Henke Larsson
remélem nem törlödik ez a topic mégha Larrson máshol játszik is... 

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése.Mindig nagyon elszomorít, ha ilyen véleményt hallok.Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb." - Bill Shankly.
Visca el Barça i visca Catalunya!VIVA F.C. BARCELONA!!
CAMPIONS 2005/06!
Uefa Champions League 2005/06 Winner: FC Barcelona.
Forteleaza Brasil!
CAMPIONS 2005/06!
Forteleaza Brasil!
ha belegondolunk Larsson nagyon okosan csinálja a Celtic-ből BARCÁ-ba mellékszereplőként is képes mindent beleadni és sok golt lőni.A BARCÁ-ból vissza svédországba.ott edző lesz majd edzőként visszajön svédországból és egy nagy csapat edzője lesz!!!!
Thanks Larsson mindent nagyon köszönök bárcsak minden futbalista ilyen alázattal futbaloözna mint te!!!
Köszönöm Larsson!!!
Köszönöm Larsson!!!
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése.Mindig nagyon elszomorít, ha ilyen véleményt hallok.Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb." - Bill Shankly.
CAMPIONS 2005/06!
Forteleaza Brasil!
CAMPIONS 2005/06!
Forteleaza Brasil!
- Charlie
- Öreg Harcos
Zárul a topikja lassacskán!
Köszönünk Mindent Henke!
Sose Feledünk.
C.
Köszönünk Mindent Henke!
Sose Feledünk.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Üdvölet!
Véleményem szerint a BL döntő legjobbja volt ő adata mindkét gólpaszt a rutinja nagyon kellett a győzelemhez.
Nem felejtünk el Henke!
Csak a Barca!
Véleményem szerint a BL döntő legjobbja volt ő adata mindkét gólpaszt a rutinja nagyon kellett a győzelemhez.
Nem felejtünk el Henke!
Csak a Barca!
- Larsson11
- Barça C
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek!én egy svéd rajongó vagyok,Barcából Henke a kedvencem.Nagyon kár hogy elment,ilyen csatára soha sem lesza Barcának.megnyerte nekik a BL döntőt.
Igen nagy ember,sokat köszönhet neki a csapat,méltó volt a búcsúmeccse is!
Ha van erre Larsson fan,vagy svéd fan,akkor ajánlhatok egy oldalt,ahol igazi Henke ill.svéd fanok vannak!
www.gportal.hu/sverige
Hajrá Barca,HEJA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen nagy ember,sokat köszönhet neki a csapat,méltó volt a búcsúmeccse is!
Ha van erre Larsson fan,vagy svéd fan,akkor ajánlhatok egy oldalt,ahol igazi Henke ill.svéd fanok vannak!
www.gportal.hu/sverige
Hajrá Barca,HEJA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- harcilepke
- Jugador del Barça
Sztárok nélkül nincs nagycsapat, de igazi nagycsapatot, aki címeket és trófeákat nyer, az olyan futballisták különböztetik meg a kisebb nagycsapatoktól mint Henke Larsson(és persze Iniesta,Belletti, Giuly és mindenki más aki képes volt plusszot adni a csapatnak). Nélküle nem lett ott a csapat ahol a jelenleg megérdemelten trónol, Európa tetején.
Köszönjük Henke, azt hiszem ezt minden Barca szimpatizáns nevében mondhatom!!!
Csak a Barca
Köszönjük Henke, azt hiszem ezt minden Barca szimpatizáns nevében mondhatom!!!
Csak a Barca
-
- Eurobarca Staff
sztem ebben a helyzetben mindegy hogy hányadiknak rangsoroljuk sokat veszt a csapat azzal, hogy elmegy nehéz lesz pótólni, nagyon nahéz
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Penge ember volt az tény! De Eto'o-nál nem tenném előbbre... Igaz adott 2 gólpasszt, de Eto'o felszántotta az egész pályát, kiharcolt egy piroslapot, lőtt egy kapufát majd pedig belőtte az egyenlítő gólt...
De asszondom, ez legyen a legnagyobb problémánk, hogy most ki is lett egy győztes meccs legjobb játékosa
De asszondom, ez legyen a legnagyobb problémánk, hogy most ki is lett egy győztes meccs legjobb játékosa

-
- Llegenda del Barça
nagyon megy a henke a "ki volt a meccs embere?" szavazásban!
monnyuk nálam a samuval, valdessel és a gólja miatt bellettivel osztozik, de azért amit nálunk tett, meg amilyen sportember, az a minimum, h én is rátettem a zsugát.
monnyuk nálam a samuval, valdessel és a gólja miatt bellettivel osztozik, de azért amit nálunk tett, meg amilyen sportember, az a minimum, h én is rátettem a zsugát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
A Faternak mondogattam a meccs alatt h Henke beáll, oxt lo 1et. Hát nem lott, "csak" 2 mesteri passzal hozzásegített minekt a gyozelemhez. Bizony nem kis játékos fog a személyében távozni, és ha potolni akarjuk bizonz Henry alá nem mehetunk 

-
- Jugador del Barça
ehhez nincs mit hozzászolni így igaz. nem is tudom mikor láttam egyálltalán Larrsont elégedetlennek vagy mikor szinészkedett a pályán talán soha. NAGY MÚLT EGY NAGY EMBER MÖGÖTT ÉS A BEFEJEZÉS TALÁN ÉLETE LEGNAGYOBB MECCSÉN.jelwaz írta:Azért nem kis játékos az, akit a csalódott ellenfél (ezesetben Henry) is dicsér úgy, hogy leszólja a világ legjobbját! Larsson nem csak a kedvfenc játékosom (volt, mert az mindig Barca játékos) hanem az én hősöm! Az a tisztelet és alázat amelyet a játék iránt érez, mutat példa értékű, nem sok ilyen játékos van. nagyon fontos volt számára a csapat, mindent megtett érte, vállalta a kispadot és az élet igazságot szolgáltatott neki a bajnokságban és BL-ben is! Szép lett volna a gól, de ennél nagyszerűbb búcsút senki nem kívánhat magának! Nem csak a szeretetem, de a tiszteletem is az Övé! Nekem a "listámon" Maradona, Pelé, Ronaldinho előtt van! ISTEN ÁLDJON HENRIK LARSSON!
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Azért nem kis játékos az, akit a csalódott ellenfél (ezesetben Henry) is dicsér úgy, hogy leszólja a világ legjobbját! Larsson nem csak a kedvfenc játékosom (volt, mert az mindig Barca játékos) hanem az én hősöm! Az a tisztelet és alázat amelyet a játék iránt érez, mutat példa értékű, nem sok ilyen játékos van. nagyon fontos volt számára a csapat, mindent megtett érte, vállalta a kispadot és az élet igazságot szolgáltatott neki a bajnokságban és BL-ben is! Szép lett volna a gól, de ennél nagyszerűbb búcsút senki nem kívánhat magának! Nem csak a szeretetem, de a tiszteletem is az Övé! Nekem a "listámon" Maradona, Pelé, Ronaldinho előtt van! ISTEN ÁLDJON HENRIK LARSSON!
- noname
- Llegenda del Barça
KÖSZÖNJÜK, LARSSON!!! NÉLKÜLED NEM NYERHETTÜNK VOLNA.
Soka azt írták h az lenne a méltó befejezése a karrierjének a legmagasabb szinten, ha ő lőné a győztes gólt.
Hát...SZTEM EZ ENNÉL JOBBAN NEM IS SIKERÜLHETETT VOLNA!!!
KÖSZÖNJÜK AZ ITT TÖLTÖTT ÉVEKET ÉS A FANTASZTIKUS JÁTÉKOT!!!
Soka azt írták h az lenne a méltó befejezése a karrierjének a legmagasabb szinten, ha ő lőné a győztes gólt.
Hát...SZTEM EZ ENNÉL JOBBAN NEM IS SIKERÜLHETETT VOLNA!!!
KÖSZÖNJÜK AZ ITT TÖLTÖTT ÉVEKET ÉS A FANTASZTIKUS JÁTÉKOT!!!
A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
ÍGY VAN. ÓRAIÁSI KÖSZÖNET LARSSONNAK AZ ITT ELTÖLTÖTT IDEJÉÉRT. REMEKÜL JÁTSZOTT, NAGYSZERŰ EMBER. HIÁNYOZNI FOGZsolti írta:De jó,hogy van,volt nekünk egy Larssonunk..nagoyn fog hiányozni,de annyi legalább biztos,hogy méltóképpen zárja a karrierjét a legmagasabb szinten! minden tiszteletet megérdemel!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én akartam ide először írni
Na annyi baj legyen:DDD
Bejött a cshápó, és 2 gólpasszával megfordította a meccset:D Akár így is mondhatnánk...
Nagyon fog hiányozni jövőre, már most megmondom... Ezt az űrt ami mögötte keletkezik, csak Henryval lehetne pótolni
Köszönjük Mester!!!! Kosárlabda nyelvére lefordítva, ő volt az idény legjobb 12. embere:DDD
Nélküle ez biztos nem jött volna össze! Biztos vagyok benne, hogy méltóképpen el fognak tőle búcsúzni a Nou Campban egy ünnepség keretében, és a legjobb "szájízzel" fog minket elhagyni...
FORÇA BARÇA!!! És Köszönjük LARSSON!!!!! RESPEKT!!

Bejött a cshápó, és 2 gólpasszával megfordította a meccset:D Akár így is mondhatnánk...
Nagyon fog hiányozni jövőre, már most megmondom... Ezt az űrt ami mögötte keletkezik, csak Henryval lehetne pótolni

Köszönjük Mester!!!! Kosárlabda nyelvére lefordítva, ő volt az idény legjobb 12. embere:DDD
Nélküle ez biztos nem jött volna össze! Biztos vagyok benne, hogy méltóképpen el fognak tőle búcsúzni a Nou Campban egy ünnepség keretében, és a legjobb "szájízzel" fog minket elhagyni...
FORÇA BARÇA!!! És Köszönjük LARSSON!!!!! RESPEKT!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa

Megmondom őszintén, nekem Ő a legszimpatikusabb Barca-játékos. Henke igazi egyéniség, csendes, szorgalmas és példamutató. Példamutató a pályán, a magánéletben, a civil életben egyaránt. Én a Barca történetének egyik legnagyobb igazolásának tartom, akinek a klub legnagyobbjai mellett van a helye. Egy lapon említendő Ramallets-vel, Manchónnal, Kubalával, Gensanaval, Evaristóval, Miguelivel, a Cruyff-éra nagyjaival, Ronaldinhóval és Etoo-val. Kiváló játékos, aki elfogadta a kispadot is, ha kellett az utolsó negyed órára állt be, ha kellett végigülte a meccset a kispadon, de amikor beállt vérprofi módján küzdött, hajtott, cselezett és lőtte a gólokat. Sztem a Rijkaard-éra egyik legjobb igazolása volt. Hatalmas veszteség az ő távozása, de tiszteletben kell tartani a döntését, még ha nehéz szívvel tesszük is. Bízom benne, hogy a párizsi döntőben beveszi az Arsenal kapuját, ez a sors igazi és jól kiérdemelt ajándéka lenne. Nekünk Barca-szurkolóknak pedig kötelességünk megőrizni őt örök emlékezetünkben, emlékeznünk kell csodálatos és gólerős játékára, emberi nagyságára, tisztességére, és a futball iránt érzett mély szeretetére.
Remélem, a klub méltóképpen búcsúztatja el Henkét, egy búcsúmeccset igazán megérdemelne ez a szimpatikus játékos. Komolyan mondom, fáj a szívem, hogy elhagyja szeretett csapatunkat. De annyit mondhatunk: köszönjük, Henke! Az Isten adjon még hosszú, boldog életet, Neked és Családodnak! Hálásak vagyunk Neked azért a sok szépért, jóért, amivel megajándékoztál minket! Köszönjük! varga tamás