Barça vs. Real
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Mondjuk egyedül Fabregas ügye érdekel igazán, naon nem szeretném ha a Madridba menne, megint oylan hátbaszúrásnak érezném, már az Arsenalt is annak éreztem, és ha igazán katalán akkor elvből visszautasítja, sztem tudja ő is hogy lesz még itt helye a Barcában pár év múlva.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Sztem megtaláltam az profit különbségek forrását, mégpedig szimplán az, hogy a Barca nem hozza nyílvánosságra a mezbevételekből, és ilyen értéktárgyakból befolyó összeget, szóvel valószínűleg itt van a kutya elásva, ezek nélkül idén 240 milla bevételünk volt, és kb. 15-20 milla profit(egyébként 2003-04-es idény 160 millájához képes, 40 millával toldjuk meg a bevételeket évről évre, jövőre a cél, így 280 milla. Azért fejlődik a gazdaságunk rendesen(jövőre eleve 45 milla +al indulunk a tv-es jogdíjak miatt)........
hát nemtom.nekem meg unalmas az ha ugy nyerünk bajnokságot hogy nincs a közelbe a Barca.... 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egy-Egy rázósabb év belefér, de azért jobb végig csak kényelemben megverni a margitot..
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Subinho
- Director del Fútbol
de azért úgy az igazi bajnokságot nyerni, ha a real tapad és mi mégis rájuk verünk!!! pl. a Luxemburgo féle real... azért a 2. félév igen erős volt...Los Banditos írta:Nekem van rossz reallal is.Idén is voltak elég erős ellenfeleink.nincs spanyol foci jó Real és jó Barca nélkül![]()
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem van rossz reallal is.Idén is voltak elég erős ellenfeleink.nincs spanyol foci jó Real és jó Barca nélkül![]()
in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
márpedig lehet h ő nekünk is kellen fog, kiváncsi leszek, mi lesz a végeFejo írta:Ő nem, de Capellonak kell, szal ha tényleg nem szól bele az igazolásokba, akkor meg fogja venni.cibuu írta:Calderon nem tett arról említést hogy zambrottát megvenné.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
én is ugyanezt mondtam mikor ti voltatok gyengébbek,és nekünk ment jobban.hiába,nincs spanyol foci jó Real és jó Barca nélkülmeg ha erősödne a Madrid, akkor lenne végre egy kis izgalom is a La Ligában.

C.Roni meg jó játékos nagyon,de én inkább Joaquint látnám a csapatban(spanyol,meg annyira nem önző)

- Andris
- Adminisztrátor
szerintem még tudna alakítani vmit a Treffordon, fekszik a beívelősdi az angol focinak. itt spanyolban nem igazán.Drigo írta:Azért sztem egy évet még maradni fog mert sztem van mék akkora reklámértéke hogy pénzt hozzon de jövőre vag yazután el kell adnia a realnak ha akar még belőle valami hasznot látni viszont ha vissza térne az Old Traffordra akkor azzal minkét klub jól járna.cibuu írta:nem is baj,talán igy könnyebben meg fogunk becks től válni(ha egyáltalán eladjuk)számomra nem illik be a Realba,neki a manchester való meg a villogás
Természetesen ez csak arra vonatkozott, hogy pénzt hozna játékban már nem hinném, hogy olyan sokat tudna nyújtani.
megaztán jöhetne cserébe C.Ronaldo, és akkor erősödne a Madrid is, meg
én azért szeretem Ronaldo játékát, még ha nem is mindig szimpatikus a viselkedése, és akkor látnám játszani. De fog ő még tanulni, és jobb csapatember lesz. meg ha erősödne a Madrid, akkor lenne végre egy kis izgalom is a La Ligában.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Azért sztem egy évet még maradni fog mert sztem van mék akkora reklámértéke hogy pénzt hozzon de jövőre vag yazután el kell adnia a realnak ha akar még belőle valami hasznot látni viszont ha vissza térne az Old Traffordra akkor azzal minkét klub jól járna.cibuu írta:nem is baj,talán igy könnyebben meg fogunk becks től válni(ha egyáltalán eladjuk)számomra nem illik be a Realba,neki a manchester való meg a villogás
Természetesen ez csak arra vonatkozott, hogy pénzt hozna játékban már nem hinném, hogy olyan sokat tudna nyújtani.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
nem is baj,talán igy könnyebben meg fogunk becks től válni(ha egyáltalán eladjuk)számomra nem illik be a Realba,neki a manchester való meg a villogás

- Andris
- Adminisztrátor
aha, kösziBoixos írta:egyszerűen mondva: reklámérték.
magyarul, érte inkább letapossák a cégek egymást, h reklámozhassanak vele vmit, mint bekemért.
most még csökkenni fog Back-ham reklámértéke, szegény sírva fakadt a kispadon
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Mi is lenne az a PR érték?Cooltiszo írta:Viszont Ronaldinhonak már nagyobb PR értéke van mint Beckhamnek, ráadásul már Messi is benne van a 10ben(aszem 6).
- József Attila
- József Attila
Calderon nem tett arról említést hogy zambrottát megvenné.prieto
HozzászólásElküldve: 2006.07.03. 16:55:46 Téma:
Azért az poén, ha beperelik az ügyvédet, miközben a Madrid elnöke lett.
És tartja magát ahhoz, hogy Kaká megy a Realba...
Ebből az ötből összejön majd 2 szvsz: Robben és Zambrotta.
Realnal meg most valóban a reklámokból jön a pénz,de az új elnök épp azon lesz hogy ez ne igy történjen

-
- Llegenda del Barça
és ennek a jó anyagi előmenetelnek a zálogát úgy hívják, h david bekem
sok kínai nedvedzik miatta...
na, de azért mi sem panaszkodhatunk, ráadásul nálunk az eredmények miatt jön a több lóvé, nem pedig egy borotvareklám-arc miatt.

na, de azért mi sem panaszkodhatunk, ráadásul nálunk az eredmények miatt jön a több lóvé, nem pedig egy borotvareklám-arc miatt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Nem hiába csúfolják reklám csapatnak! 

- Fejo
- Jugador del Barça
Én a realmadrid.es-en láttam egy kimutatást ahol ez le volt írva, illetve az, hogy X év alatt a klub nyeresége 220% körül nőtt.Swineherd írta:igen, rengeteg valóban. Viszont nem én találtam ki.Vito írta:mijjaf...ból lett volna ennyi?Swineherd írta:80 milla ajró hasznunk volt idén elvileg.
ez rengeteg pénz

Azért az poén, ha beperelik az ügyvédet, miközben a Madrid elnöke lett.