A Magyar Barca!
-
- Director del Fútbol
Csongor ne haragudj, a szombat elég hülyére sikeredett számomra, mert lemondta a reggeli ellenfél is, majd a Juve is, bár meg kell jegyeznem, hogy én ott voltam, 2 órát fociztam is ott a Bad Boyssal, és sütött a nap, tökéletes idő volt!!! Kár érte...
Nem gondoltam volna, hogy hozzád nem jut el az info, bocs!!! Azért köszi...

"Més Cuen un Club"
-
- Barça C
Sziasztok!!!
Elsősorban a Barca "B"-hez szeretnék szólni. Mivel úgy adódott,hogy se a Juve "B" se a Barca "B" nem jutott ki a tornára, de gondolom Ti is, mint mi kimegyünk szurkolni az anyacsapatnak játszhatnánk egy barátságos meccset.
A menetrendet nézve mindkét csapatnak lesz egy 3 órás szünet, azalatt pedig lehetne egy meccset nyomni 13-tól 14-ig.
Szóval remélem július 1-én létre tudunk hozni egy Juve "B" - Barca "B" barátságos meccset.
Üdv.: Atyus
Elsősorban a Barca "B"-hez szeretnék szólni. Mivel úgy adódott,hogy se a Juve "B" se a Barca "B" nem jutott ki a tornára, de gondolom Ti is, mint mi kimegyünk szurkolni az anyacsapatnak játszhatnánk egy barátságos meccset.
A menetrendet nézve mindkét csapatnak lesz egy 3 órás szünet, azalatt pedig lehetne egy meccset nyomni 13-tól 14-ig.
Szóval remélem július 1-én létre tudunk hozni egy Juve "B" - Barca "B" barátságos meccset.
Üdv.: Atyus
-
- Entrenador del Barça
kész átverés szombaton??az csütörtökön van,és már őszig nem is lesz!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
A Kész Átverésbe azok is bekerülnek, akiket nem tudtak átbaszni? Nem nagyon láttam még adást, de elvileg leszek ma, check it out 

Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
- Marci
- Capitá del Barça
Miért, te nevezhetsz máshová is?Bercy írta:Az öregfiúk bűntetőrugó bajnoksága áll a szívemhez legközelebbgnorbert írta:Érdekel ez bárkit is![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=114589
Ha igen szerveződjünk időben...![]()
üdv
gnorbert

Kár hogy elmaradt a Juve elleni foci...
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Silva! Ugye-ugye ,néha még én isBercy írta:Mé' szokott örülni a góloknál???Silvanus írta:Azért gratula Zsoltika...Egyébként ma te is média sztárrá avanzsáltál, mint anno én!
Láttalak ma ugyan i a Sport1 - Zuhanyhíradójában!!! Bizony! A Joga tornáról volt egy összefoglaló, ahol a mi Zsoltikánk is ott volt, és egy-egy snittre bevágták a drágát, ahogy kever-kavar, és örül...
![]()
Meg egyébként a focikon?

-
- Entrenador del Barça
Az öregfiúk bűntetőrugó bajnoksága áll a szívemhez legközelebbgnorbert írta:Érdekel ez bárkit is![]()
Ha igen szerveződjünk időben...![]()
üdv
gnorbert

Érdekel ez bárkit is
Ha igen szerveződjünk időben...
üdv
gnorbert

Ha igen szerveződjünk időben...

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
HÜLYESilvanus írta:
Mindenki - Vegyétek már tudomásul, hogy Bercy nem helyettes, vagy helyettes csapatkapitány, hanem egyszerűen csak a H.F.C.B. Védelmi Minisztériumának vezető projekt menedzsere, Vész elhárító tisztje. Tessék vele e-képpen, tisztességgel bánni. Már csak a kora miatt is!!!![]()

-
- Director del Fútbol
István - Norbi mint CSK dönt, ezért nem válaszoltam én eddig, egyébként szerintem is gyere nyugodtan, mert ez egy barátságos összecsapás, és így is alig vagyunk többen 7-8 embernél.
Bercy - most hogy mondod, tényleg!
Ronaldinho17 - Most lebuktál, köszönd Bercynek. MI AZ, HOGY ÖRÜLSZ A GÓLODNAK A JOGA TORNÁN, nálunk meg nem...?
Holnap is olyannak akarlak látni, megértetted!?... NA!
Mindenki - Vegyétek már tudomásul, hogy Bercy nem helyettes, vagy helyettes csapatkapitány, hanem egyszerűen csak a H.F.C.B. Védelmi Minisztériumának vezető projekt menedzsere, Vész elhárító tisztje. Tessék vele e-képpen, tisztességgel bánni. Már csak a kora miatt is!!!
Holnap én, és Tomi barátom már ott leszünk 10.00-tól az Arénában egyéb elfoglaltságaink miatt, úgyhogy aki kedvet kap egy jó társasághoz, az nyugodtan kilátogathat előbb is!!!
Egyébként 13.30 körül remélem (sőt, inkább ajánlom), hogy mindenki befut, mert jó lenne, ha nem csak tingli-tangli meccsnek fognánk fel ezt az egészet, hanem egy komoly, felkészülési meccsnek, ehhez pedig ott kell lenni időben, be kell rendesen melegíteni, meg kéne beszélnünk pár taktikai részletet... nem sorolom. Aki 14.00-ra, vagy még később fut be, és csak felmegy játszani egy jót... nos az nem tudom, hogy mit akar majd a tornán!?...
Bercy - most hogy mondod, tényleg!
Ronaldinho17 - Most lebuktál, köszönd Bercynek. MI AZ, HOGY ÖRÜLSZ A GÓLODNAK A JOGA TORNÁN, nálunk meg nem...?

Mindenki - Vegyétek már tudomásul, hogy Bercy nem helyettes, vagy helyettes csapatkapitány, hanem egyszerűen csak a H.F.C.B. Védelmi Minisztériumának vezető projekt menedzsere, Vész elhárító tisztje. Tessék vele e-képpen, tisztességgel bánni. Már csak a kora miatt is!!!

Holnap én, és Tomi barátom már ott leszünk 10.00-tól az Arénában egyéb elfoglaltságaink miatt, úgyhogy aki kedvet kap egy jó társasághoz, az nyugodtan kilátogathat előbb is!!!

Egyébként 13.30 körül remélem (sőt, inkább ajánlom), hogy mindenki befut, mert jó lenne, ha nem csak tingli-tangli meccsnek fognánk fel ezt az egészet, hanem egy komoly, felkészülési meccsnek, ehhez pedig ott kell lenni időben, be kell rendesen melegíteni, meg kéne beszélnünk pár taktikai részletet... nem sorolom. Aki 14.00-ra, vagy még később fut be, és csak felmegy játszani egy jót... nos az nem tudom, hogy mit akar majd a tornán!?...

"Més Cuen un Club"
Szia István!
Gyere csak játszani persze...!
A cégemnél cseszegetnek mindenkit a net felhasználás miatt, tehát mostanában nem nagyon leszek...
üdv
gnorbert
Gyere csak játszani persze...!
A cégemnél cseszegetnek mindenkit a net felhasználás miatt, tehát mostanában nem nagyon leszek...

üdv
gnorbert
-
- Entrenador del Barça
Mé' szokott örülni a góloknál???Silvanus írta:Azért gratula Zsoltika...Egyébként ma te is média sztárrá avanzsáltál, mint anno én!
Láttalak ma ugyan i a Sport1 - Zuhanyhíradójában!!! Bizony! A Joga tornáról volt egy összefoglaló, ahol a mi Zsoltikánk is ott volt, és egy-egy snittre bevágták a drágát, ahogy kever-kavar, és örül...

Meg egyébként a focikon?

-
- Director del Fútbol
Azért gratula Zsoltika...
Egyébként ma te is média sztárrá avanzsáltál, mint anno én!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Csá Bercy!
Lentebb írtam,amíg játszottunk jók voltunk,aki nyert az fennmaradt és ,4x kaphattál ki(szombaton 2x ,vasárnap 2x)és a végén a két legtöbb győzelemmel rendelkező döntözött! Sajnos egyik emberünk nem tudott vasárnap jönni,és így már nem nyerhettünk! de aláztuk (mi egydül) a futsalosokat!
ZTE,várod már hogy hazádat(románia) felvegyék az unióba?
Hidd el jobb lesz,euszabványos disznótenyésztés miegymás 
Lentebb írtam,amíg játszottunk jók voltunk,aki nyert az fennmaradt és ,4x kaphattál ki(szombaton 2x ,vasárnap 2x)és a végén a két legtöbb győzelemmel rendelkező döntözött! Sajnos egyik emberünk nem tudott vasárnap jönni,és így már nem nyerhettünk! de aláztuk (mi egydül) a futsalosokat!
ZTE,várod már hogy hazádat(románia) felvegyék az unióba?

Ronaldinho 17!
Sajnálom h nem jutottál ki a testvéreidhez a brazilokhoz.nem baj legalább több időt tölthetsz otthon(szép hazánk keleti szomszédságában)!!!!!!!!!!!!!
üdv
Sajnálom h nem jutottál ki a testvéreidhez a brazilokhoz.nem baj legalább több időt tölthetsz otthon(szép hazánk keleti szomszédságában)!!!!!!!!!!!!!
üdv
2006. június 10. 14-16
TippMix Aréna B pálya
Juventus vs. HFCBarcelona ("A")
"A" CSAPAT
1. Tomi - OK
2. Marci - OK
3. Bercy - OK
4. Miki - OK
5. Melkor - jön, de fáj a térde, és nem tudja képes lesz-e játszani...

6. Gergő - nem ér rá
7. Mucs1 - nem ér rá
8. gnorbert - jön, de fáj a térde, és nem tudja képes lesz-e játszani...
9. Ronaldinho17 - OK
10. Silvanus - OK
Tehát hat egész és két fél játékosunk van...
üdv
gnorbert
TippMix Aréna B pálya
"A" CSAPAT
1. Tomi - OK
2. Marci - OK
3. Bercy - OK
4. Miki - OK

6. Gergő - nem ér rá
7. Mucs1 - nem ér rá

9. Ronaldinho17 - OK
10. Silvanus - OK
Tehát hat egész és két fél játékosunk van...

üdv
gnorbert
-
- Entrenador del Barça
2006. június 10. 14-16
TippMix Aréna B pálya
"A" CSAPAT
1. Tomi - OK
2. Marci - OK
3. Bercy - MÁR NEM CSAK TALÁN
4. Miki - OK

6. Gergő - nem ér rá
7. Mucs1 - nem ér rá
9. Ronaldinho17 - OK
10. Silvanus - OK
11. Cory - OK
TippMix Aréna B pálya
"A" CSAPAT
1. Tomi - OK
2. Marci - OK
3. Bercy - MÁR NEM CSAK TALÁN
4. Miki - OK

6. Gergő - nem ér rá
7. Mucs1 - nem ér rá

9. Ronaldinho17 - OK
10. Silvanus - OK
11. Cory - OK