting Lisszabon is célállomás lehet a hátvédnek.
már hónapokkal ezelőtt is felröppent ez a pletyka, a 35 éve fannival jó páros lennének viccet félretéve nem lesz belőle semmi, pénz van most, a védelem viszont nagyon gyenge, úgyhogy oda biztos valami jobb játékos fog érkezni...palesz77 írta:A L'equipe szerint a Marseilles érdeklődik iránta. Mindenki jól járna, mi megkapjuk Marlont, de Bob se veszíti el Mathieut végleg..
Nyugi, ebbe én is belebotlottam, de nem hivatalos, sőt. Ha megnézed, még februárban megírták, hogy Cancelo-t leszerződtettük.R11 írta:DE MIÉRT????? https://twitter.com/FCBarclona_es/statu ... 5571949568 azt hittem leesek a székről mikor megláttam
Legalább van pozitív hozadéka is a meccsnek.S.Agüero írta:Luis Enrique minden bizalmát elvesztette Jérémy Mathieu-ben a Málaga elleni teljesítménye után, és úgy döntött, nem fogja játszatni többet a nagyobb meccseken a franciát. [donbalon]
Hááát, majdnem. Vagy 4 méter kellett volna hozzá. Egyébként sem értem, hogy miért pont most vesztette el a bizalmát. Azért ez benne van egy védő játékában.visca el barca írta: kétlem. amúgy szerencsétlent mindenki fikázza az eset miatt, igaz tényleg ő cseszte el a lesre állítást, de egy védővel előfordul, hogy beragad... amugy volt sebessége, majdnem utolérte sandrot
kétlem. amúgy szerencsétlent mindenki fikázza az eset miatt, igaz tényleg ő cseszte el a lesre állítást, de egy védővel előfordul, hogy beragad... amugy volt sebessége, majdnem utolérte sandrotS.Agüero írta:Luis Enrique minden bizalmát elvesztette Jérémy Mathieu-ben a Málaga elleni teljesítménye után, és úgy döntött, nem fogja játszatni többet a nagyobb meccseken a franciát. [donbalon]
Kiez te Sirokpalesz77 írta:Van, aki már az öltözőben berúgott..