Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.06.29. 10:19:15

Kép

Més qué un Club!!!
Marci
Capitá del Barça

2006.06.29. 01:30:49

Visszanéztem, nem sokat írtatok a brazil meccsről. Szerintem katasztrófálisan védekeznek. Ha Henry a játékra koncentrál végre, akkor ez a védelem nem hiszem hogy meg tudja majd akadályozni, hogy legalább egy gólt lőjön. Eddig mázliuk volt, de ha mondjuk kaptak volna egy Elefántcsontpartot, Argentínát vagy akár Németországot, akkor simán kikaptak volna.
Nem tudom mit fognak kezdeni a brazilok ezzel az igen jól működő egész pályás letámadással. A franciák nem álltak be a spanyolok ellen sem még úgy sem hogy a végén vezettek.
Lehet, hogy a spanyolok jobbak, vagy jobbak lesznek, lehet, hogy a franciák nem tudnak valamiért tetszetősen játszani, de őket inkább tudom elképzelni, hogy simán hazaküldik a brazilokat most, szerintem a játékrendszerük erre pont jó lesz.
Remélem jó meccs lesz. Csak ne álljanak szégyenszemre vissza a brazilok ismét... és akkor szerintem több gólt rúg majd mindkét csapat.

Sajnáltam, hogy a két kedvencemet összesorsolták, amikor ilyen meccsek is voltak, hogy svájc-ukrajna.... meg kellett volna nyerniük a franciáknak a csoportot, és akkor a digókat ütik ki nem a spanyolokat
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Drigo
Eurobarca Staff

2006.06.28. 21:20:27

alpha írta: Tunéiza ellen melyik oldalról is kaptuk a gólt? :roll: A jobbhátvédről fordultak le
Hát én mondjuk úgy emlékszem hogy Puyol kicsit lazára vette a figurát és nem nagyon vette komolyan a tunéz srácot az elhúzott mellette utánna viszont az egész spanyol védelmet lecumiztatták KETTEN Casillassal egyetemben (a spanyolok kb 5-6-7-en voltak...) ilyen védekezésssel nem is várhattak többet
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
alpha
Barça C

2006.06.28. 20:38:46

Szia!
Eredetileg Puyol jobbhátvéd, nem hinném hogy nála jobb lenne mondjuk Ramos! Tunéiza ellen melyik oldalról is kaptuk a gólt? :roll: A jobbhátvédről fordultak le
mrmonster írta:Sergio Ramos szerintem az első félidőben (és előtte a vb-n) kitűnően játszott a jobbhátvéd posztján. Igaz, a támadófeladatai már nem voltak az igaziak, de simán jobb megoldás volt, mint bárki a spanyol jobbhátvédek közül.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.28. 19:31:16

barcafan írta:
totobike írta: A másik úgy kezdődött ez a vita hogy a sergio ramoson ment el a meccs akkor én ordog megjegyzését elleneztem most meg már ott tartunk hogy a ramos kell a védelmünkbe ez így kicsit gáz, ekkorát fordult a világ kevesebb mint egy nap alatt
sztem arra gondoltak, h a válogatottba...
Így van, senki nem mondta, hogy a Barcába kellene Ramos.
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.06.28. 18:00:31

Utólag nagyon könnyű bűnbakokat keresni. Sergio Ramos szerintem az első félidőben (és előtte a vb-n) kitűnően játszott a jobbhátvéd posztján. Igaz, a támadófeladatai már nem voltak az igaziak, de simán jobb megoldás volt, mint bárki a spanyol jobbhátvédek közül. A másodikban már az egész csapat szürke volt, nem találták a ritmust. Sem Ramos, sem Puyol, sem Pablo, sem Pernia nem bűnös...
Senna-t pedig nem tudom, miért kell szidni... Simán jó volt az első két csoportmeccsen.
A franciák második gólja előtt nagy színész volt Henry... mákjuk volt a franciáknak, ők sem játszottak jól...
Előre a TITOlusokért!
huevos
Jugador d'estrella

2006.06.28. 16:54:47

totobike írta:Azt azért tegyük hozzá hogy oleguer örülhetne ha kimehetne egy vb-re és nem biztos hogy el kéne neki játszania a hős katalánt mert még ha a puyol vagy a xavi akire ténleg szükség lenne az mondana ilyet az oleguer sztem vegye megtisztelésenk hogy ilyen játékosok között lehetne...
szerintem ennek semmi köze a tudáshoz, ez nemzeti öntudat, kissé szélsőséges, de ehhez joga van...
never let the children cryin'!
totobike
Jugador del Barça

2006.06.28. 16:50:39

Azt azért tegyük hozzá hogy oleguer örülhetne ha kimehetne egy vb-re és nem biztos hogy el kéne neki játszania a hős katalánt mert még ha a puyol vagy a xavi akire ténleg szükség lenne az mondana ilyet az oleguer sztem vegye megtisztelésenk hogy ilyen játékosok között lehetne...

A másik úgy kezdődött ez a vita hogy a sergio ramoson ment el a meccs akkor én ordog megjegyzését elleneztem most meg már ott tartunk hogy a ramos kell a védelmünkbe ez így kicsit gáz, ekkorát fordult a világ kevesebb mint egy nap alatt

Aragones az tényleg hülyeség volt tőle hogy a raúl kezdett őt én csak csereként jáccattam volna ha nagy a baj akkor ő jó lehet helyette inkább joaquin aki jól játszott mind tunézia ellen mikor beállt csereként mind a szaudiak ellen is benne volt abba a kis csoportba amelyik kimagaslott a mezőnyből akkor de akkor is ha ő ekkora rasszista mit keres a csapatba senna ha jól tudom az ő kedvéért honosították

sztem perniának igen is helye van ebben a csapatban mert a del horno se mindig parádézik és pernia a csoport mecseken igen is jól játszottt és pablonak is voltak jó szerelései és elmondom a spanyol csapatból nem a védelemből volt a legosszabb játékos hanem a spanyoloknak a kp-án kellett volna megnyernie a meccset mert ha vki észrevett csak átpasszolták rajtuk a labdát és hát egy xavi-xabi alonso-fabregas tengelyt nem szabadott volna így átpasszolni nálam a leggyengébb raúl, xabi alonso és a david villa volt
PCsabi
aka Game90

2006.06.28. 16:22:32

Oleguer simán befért volna Salgado helyére, csak hát ő nagy katalán. A spanyol válogatottnak pedig külföldi edző kéne. Aragoneses :D pedig pont ugyanannyit teljesített, mint az előző szövetségi kapitányok.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2006.06.28. 14:37:13

egyébként ha igazak a hírek, h rasszista beszólásokat hallani Aragonestől, akkor ő is ritka nagy gyök.
lehet , h jobb lenne nélküle a spanyol válogatott
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2006.06.28. 14:34:44

Boixos írta:
?Nem csaltam ? fogalmazott. ? Az emberek azt mondanak, amit akarnak, de ha van olyan csapat, amely a torna kezdetétől csalásokat volt kénytelen elszenvedni, akkor az éppen Franciaország.?

?Nézzék meg az esetről készült felvételeket: a balhátvédjük meg akarta szerezni a labdát, Puyol pedig úgy állított meg, hogy bevágott elém. Utána odajött hozzám, és elnézést kért. Most akkor hogy is van ez ezzel a csalással?! Még egyszer mondom, Pernia megszerezte volna a labdát, ezért nem értem, Puyol miért tartott fel, de tény, hogy ezt tette.?

?Ha kosárlabdáról lenne szó, akkor szép blokk lett volna, de nem kosárlabdát játszottunk ? fűzte hozzá epésen az Arsenal csatára. ? Nem olyan fickó vagyok, aki azért megy ki a pályára, hogy csaljon.?
nem érti a "fekete [auto_cenzúra]" (by aragones), h miért volt csalás, amit csinált.
ha csak feltartotta puyol, akkor miért kapott az arcához a köcs, mintha a vonat ütötte volna el? tegnap este óta csuklik az anyja. miattam. is.
őt akartuk megvenni :?: ritka egy gyökér módon viselkedett, ráadásul nem is csinált semmit, csak lesen ácsorgott végig :evil:
egyébként én szerettem őt, méghozzá nagyon is, de amikor egyszer ellökte Puyolt, és aztán olyan lesajnálóan nézett rá, akkor elvágta magát nálam. az a legnagyobb baja, hogy pontosan tudatában van annak, h a világ egyik legjobbja. :oops:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.28. 14:25:09

?Nem csaltam ? fogalmazott. ? Az emberek azt mondanak, amit akarnak, de ha van olyan csapat, amely a torna kezdetétől csalásokat volt kénytelen elszenvedni, akkor az éppen Franciaország.?

?Nézzék meg az esetről készült felvételeket: a balhátvédjük meg akarta szerezni a labdát, Puyol pedig úgy állított meg, hogy bevágott elém. Utána odajött hozzám, és elnézést kért. Most akkor hogy is van ez ezzel a csalással?! Még egyszer mondom, Pernia megszerezte volna a labdát, ezért nem értem, Puyol miért tartott fel, de tény, hogy ezt tette.?

?Ha kosárlabdáról lenne szó, akkor szép blokk lett volna, de nem kosárlabdát játszottunk ? fűzte hozzá epésen az Arsenal csatára. ? Nem olyan fickó vagyok, aki azért megy ki a pályára, hogy csaljon.?
nem érti a "fekete [auto_cenzúra]" (by aragones), h miért volt csalás, amit csinált.
ha csak feltartotta puyol, akkor miért kapott az arcához a köcs, mintha a vonat ütötte volna el? tegnap este óta csuklik az anyja. miattam. is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.28. 13:12:02

real_funghi írta:
antiimperialista írta:Inkább együtt a brazilok ellen... Bocs :)
VAMOS ARGENTINA!!!
Ezért írtam, hogy "szinte" mindenben. :D
:D
Charlie
Öreg Harcos

2006.06.28. 13:11:07

Rettenet volt a mérkőzés...Azért 90percen keresztül 1 gólhelyzetet se dolgozzon ki a spanyol válogatott,több mint érdekes.

1. francia gólnál nem értettem mit keres Casillas a 16os vonalon,amikor Ribery nem a kapu felé rohant hanem inkább a szögletzászló felé, remek lehetőség volt hogy eltolhassa mellette és csak az üreskapuba guríthasson.Plusz még 2 védő üldözte is.Ha kijött akkor leglaább becsúszva elrúghatta volna.

Ramosnak grat az öngóljához.Támadójátéka szélen nulla.Legalább védekezett volna.

Puyolt megetette zidane,de mivel lépéselőnyben volt, és nagy lendületettel tepert utána Puyí,várható volt hogy 1 lightos csellel elküldi borért.2-1nél már oly mind1 volt sajnos...

Szerencsétlen alakulat ez a spanyol,amikor kiegyenlítettek,tudtam hogy ez lesz,csak én a 2*15percben vártam a francia gólt,és így 2-1el kiesnek a spanyolok.Tévedtem.

LG kihagyása hatalmas hiba volt, de hiába rokkant raúlnak helyet kellett találni.Senna is 0.

Na jó,idegeségembe már lehet sok hülyeséget össezhordtam,zárom is soraim inkább.

Brazília remélhetőleg hazaküldi ezt a berber bagázst.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
real_funghi

2006.06.28. 13:10:11

antiimperialista írta:Inkább együtt a brazilok ellen... Bocs :)
VAMOS ARGENTINA!!!
Ezért írtam, hogy "szinte" mindenben. :D
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.28. 13:10:06

A főoldalon lévő írás nem egészen pontos, mert nem csak három barcás van még versenyben a vb-n. A negyedikről Laporta is említést tett egy nem is olyan régi nyilatkozatában. Egyelőre még ő is a klub játékosa, és azt mondta, büszke rá... (ld. Laporta-topic)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2006.06.28. 13:11:24-kor.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.28. 13:08:19

Én úgy tudom, hogy Oleguer azt nyilatkozta, hogy ha hívnák, akkor sem menne. De szerintem nem is fogják hívni...
Gauchomester
Entrenador del Barça

2006.06.28. 13:07:05

noname írta:
antiimperialista írta:
noname írta:Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.
Szerintem pont Ramos kellene Puyol mellé, csak akkor meg kellene egy normális jobbhátvéd, mert Salgado nálam nem megoldás oda.
Ebben van valami...
Oleguerrel most mi is van?? Hívták és nem fogadta el, vagy nem is hívták? :roll: Mert szerintem Ő meg Puyol már megértik egymást hátul. Na de nem biztos hogy Oleguer katalánként mindent beleadna a "hazájáért"
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.28. 13:06:48

Inkább együtt a brazilok ellen... Bocs :)
VAMOS ARGENTINA!!!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.06.28. 13:05:39

real_funghi írta:Antiimperialistával szinte mindenben egyetértek. Azt nem tudom, mért kell még ilyenkor is egymást utálni, nem elég a szezon 38 bajnoki meccse? :D :D Bár annyira már nem is volt meglepő, mivel a múltkor a brazilok miatt is ment egy rövidke vita, mintha nem is ugyanannak a brazil válogatottnak szurkolna madridista és barçás... Nade szombaton ez remélhetőleg megváltozik, a seleçaonak együtt kell(ene) szurkolni, hogy legyőzze a franciákokat. :D
Szombaton együtt a brazilokért..pont..bar ugyis Roberto Carloson fog elmenni a meccs.. :lol: :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.06.28. 12:51:43

Abból adódik a vita, hogy mi a madridistákat, ti meg a barcásokat okoljátok, ha valami nem jön össze a csapatnak.. pl szvsz ramos hatalmasat hibázott a gólnál, mert a röviden mozgott az emberre [asszem Govoura], amikor rajta már voltak. emellett még rühellem is, persze, hogy az ő nyakába varrom az egészet
real_funghi

2006.06.28. 12:40:19

Antiimperialistával szinte mindenben egyetértek. Azt nem tudom, mért kell még ilyenkor is egymást utálni, nem elég a szezon 38 bajnoki meccse? :D :D Bár annyira már nem is volt meglepő, mivel a múltkor a brazilok miatt is ment egy rövidke vita, mintha nem is ugyanannak a brazil válogatottnak szurkolna madridista és barçás... Nade szombaton ez remélhetőleg megváltozik, a seleçaonak együtt kell(ene) szurkolni, hogy legyőzze a franciákokat. :D
noname
Llegenda del Barça

2006.06.28. 12:03:04

antiimperialista írta:
noname írta:Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.
Szerintem pont Ramos kellene Puyol mellé, csak akkor meg kellene egy normális jobbhátvéd, mert Salgado nálam nem megoldás oda.
Ebben van valami...
A Fifa egy szégyen
Lezárt