2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ehhez nincs mit hozzászolni így igaz. nem is tudom mikor láttam egyálltalán Larrsont elégedetlennek vagy mikor szinészkedett a pályán talán soha. NAGY MÚLT EGY NAGY EMBER MÖGÖTT ÉS A BEFEJEZÉS TALÁN ÉLETE LEGNAGYOBB MECCSÉN.jelwaz írta:Azért nem kis játékos az, akit a csalódott ellenfél (ezesetben Henry) is dicsér úgy, hogy leszólja a világ legjobbját! Larsson nem csak a kedvfenc játékosom (volt, mert az mindig Barca játékos) hanem az én hősöm! Az a tisztelet és alázat amelyet a játék iránt érez, mutat példa értékű, nem sok ilyen játékos van. nagyon fontos volt számára a csapat, mindent megtett érte, vállalta a kispadot és az élet igazságot szolgáltatott neki a bajnokságban és BL-ben is! Szép lett volna a gól, de ennél nagyszerűbb búcsút senki nem kívánhat magának! Nem csak a szeretetem, de a tiszteletem is az Övé! Nekem a "listámon" Maradona, Pelé, Ronaldinho előtt van! ISTEN ÁLDJON HENRIK LARSSON!
ÍGY VAN. ÓRAIÁSI KÖSZÖNET LARSSONNAK AZ ITT ELTÖLTÖTT IDEJÉÉRT. REMEKÜL JÁTSZOTT, NAGYSZERŰ EMBER. HIÁNYOZNI FOGZsolti írta:De jó,hogy van,volt nekünk egy Larssonunk..nagoyn fog hiányozni,de annyi legalább biztos,hogy méltóképpen zárja a karrierjét a legmagasabb szinten! minden tiszteletet megérdemel!