Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én mondjuk úgy emlékszem hogy Puyol kicsit lazára vette a figurát és nem nagyon vette komolyan a tunéz srácot az elhúzott mellette utánna viszont az egész spanyol védelmet lecumiztatták KETTEN Casillassal egyetemben (a spanyolok kb 5-6-7-en voltak...) ilyen védekezésssel nem is várhattak többetalpha írta: Tunéiza ellen melyik oldalról is kaptuk a gólt?A jobbhátvédről fordultak le
mrmonster írta:Sergio Ramos szerintem az első félidőben (és előtte a vb-n) kitűnően játszott a jobbhátvéd posztján. Igaz, a támadófeladatai már nem voltak az igaziak, de simán jobb megoldás volt, mint bárki a spanyol jobbhátvédek közül.
Így van, senki nem mondta, hogy a Barcába kellene Ramos.barcafan írta:sztem arra gondoltak, h a válogatottba...totobike írta: A másik úgy kezdődött ez a vita hogy a sergio ramoson ment el a meccs akkor én ordog megjegyzését elleneztem most meg már ott tartunk hogy a ramos kell a védelmünkbe ez így kicsit gáz, ekkorát fordult a világ kevesebb mint egy nap alatt
szerintem ennek semmi köze a tudáshoz, ez nemzeti öntudat, kissé szélsőséges, de ehhez joga van...totobike írta:Azt azért tegyük hozzá hogy oleguer örülhetne ha kimehetne egy vb-re és nem biztos hogy el kéne neki játszania a hős katalánt mert még ha a puyol vagy a xavi akire ténleg szükség lenne az mondana ilyet az oleguer sztem vegye megtisztelésenk hogy ilyen játékosok között lehetne...
őt akartuk megvenniBoixos írta:nem érti a "fekete [auto_cenzúra]" (by aragones), h miért volt csalás, amit csinált.?Nem csaltam ? fogalmazott. ? Az emberek azt mondanak, amit akarnak, de ha van olyan csapat, amely a torna kezdetétől csalásokat volt kénytelen elszenvedni, akkor az éppen Franciaország.?
?Nézzék meg az esetről készült felvételeket: a balhátvédjük meg akarta szerezni a labdát, Puyol pedig úgy állított meg, hogy bevágott elém. Utána odajött hozzám, és elnézést kért. Most akkor hogy is van ez ezzel a csalással?! Még egyszer mondom, Pernia megszerezte volna a labdát, ezért nem értem, Puyol miért tartott fel, de tény, hogy ezt tette.?
?Ha kosárlabdáról lenne szó, akkor szép blokk lett volna, de nem kosárlabdát játszottunk ? fűzte hozzá epésen az Arsenal csatára. ? Nem olyan fickó vagyok, aki azért megy ki a pályára, hogy csaljon.?
ha csak feltartotta puyol, akkor miért kapott az arcához a köcs, mintha a vonat ütötte volna el? tegnap este óta csuklik az anyja. miattam. is.
nem érti a "fekete [auto_cenzúra]" (by aragones), h miért volt csalás, amit csinált.?Nem csaltam ? fogalmazott. ? Az emberek azt mondanak, amit akarnak, de ha van olyan csapat, amely a torna kezdetétől csalásokat volt kénytelen elszenvedni, akkor az éppen Franciaország.?
?Nézzék meg az esetről készült felvételeket: a balhátvédjük meg akarta szerezni a labdát, Puyol pedig úgy állított meg, hogy bevágott elém. Utána odajött hozzám, és elnézést kért. Most akkor hogy is van ez ezzel a csalással?! Még egyszer mondom, Pernia megszerezte volna a labdát, ezért nem értem, Puyol miért tartott fel, de tény, hogy ezt tette.?
?Ha kosárlabdáról lenne szó, akkor szép blokk lett volna, de nem kosárlabdát játszottunk ? fűzte hozzá epésen az Arsenal csatára. ? Nem olyan fickó vagyok, aki azért megy ki a pályára, hogy csaljon.?
real_funghi írta:Ezért írtam, hogy "szinte" mindenben.antiimperialista írta:Inkább együtt a brazilok ellen... Bocs![]()
VAMOS ARGENTINA!!!
Ezért írtam, hogy "szinte" mindenben.antiimperialista írta:Inkább együtt a brazilok ellen... Bocs![]()
VAMOS ARGENTINA!!!
Oleguerrel most mi is van?? Hívták és nem fogadta el, vagy nem is hívták?noname írta:Ebben van valami...antiimperialista írta:Szerintem pont Ramos kellene Puyol mellé, csak akkor meg kellene egy normális jobbhátvéd, mert Salgado nálam nem megoldás oda.noname írta:Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.
Szombaton együtt a brazilokért..pont..bar ugyis Roberto Carloson fog elmenni a meccs..real_funghi írta:Antiimperialistával szinte mindenben egyetértek. Azt nem tudom, mért kell még ilyenkor is egymást utálni, nem elég a szezon 38 bajnoki meccse?![]()
Bár annyira már nem is volt meglepő, mivel a múltkor a brazilok miatt is ment egy rövidke vita, mintha nem is ugyanannak a brazil válogatottnak szurkolna madridista és barçás... Nade szombaton ez remélhetőleg megváltozik, a seleçaonak együtt kell(ene) szurkolni, hogy legyőzze a franciákokat.
Ebben van valami...antiimperialista írta:Szerintem pont Ramos kellene Puyol mellé, csak akkor meg kellene egy normális jobbhátvéd, mert Salgado nálam nem megoldás oda.noname írta:Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.