Németországi VB 2006
-
- Entrenador del Barça
Olaszok nyertek jee:) A tizi nem volt tizi,Zidane csak 2 meccsen játszott kimagaslóan(brazil,spanyol)és ráadásul ha meccs végén döntenek,akkor a fejelés miatt sem kaphatta volna meg...ez van,legalább nem lettek világbajnokok!Materrazzi meg nagy király,vagyis olaszoknál a házi gólkirály:D
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Barça C
A cikkben erre utalnak amit belogoltál abbol a csodálatos sportlapból 

-
- Barça C
A legtöbb Francia ujság címlapján egy bizonyos szó állt:MERCI.Remélem ennyit tudsz franciául.
-
- Barça C
Nem mondod azért kaptak ki mert a 110. percben kiállitották?Hülye ne legyél ha már szép nem vagy.
Te is jó helyről szeded a híreket.Blikket nem szoktál netán olvasni?
-
- Llegenda del Barça
ezt akár magadról is írhattad volna.De Ti elfogult begyepesedett szurkolók vagytok
ezt meg olvasd el, h mennyire ünneplik a saját országában azt a gyökeret
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça C
Hello.
Sajnálattal látom hogy igy beszéltek a világ legjobb játékosárol..Ronaldinho labdába se rugott,mig Zidane leokatatta a fél világot,köztük a nagyratartott Braziliát (akik az én kedvenceim is).De Ti elfogult begyepesedett szurkolók vagytok akik nem látnak a saját szemüktől..Miért ne mlehet beismerni hogy egy nagyon nagy játkos bucsuzott tegnap..méltatlanul egy olasz paraszt miatt.Persze tudom ilyenkor jo szidni mert Realos meg minden,de az nem jut eszetekbe hogy a "mesteredzőtök" se volt sportszerübb sőőőt..ő még reklamált is.Zidane tudta mit csinált tudomásul vette hogy kiállitották..Majd sirva az öltözőbe ment.Ugy rugta a büntetőt a vb döntöben ahogy más ember nem lőné soha.Minden futballhoz értő szakember elismeri Zidane-t.Csak Ti mélyen tisztelt barcások szidjátok,míg a fél világ őt ünnepli.Messi,Ronaldinho,puyol..(Eto'o) a Sztárok..Hol voltak ezen a nyáron?Eto'o kergette az oroszlánokat a Szavannába.A másik 3 játékos labdába nem rugott ezen a vb-n.Ronaldinho a világ legjobbja volt mostanába..egy gólt löhetett volna?Miértnem ezzel vagytok elfoglalva?Zidane egyedül több golt vert mint az összes Barca játékos együtt a vb-n.De szidjátok csak.Valószinüleg nem fogja olvasn ia forumotokat.És lehet hogy nem is érdekli mit irtok Rola
Ronaldinho Szobra remélem még mindig ég..és észheztértek Ti is!
okostojások
Sajnálattal látom hogy igy beszéltek a világ legjobb játékosárol..Ronaldinho labdába se rugott,mig Zidane leokatatta a fél világot,köztük a nagyratartott Braziliát (akik az én kedvenceim is).De Ti elfogult begyepesedett szurkolók vagytok akik nem látnak a saját szemüktől..Miért ne mlehet beismerni hogy egy nagyon nagy játkos bucsuzott tegnap..méltatlanul egy olasz paraszt miatt.Persze tudom ilyenkor jo szidni mert Realos meg minden,de az nem jut eszetekbe hogy a "mesteredzőtök" se volt sportszerübb sőőőt..ő még reklamált is.Zidane tudta mit csinált tudomásul vette hogy kiállitották..Majd sirva az öltözőbe ment.Ugy rugta a büntetőt a vb döntöben ahogy más ember nem lőné soha.Minden futballhoz értő szakember elismeri Zidane-t.Csak Ti mélyen tisztelt barcások szidjátok,míg a fél világ őt ünnepli.Messi,Ronaldinho,puyol..(Eto'o) a Sztárok..Hol voltak ezen a nyáron?Eto'o kergette az oroszlánokat a Szavannába.A másik 3 játékos labdába nem rugott ezen a vb-n.Ronaldinho a világ legjobbja volt mostanába..egy gólt löhetett volna?Miértnem ezzel vagytok elfoglalva?Zidane egyedül több golt vert mint az összes Barca játékos együtt a vb-n.De szidjátok csak.Valószinüleg nem fogja olvasn ia forumotokat.És lehet hogy nem is érdekli mit irtok Rola

Ronaldinho Szobra remélem még mindig ég..és észheztértek Ti is!
okostojások
Ha már az életműdíjnál tartunk, a goal.com-on van egy összeállítás Zizou-ról: egy életmű lefejelésekben, megtaposásban és odarúgásokban
Sztem megválaszthatnák a foci utazó nagykövetévé, aki a legnépszerűbb játék révén (saját példájával alátámasztva) sokat tehetne a gyűlölködés és ellenségesség felszámolása érdekében
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=91074

Sztem megválaszthatnák a foci utazó nagykövetévé, aki a legnépszerűbb játék révén (saját példájával alátámasztva) sokat tehetne a gyűlölködés és ellenségesség felszámolása érdekében

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=91074
-
- Llegenda del Barça
mindegy mikor választják meg, de akkor is nonszensz, h ennek a p.csnek egy jó meccs is elég volt ehhez.
vagy ha az eltűnése alkalmából akarták díjazni, miért nem nevezik életműdíjnak?
vagy ha az eltűnése alkalmából akarták díjazni, miért nem nevezik életműdíjnak?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ez a vb legjobbja dolog nem úgy van, hogy már a döntő előtt megválasztják, de csak később hozzák nyilvánosságra? Azt tudom hogy 4 éve így volt.
Ezért lett akkor Kahn a legjobb, most meg Zidane.
Ezért lett akkor Kahn a legjobb, most meg Zidane.

- Charlie
- Öreg Harcos
Persze.Csontig kell neki nyalni, aztán elfelejteni hogy mit tett, bár ezen már meglepődni nem kell.Nem 1 embert intézett már pályafutása során.S T U P I D S H A R K írta:Zidane lett a vb legjobbja?![]()
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Charlie
- Öreg Harcos
Na sztetek ki kapta a vb legjobbja címet?
Igen,Ő.Pedig hamarabb befejezte a mérkőzést mint a többiek tegnap.Remélem Materazzi leszakította az arcát utána.
C.
Igen,Ő.Pedig hamarabb befejezte a mérkőzést mint a többiek tegnap.Remélem Materazzi leszakította az arcát utána.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Subinho
- Director del Fútbol
ezt meg kell veletek osztanom...
http://hvg.hu/focivb/20060706focivebe.aspx
...és még mennyi kimaradt ebből...

http://hvg.hu/focivb/20060706focivebe.aspx
...és még mennyi kimaradt ebből...
Konkrétan vastagon leszartam ezt a döntőt, minthogy a két legkevésbé szimpatikus csapat játszotta, talán inkább a franciáknak drukkoltam, azért, hogy a bundabotrányban érintettek nehogy véletlenül is amnesztiát kapjanak a maffiózó javaslatára...
Viszont a nagy bánkódás közepette (én a dél-amerikaiakat szerettem volna a döntőben látni) azt gondolom, hogy mind Ronnie, mind Messi (főleg az előbbi) hatalmas motivációval fog szept-től visszatérni, hogy bizonyítson. Messi azért, hogy megmutassa Pekerman mekkora egy barom volt, hogy nem tette őt be, Ronnie pedig a halvány teljesítményét ellensúlyozhatná újabb clubsikerekkel.
Szóval: végre vége ennek a hulladék VB-nek és lehet koncentrálni a potenciális erősítésekre!
Forca Barca!
Viszont a nagy bánkódás közepette (én a dél-amerikaiakat szerettem volna a döntőben látni) azt gondolom, hogy mind Ronnie, mind Messi (főleg az előbbi) hatalmas motivációval fog szept-től visszatérni, hogy bizonyítson. Messi azért, hogy megmutassa Pekerman mekkora egy barom volt, hogy nem tette őt be, Ronnie pedig a halvány teljesítményét ellensúlyozhatná újabb clubsikerekkel.
Szóval: végre vége ennek a hulladék VB-nek és lehet koncentrálni a potenciális erősítésekre!
Forca Barca!
Egy túlértékelt pályafutás méltó befelyezését láthattuk tegnap, 8 éve vártam erre.