Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De ha Zambrotta Olaszországban akar maradni, akkor kihez igazoldickricsi írta:Vhogy az az érzésem, hogy az olaszok VB-remeklésével, egyre csökken az esélye annak, hogy idehozzuk Zambrotta-t. Pedig tegnap Kapáló szépen megadta a kezdőhangot a süllyedőhajó elhagyásával.
Mindenesetre érdekes lesz, hogy kit, vagy kiket sikerül hátra igazolnunk.
Forca Barca!
syaby írta:sziasztok!
ha már szó esett kráucsról, akkor egy kis ízelítő hogy milyen is ő valójában:)
link: http://futebolez.blogs.sapo.pt/57499.html
Hát énse vagyok kisnövésű ( 195cmKenny írta: Kráucs olyan mint én(alkatilag),csak én nem minden 20.-ik bajnokimon lövök gólt
Meglátásom szerint Zambrotta szinte bárhol jó.Eredetileg jobb oldali középpályás,jó a jobb lába,ezért nagyon megfelelő lenne jobb oldali védőnek.LG írta:Sztem jo gyerek az Oleguer, maradjon a kezdobe, Zambrotta meg ha jon, játxon a bal oldalon Gio helyett, sztem azon az oldalon ugy is sebezhetobbek vagyunk, és Zambrotta is sztem a bal oldalon jobban j8txik.
Kráucs már nem szikár, hanem vézna.Boixos írta:crouch akkor olyan szívós lehet, mint az állat.Vito írta:a szikár emberek szívósabbak!Kenny írta:Hát nem egy vastag gyerek...
De majd megerősödik.![]()
azért zambrotta nem di vaio kategória. ráadásul carboni meg 50 évig húzta a valenkiában, és sztem még most sem pörgették volna ki, csak ő akarta már abbahagyni. unokával a háta mögött azért mégse futkározzon már annyit...Subinho írta:jó playa nagyon zambrotta, csak nem biztos, h itt is megállná a helyét... mégis csak olasz... emlékezzetek a valenciás olaszokra...
kénytelen lesz beáldozni renomot, ha esetleg így alakul. nem szeretném, ha robben, v cronaldo esetleges madridi leigazolása után, neki kéne szembenéznie a gyerekekkel. akkor inkább zambrotta.Vito írta:Zambrotta - Puyol - Marquez - Broki
a védelem jobb oldala szinte sebezhetetlen lenne.
nagyon tetszene, csak kérdés, hogy Frank beáldozné-e a szent tehén Oleguer-t?!
nem rossz...dickricsi írta:Nem rossz csávó ez a Zambrotta...