Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
namármost: ha poénnak vesszem akkor ritka [auto_cenzúra]Figinho írta:Ja azt a védő blokkolást én is kicsit szánalmasnak tartom!
Ez már nagyon szánalmas volt. Áááááá! Sajnálom azokat az embereket akik képesek ilyeneket kitalálni.Mihu írta:Egy másik gyöngyszem:
Ha a védő blokkol az nem azt jelenti hogy lejárt a munkaideje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Lehet, hogy vmilyen különös számítási mószert alkalmaz. Vagy saját magát is beleszámoltaMihu írta:Héder most is alakított.Mutatták az argentinok támadását.A 6-0-s meccs 2.gólját.
Mutatták az elejétől a végéig.Erre azt mondja hogy 26 ember ért labdába mire a labde a kapuba jutott.(mellesleg úgy hogy a szerbek nem értek labdába)
Ezt most nem tudom h hogy értette mert akárhogy is számolom akkor a pályán egyszerre 22 játékos van.Plusz bíró+partjelzők.Akkor is 25 ember.Lehet hogy Héder Barna látott még látott vkit .![]()
![]()
Ez röhej
![]()
: D: D:
Mondjuk C.Ronaldo és DecoGauchomester írta:Portugál - Mexikó meccs beharangozója a stúdióból:
"Figo nem az a pengés játékos"![]()
![]()
Teszem fel a kérdést, ki a pengés ha nem Figo?????
Léderer az NSO fórumon írta:Tisztelt Fórumozók!
Eddig viccelődve olvastam gyűlölködő hozzászólásaitokat,bár magamban azt gondoltam eddig is,vajon hogyan állnátok meg a helyeteket a helyzetemben.Kritizálni mindig a legkönnyebb feladat,főleg az ismeretlenség homályába burkolózva. De bevallom őszintén,kissé elegem lett a pocskondiázásokból,szidásokból,ezért ragadtam most "tollat"(billentyűzetet ). Elhiszem,hogy nagyon okosnak képzeli magát az ide írók legnagyobb többsége,de szeretném tudatosítani mindenkiben,hogy az RTL Klub világbajnoki közvetítéseivel a közvélemény 63%-a elégedett egy legutóbbi felmérés szerint.Úgyhogy nyugodtan szidhattok engem,a kollégáimat,mi a továbbiakban is mindent meg fogunk tenni a tudásunk legjavát nyújtva,hogy minden idők legszínvonalasabb labdarúgó-világbajnokságát lássátok!
Üdvözlettel: Léderer Ákos