2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon orulok hogy Valverde látványosan nem számol vele. Szimpatikus gyerek, de nem tud futballozni. Telen mehet, egy tizest azért kérnék érte.Nero. írta:Csori mennyire nem szint... Egy komolyabb csapat ellen nettó-1et jelentene.
Nem tudom elhinni ,hogy csak 30 millió lenne,meg ő nem hiszem ,hogy az a játékos aki eljönne ide padozni.barca0417 írta:A ESPN szerint az Arsenal Mertenst nézte ki magának Alexis helyére. Nem is ez az érdekes hanem hogy szerintük 30 milla a kivásárlási ára. Ha Alcácer tényleg ennyire nem kell Valverdének ennyiért nekünk is nagy üzlet lenne a belga, ki a szélen és középen is bevethető, és elég gólerős mint kiderült.
bár Te csak write-only üzemmódban tolod, azért leírjuk 124. alkalommal is: LE-nek nem kellett paco. kb sokadik opcióként merült fel a neve, a nyakára hozták.Samper írta:LE durva hibája volt a leigazolása, menjen, ha viszik.
LE durva hibája volt a leigazolása, menjen, ha viszik. Helyére nem kell senki, mert a B-ből akad helyettese. Más kérdés, hogy ha Suarezt kell pótolni, akkor kivel. Szerintem nem a Grízemberrel, hanem csakis olyasvalakivel, aki majd szóba jöhet Messi-utódként is.S.Agüero írta:MD | Paco Alcácer kiesett a pikszisből. A tavaly nyáron érkező csatárral nem számol Ernesto Valverde a folytatásban, így a tréner áldását adta arra, hogy télen távozhasson a támadó.
Nagyon alul van értékelve itt a fórumon szerintem, de kit hoznátok a helyére, ha tényleg nem kell EV-nek? Sokkal jobbat nem tudok nála, aki alkalmas lenne a pozícióra és elhozható emberi áron.
S.Agüero írta:MD | Paco Alcácer kiesett a pikszisből. A tavaly nyáron érkező csatárral nem számol Ernesto Valverde a folytatásban, így a tréner áldását adta arra, hogy télen távozhasson a támadó.
Nagyon alul van értékelve itt a fórumon szerintem, de kit hoznátok a helyére, ha tényleg nem kell EV-nek? Sokkal jobbat nem tudok nála, aki alkalmas lenne a pozícióra és elhozható emberi áron.
en azert ertekelem igy, mert mindig is csak ennyi volt benne, szoval nem most nem megy neki, vagy hasonlok, hanem sose tudott ennel tobbet. korlatozottak a kepessegei.S.Agüero írta: Nagyon alul van értékelve itt a fórumon szerintem, de kit hoznátok a helyére, ha tényleg nem kell EV-nek? Sokkal jobbat nem tudok nála, aki alkalmas lenne a pozícióra és elhozható emberi áron.
Dybalat elhozni egyrészt már a lehetetlen kategóriát súrolja. A Juveben most ő lett a vezérbika, ráadásul brutálisan kezdte a bajnokságban a szezont. Arról nem beszélve, hogy pont Messi jelenlegi posztján az igazi.Grimaldo írta:Nem rossz játékos ő,sőt ,de a mi játékrendszerünkben ennyit tud és soha nem lesz jobb ,mert nincsenek meg a képességei ehhez a játékhoz.S.Agüero írta:MD | Paco Alcácer kiesett a pikszisből. A tavaly nyáron érkező csatárral nem számol Ernesto Valverde a folytatásban, így a tréner áldását adta arra, hogy télen távozhasson a támadó.
Télen senkit se hoznék ,nyáron meg eladnám Suarezzel együtt és Griezzmann vagy Dybala lenne a cél és ennyi.
Nem rossz játékos ő,sőt ,de a mi játékrendszerünkben ennyit tud és soha nem lesz jobb ,mert nincsenek meg a képességei ehhez a játékhoz.S.Agüero írta:MD | Paco Alcácer kiesett a pikszisből. A tavaly nyáron érkező csatárral nem számol Ernesto Valverde a folytatásban, így a tréner áldását adta arra, hogy télen távozhasson a támadó.
total agree. semmi szükség nincs rá. bár csak 4-en vannak a 3 posztra, de előbb játszatnám akár denist, akár iniestát fent mint őt. reméljük nem lesznek sérülések és akkor nem is fog játszani.Samper írta:Dembelé és Deulofeu játéka láttán nem látom a szerepét a Barcaban. Tömeges sérülés esetén is inkább nyúlnék a játékban lévő B-s csatárokhoz, mint a meccshiányos Pacohoz. Télen megszabadulnék tőle.
senki. én mindig is tartottam h lajos egy pancser, de amíg hozza a meccs/gólpont átlagot addig nem izgat.Nero. írta:Ki törte fel az accját?visca el barca írta:csak az vigasztal, ha mindenki egészséges lesz elől, akkor marha keveset fog játszani. igazi technikai analfabéta, még suareznél is pancserabb. ez a pali a valenciában is csak akkor volt jó, ha folyamatosan az ötösön kolbászolt és rárúgták a labdát.
Én voltam az elsők között, aki beszólt érte, de igazad lett. Azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire béna a csávó, azt a megfejelt labda Messinek se volt tudatos szerintem, inkább csak belestukkolt egyet. Mi Alcácereket hozunk 30-ért, a Real meg Kroosokat, ezért tartunk ott, ahol.kristop írta:hat en mindig is utaltam, es eleg nagy vitat elinditottam itt azzal, amikor az igazolasa utan a kozepszeruseg tankonyvi definiciojanak neveztem (utana inkabb hagytam is ezt a topikot), de az tenyleg nagyon sokat elmond a helyzeterol, hogy valverde inkabb visszahozta a hamis kilences messit suarez serulese utan, minthogy a kezenfekvo megoldast az uru helyetteset jatszassa ott.
hajtani meg mindig hajt.
Ki törte fel az accját?visca el barca írta:csak az vigasztal, ha mindenki egészséges lesz elől, akkor marha keveset fog játszani. igazi technikai analfabéta, még suareznél is pancserabb. ez a pali a valenciában is csak akkor volt jó, ha folyamatosan az ötösön kolbászolt és rárúgták a labdát.