Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Milyen kritikát? Egy hozzászólást nem töröltem ma.csababarca írta:Miért kell törölni folyamatosan a Busquetsel szemben kritikát megfogalmazó hozzászólásokat?
Most tényleg ez a módi?
Ide jutottunk?
Egy moderátor kedvencére nem lehet írni rosszat?
Vagy ez is törölve lesz akkor gondolom.
Ezt már én is észre vettemcsababarca írta:Miért kell törölni folyamatosan a Busquetsel szemben kritikát megfogalmazó hozzászólásokat?
Most tényleg ez a módi?
Ide jutottunk?
Egy moderátor kedvencére nem lehet írni rosszat?
Vagy ez is törölve lesz akkor gondolom.
Én előbb utóbb szeretném meglépni, akár azt is meg tovább egyszerűsítve. Szezon végén lesz szerintem aktuális, de csesztessetek miatta nyugodtan!MatyiG írta:Olyan nagy dolgok nem változnak mondjuk abban sem.messideco írta:Sziasztok!
Pár éve felvetődött ötletszinten a fórum reformálása, egyszerűsítése. Ez még aktuális? A szavazásmezőben található a link, nagyon tetszetősen vázolja fel a fórumot. Mit szóltok hozzá?
Olyan nagy dolgok nem változnak mondjuk abban sem.messideco írta:Sziasztok!
Pár éve felvetődött ötletszinten a fórum reformálása, egyszerűsítése. Ez még aktuális? A szavazásmezőben található a link, nagyon tetszetősen vázolja fel a fórumot. Mit szóltok hozzá?
A kettőnek mi köze egymáshoz?Samper írta:Akkor teljesen rendben találjátok, hogy a vezetőség néha lefut egy kötelező kürt a La Masia fontosságárül, amit a tapasztalatok nem támasztanák alá. Meg néha elmondják, hogy ha egy posztra hiányzik valaki, akkor először a saját utánpótlásban néznek körül - valójában meg folyamatosan figyelik a játékospiacot és tucatjával követnek játékosokat világszert6e, hogy kit mikor mennyiért lehetne elhozni.
Akkor teljesen rendben találjátok, hogy a vezetőség néha lefut egy kötelező kürt a La Masia fontosságárül, amit a tapasztalatok nem támasztanák alá. Meg néha elmondják, hogy ha egy posztra hiányzik valaki, akkor először a saját utánpótlásban néznek körül - valójában meg folyamatosan figyelik a játékospiacot és tucatjával követnek játékosokat világszert6e, hogy kit mikor mennyiért lehetne elhozni.soadroli írta:+1, engem se érdekel, nem kell az idecsababarca írta: engem nem érdekel, és idegesítene ha ilyenek lennének az oldalon.
amúgy meg, aki olyan tehetség arról úgyis írnak, van tesznek közzé hírt.
+1, engem se érdekel, nem kell az idecsababarca írta: engem nem érdekel, és idegesítene ha ilyenek lennének az oldalon.
amúgy meg, aki olyan tehetség arról úgyis írnak, van tesznek közzé hírt.
A srácok szerintem bőven csinálnak annyi dolgot a szabadidejükben, hogy a Masia meccsek lefedése még pluszban ne legyen elvárt. Gondolok itt pl az oldal megújítására nemrég, vagy arra a Penya nevű apróságra amit mostanság összekapartak unalmukban, és dolgoznak azóta is vele folyamatosan.Samper írta:Az Eurobarca tehetne sokkal többet azért, hogy a szurkolók folyamatosan képben legyenek az utánpótlásunkkal kapcsolatban. Rendszeresen értékelhetnék a B csapat meccseit, helyzetét és portrékat közölhetnének az U tehetségeiről, akiket jó esetben majd felnőttként viszontláthatunk.
engem nem érdekel, és idegesítene ha ilyenek lennének az oldalon.Samper írta:Az Eurobarca tehetne sokkal többet azért, hogy a szurkolók folyamatosan képben legyenek az utánpótlásunkkal kapcsolatban. Rendszeresen értékelhetnék a B csapat meccseit, helyzetét és portrékat közölhetnének az U tehetségeiről, akiket jó esetben majd felnőttként viszontláthatunk.
Jól lemaradtatok életetek bizniszéről, hamis útlevelet, diplomát, jogsit, személyazonosságot és egyebeket lehetett volna vásárolni kedves barátunktól.geridoss írta:Ez engem is érdekelneMatyiG írta:Mi történt?
Egy srác több topicot is tele spammelt valami kamuhirdetéssel.geridoss írta:Ez engem is érdekelneMatyiG írta:Mi történt?
Ez engem is érdekelneMatyiG írta:Mi történt?