Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de azért úgy az igazi bajnokságot nyerni, ha a real tapad és mi mégis rájuk verünk!!! pl. a Luxemburgo féle real... azért a 2. félév igen erős volt...Los Banditos írta:Nekem van rossz reallal is.Idén is voltak elég erős ellenfeleink.nincs spanyol foci jó Real és jó Barca nélkül![]()
Nekem van rossz reallal is.Idén is voltak elég erős ellenfeleink.nincs spanyol foci jó Real és jó Barca nélkül![]()
márpedig lehet h ő nekünk is kellen fog, kiváncsi leszek, mi lesz a végeFejo írta:Ő nem, de Capellonak kell, szal ha tényleg nem szól bele az igazolásokba, akkor meg fogja venni.cibuu írta:Calderon nem tett arról említést hogy zambrottát megvenné.
én is ugyanezt mondtam mikor ti voltatok gyengébbek,és nekünk ment jobban.hiába,nincs spanyol foci jó Real és jó Barca nélkülmeg ha erősödne a Madrid, akkor lenne végre egy kis izgalom is a La Ligában.
szerintem még tudna alakítani vmit a Treffordon, fekszik a beívelősdi az angol focinak. itt spanyolban nem igazán.Drigo írta:Azért sztem egy évet még maradni fog mert sztem van mék akkora reklámértéke hogy pénzt hozzon de jövőre vag yazután el kell adnia a realnak ha akar még belőle valami hasznot látni viszont ha vissza térne az Old Traffordra akkor azzal minkét klub jól járna.cibuu írta:nem is baj,talán igy könnyebben meg fogunk becks től válni(ha egyáltalán eladjuk)számomra nem illik be a Realba,neki a manchester való meg a villogás
Természetesen ez csak arra vonatkozott, hogy pénzt hozna játékban már nem hinném, hogy olyan sokat tudna nyújtani.
Azért sztem egy évet még maradni fog mert sztem van mék akkora reklámértéke hogy pénzt hozzon de jövőre vag yazután el kell adnia a realnak ha akar még belőle valami hasznot látni viszont ha vissza térne az Old Traffordra akkor azzal minkét klub jól járna.cibuu írta:nem is baj,talán igy könnyebben meg fogunk becks től válni(ha egyáltalán eladjuk)számomra nem illik be a Realba,neki a manchester való meg a villogás
aha, kösziBoixos írta:egyszerűen mondva: reklámérték.
magyarul, érte inkább letapossák a cégek egymást, h reklámozhassanak vele vmit, mint bekemért.
Mi is lenne az a PR érték?Cooltiszo írta:Viszont Ronaldinhonak már nagyobb PR értéke van mint Beckhamnek, ráadásul már Messi is benne van a 10ben(aszem 6).
Calderon nem tett arról említést hogy zambrottát megvenné.prieto
HozzászólásElküldve: 2006.07.03. 16:55:46 Téma:
Azért az poén, ha beperelik az ügyvédet, miközben a Madrid elnöke lett.
És tartja magát ahhoz, hogy Kaká megy a Realba...
Ebből az ötből összejön majd 2 szvsz: Robben és Zambrotta.
Én a realmadrid.es-en láttam egy kimutatást ahol ez le volt írva, illetve az, hogy X év alatt a klub nyeresége 220% körül nőtt.Swineherd írta:igen, rengeteg valóban. Viszont nem én találtam ki.Vito írta:mijjaf...ból lett volna ennyi?Swineherd írta:80 milla ajró hasznunk volt idén elvileg.
ez rengeteg pénz