2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem nem a személye ellen irányulnak a hozzászólások, hanem a körülmények miatt. Egy Tottenham-ban megbukott Kínából igazolt , az asztalra eddig szinte semmit le nem tévő 29 éves játékosért kiadtunk kapásból 40 millát, mikor a középpályánk tömve van és azoknak semmi lehetőséget nem adunk, akik saját nevelések vagy éppen fejlődőképes fiatalok.Ronaldinho&Barca írta:Hát, elég savanyú az a bizonyos szőlő még, érnie kell, ha egyáltalán be fog érni. Úgy mentünk neki a nyárnak hogy Iniestának kellene egy helyettes/pótlás, tudjon terhet levenni róla, illetve ezáltal is ösztönözni a maximumot kiharcolni. Na ettől rohadt messze állunk most így augusztus közepén. Ráadásul Neymar kívülről csukta be az ajtót. Paulinho nem tehet semmiről, brazil és talán ezért van ott ahol, de nem ismerem, nem az a fajta ember vagyok aki látatlanba valakit lehurrog. Elég sok szól ellene és ha jött/jönne Dembélé vagy Coutinho mellette talán megemésztették volna a katalánok ezt az igazolást. Nem tudom mit vár tőle a vezetőség, és én se, küzdjön harcoljon, aztán meglátjuk. Drukkolok neki mert ha van rossz időzítés azt neki most össze hozták.
U: Mekkora lenne ha Ney látná a hírt hogy a span a barcába landolt, könyörögne az araboknak hogy "lécci" majd holnap a psg kivásárolná a játszópajtást.
Sokan egy elvesztett Klasszikus után, egy viszonylagos mélypontról, egy kicsit zűrös és zavaros időszak közepén írtak róla. Nyilván nem ellene irányul, merthát végülis ide top player kell top bajnokságból. De én is úgy gondolom hogy nektek van igazatok. Adni kell egy esélyt ennek a srácnak. Bakiparádés videókat pedig bármelyik játékosról lehet csinálni aki pályára lépett...vinszentvega írta:Köszönöm! Én is ilyesmit akartam leírni, csak nem volt hozzá akaraterőmgeridoss írta:Nem vagytok azért egyszerű esetek. Sérülést meg füttykoncertet kívánni a klub új játékosának, akit egy másodpercig sem láttatok (biztos vagyok benne, hogy nem) játszani... Komolyan mondom, tiszta kabaré, ami itt megy. Én értem, hogy csalódottak vagytok, hogy nem csilliárdokért jött egy igazi szupersztár, én is szeretném Coutinhot és Dembelét is, de miért kell ezért Paulinhot gyűlölni? Mit tett ő?
Elment Kínába pénzt keresni, igen. De ez miért jelenti azt, hogy nem lehet jó játékos, ha épp van kellő motivációja (ha a pénz az, akkor az!)? Egyből ki van kiáltva közellenségnek, holott még a szerződését sem írta alá. Lehet, hogy nagy felsülés lesz a pali, de van azért némi esély, hogy annyira nem lesz borzasztó, nem?
A vételárról nem tehet, ha hívja a Barca, hülye lett volna nemet mondani, valószínűleg az utolsó lehetősége top csapatban játszani. És csak több, mint 40szeres brazil válogatott. Azért akárkit nem hívnak meg oda negyvenszer.
Egyeseknél tényleg elszaladt már a ló. Amennyiben az első három hónapban egy nagy nulla lesz, jogosan lehet kritizálni, de addig... én komolyan kezdem kellemetlenül érezni magam, hogy egy csapatnak szurkolok ilyen csürhével, mint itt néhány kommentelő...
Sok sikert kívánok neki, remélem beigazolja, hogy miért is hoztuk el!
Köszönöm! Én is ilyesmit akartam leírni, csak nem volt hozzá akaraterőmgeridoss írta:Nem vagytok azért egyszerű esetek. Sérülést meg füttykoncertet kívánni a klub új játékosának, akit egy másodpercig sem láttatok (biztos vagyok benne, hogy nem) játszani... Komolyan mondom, tiszta kabaré, ami itt megy. Én értem, hogy csalódottak vagytok, hogy nem csilliárdokért jött egy igazi szupersztár, én is szeretném Coutinhot és Dembelét is, de miért kell ezért Paulinhot gyűlölni? Mit tett ő?
Elment Kínába pénzt keresni, igen. De ez miért jelenti azt, hogy nem lehet jó játékos, ha épp van kellő motivációja (ha a pénz az, akkor az!)? Egyből ki van kiáltva közellenségnek, holott még a szerződését sem írta alá. Lehet, hogy nagy felsülés lesz a pali, de van azért némi esély, hogy annyira nem lesz borzasztó, nem?
A vételárról nem tehet, ha hívja a Barca, hülye lett volna nemet mondani, valószínűleg az utolsó lehetősége top csapatban játszani. És csak több, mint 40szeres brazil válogatott. Azért akárkit nem hívnak meg oda negyvenszer.
Egyeseknél tényleg elszaladt már a ló. Amennyiben az első három hónapban egy nagy nulla lesz, jogosan lehet kritizálni, de addig... én komolyan kezdem kellemetlenül érezni magam, hogy egy csapatnak szurkolok ilyen csürhével, mint itt néhány kommentelő...
Sok sikert kívánok neki, remélem beigazolja, hogy miért is hoztuk el!
Pedig pontosan erről van szó. Valverde 1-2 napja is mondta hogy ő nem kéri Paulát, és nem is tud az érkezéséről....Varatrix írta:Iniesta annyira izgatott Paulinho érkezése miatt hogy, jelezte a vezetőségnek, lemond a 8-as mezszámról, és a Brazilnak adja. [barcelonafanatics4ever.mindenkilapja.hu]
Számomra az érthetetlen hogy, ha Douglasnál mondjuk volt valami sus-kus a háttérben, legalább "kicsibe" maradtak. De 40 millió majdhogynem nyilvános bónusz egy teljesen más jellegű üzlet miatt.
Valverde szájából elhangzott valamikor hogy, kéri a fiút, vagy ez is csak terelés?
Azért remélem nem annak tudatában jött az edzőnk sem ide hogy, a vezetőség bábja marad, amíg meg nem buknak, aztán stikába kap valami szép végkielégítést. Lehet az ő szerzdésének is érdemes lenne utána nézni.
Mondjuk valószínűleg simán a körülmények áldozata lesz mindkettő.
Tegyük fel elintézték neki, akkor terhet vesz le róla. Sok érte a pénz, 20-25ért ezt meg kellett volna oldani, de tegyük fel valóban kifizette, akkor viszont jó felfogásról, lojalitásról tesz tanúbizonyságot.palesz77 írta:A rosszindulat beszél belőlem lehet, de nekem az az érzésem, hogy a Mundo pontosan azért hozta le ezt a hírt, hogy ezt a reakciót érje el a szurkolóknál.Bob_Marley írta:Ez azért nem semmi, hogy beszállt egy jókora összeggel, remek előjel.
Azért elég beszédes, hogy őt nem egyedül akarják bemutatni, hanem 2 sztárigazolás mellett. Ilyet még életemben nem láttam, hogy "rejtegetnek" egy új igazolást, szinte biztosan a szurkolói fogadtatása miatt. Elég sokatmondó azért a dolog.
Komolyan, Bob...Bob_Marley írta:Ez azért nem semmi, hogy beszállt egy jókora összeggel, remek előjel.
A rosszindulat beszél belőlem lehet, de nekem az az érzésem, hogy a Mundo pontosan azért hozta le ezt a hírt, hogy ezt a reakciót érje el a szurkolóknál.Bob_Marley írta:Ez azért nem semmi, hogy beszállt egy jókora összeggel, remek előjel.
Paulinho paid 7.5 million euros out of his own pocket for Barto(Out)Robcsyy írta:Paulinho paid 7.5 million euros out of his own pocket to play at the Camp Nou.
[md]
What?
Művészet amit Bartoék csinálnak!Legendinho írta:Hazajövök melóból, mondom felnézek, hátha jön egy jó hír Coutinho felől v akármi, erre Paulinho topic... Ezek a hétfők b+... Én is lecserélem Dinho-t az új Pelére...
Ez szégyen! Paulinhora kiadunk 40et, közben meg Coutinho túl sok 120ért, mi csak 100at adunk... Na takarodjon a vezetőség!
GTFO BARTOMEU&GANG!NOW!
Áh, nem tudok spanyolul, de annyi a dolog, hogy nem foglal helyet már, mint EU-n kívüli. Lemaradtam erről, de szerintem nem csak én.
Suáreznek mikor lett? Milyen? Én erről lemaradtam, de a transfermarkt.de ispalesz77 írta:Suáreznek van papírja már, Douglas meg úgyse lesz nevezve. Nem miatta nem jön Coutinho, ha nem jön.