István - Norbi mint CSK dönt, ezért nem válaszoltam én eddig, egyébként szerintem is gyere nyugodtan, mert ez egy barátságos összecsapás, és így is alig vagyunk többen 7-8 embernél.
Bercy - most hogy mondod, tényleg!
Ronaldinho17 - Most lebuktál, köszönd Bercynek. MI AZ, HOGY ÖRÜLSZ A GÓLODNAK A JOGA TORNÁN, nálunk meg nem...?

Holnap is olyannak akarlak látni, megértetted!?... NA!
Mindenki - Vegyétek már tudomásul, hogy Bercy nem helyettes, vagy helyettes csapatkapitány, hanem egyszerűen csak a H.F.C.B. Védelmi Minisztériumának vezető projekt menedzsere, Vész elhárító tisztje. Tessék vele e-képpen, tisztességgel bánni. Már csak a kora miatt is!!!
Holnap én, és Tomi barátom már ott leszünk 10.00-tól az Arénában egyéb elfoglaltságaink miatt, úgyhogy aki kedvet kap egy jó társasághoz, az nyugodtan kilátogathat előbb is!!!
Egyébként 13.30 körül remélem (sőt, inkább ajánlom), hogy mindenki befut, mert jó lenne, ha nem csak tingli-tangli meccsnek fognánk fel ezt az egészet, hanem egy komoly, felkészülési meccsnek, ehhez pedig ott kell lenni időben, be kell rendesen melegíteni, meg kéne beszélnünk pár taktikai részletet... nem sorolom. Aki 14.00-ra, vagy még később fut be, és csak felmegy játszani egy jót... nos az nem tudom, hogy mit akar majd a tornán!?...