ha azt nézzük Capello Juventusaban sem volt igazi, vérbeli irányító (talán Nedved, de ő sem az igazi), úgyhogy elképzelehető, hogyha nem megy Kaka, akkor klasszikus irányító nélkül játszanának, viszont, akkor rögtön nem lenne helye a középpályán Robinhonak, sőt talán Bekkemnek sem.lionelmessi19 írta:sztem ha véglegesedik, h a Milan marad a seria a-ban, akkor marad Kaka ott , ahol van.Vito írta: meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.
úgyhogy egy elég erős szezonra számolhatunk...
És akkor ki lesz az irányító?
Nem vok vmi tájékozott, volt szó más alternatíváról?
Barça vs. Real
-
- Llegenda del Barça
Sztem Thuramot kezdőnek vették meg, a védelembe mi a francnak vennének egy 34 éves cserét, ott annyira nem szokták variálni a dolgokat, főleg középen. Viszont rotációt el tudok képzelni(bl, bajnokság,kupa), szvsz ez a modern foci alapja. Sőt talán én mindenkit rotálnék( na jó ronnie...). Nekem teljesen mindegy h kiket igazol a reál, nem attól lesz méltó ellenfelünk. Viszont egy [auto_cenzúra] jó igazolásuk volt: Capello-ha valakitől, akkor tőle félhetünk, dobogós edző...(de csak ezüstérmes:)
- Andris
- Adminisztrátor
sztem ha véglegesedik, h a Milan marad a seria a-ban, akkor marad Kaka ott , ahol van.Vito írta:meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.Aprieto írta:Szerintem addig nincs félnivalónk amíg a Madrid nem igazol irányítót...
Acélos védelem, és középpályás védekezés. És?
Majd ha Ronaldo lefogy, Robinho mutatja azt a formát, amiért igazolták, lesz szélsőjátékuk és lesz egy ember aki osztogatni fog kp-n, majd akkor azt mondom hogy vetélytársak...
És akkor ki lesz az irányító?
Nem vok vmi tájékozott, volt szó más alternatíváról?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Hát mondjuk mert xxi. században járunk, és senkit nem érdekel h mi volt régen.Fejo írta:Miért is?lionelmessi19 írta:A mezeiteket meg vagy dobhatjátok a kukába, mert vmi értelmiségi ember elcseszte, vagy csak te nem tudsz olvasni.![]()
De ha direkt xx. szd. legjobb csapata felirat akart felkerülni, akkor meg elég gáz. Képzelem h reagálnátok, ha felírnánk a mezre h a világ jelenleg legjobb csapata.

Igen Aprieto, sztem is így van. Csak vitatkozunk itt a madridistákkal, h milyeneket igazoltak, és mennyit lendít ez a csapaton, de amíg nincs Zidannak helyettese, addig kár álmodozni még a 4. helyről is (mármint jövőre)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.Aprieto írta:Szerintem addig nincs félnivalónk amíg a Madrid nem igazol irányítót...
Majd ha Ronaldo lefogy, Robinho mutatja azt a formát, amiért igazolták, lesz szélsőjátékuk és lesz egy ember aki osztogatni fog kp-n, majd akkor azt mondom hogy vetélytársak...

Szerintem addig nincs félnivalónk amíg a Madrid nem igazol irányítót...
Fejo-nak igaza van! Ő például egy normális szurkoló nem kell általánosítani az a kis szemét pedig nem is szurkoló!Fejo írta:Talán nem kéne általánosítani! Ilyen barmot nálatok is találni, de ettől még nem gondolom, hogy ez minden Barca szurkolóra igaz lenne...cruyff írta:Ezt a hozzászólást ,amit anti idefirkantott, tényleg mutogatni kéne. TIPIKUS MADRIDISTA!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hello!szucs90 írta:Az a vadállat került be Nesta helyére... ha nem sérül meg szegény akkor Nesta-Cannavaro kettő lett volna, még azt a két gólt se biztos hogy bekapják... de így MAterazzi játszott![]()
egyébként nem tom Cannavaro meddig lesz még jó, de sztem már öreg... ugyanúgy mint Thuram, nem értem ezeket az igazolásokat... na mind1 jó bajnokság lesz az biztos!
Materazzi tényleg vadállat,de nagyon jól helyetesítette Nestát!
Cannavaro öreg

Thuram: én nagyon örülök neki! Óriási rutinja van,amivel simán ellensúlyozni tudja a megkopott

Ha egy ilyen védőnk van,senki sem izgul annyira,ha pl kidől 1-2 hétre Marquez .

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Pedro
- Jugador d'estrella
Ne feledjétek a híres mondást: a jó olasz védő - akárcsak a bor - a korral nemesedik!szucs90 írta: egyébként nem tom Cannavaro meddig lesz még jó, de sztem már öreg... ugyanúgy mint Thuram, nem értem ezeket az igazolásokat... na mind1 jó bajnokság lesz az biztos!

Mindenesetre kemény lesz a Madrid idén, ám a támadószekciónkat, ill. középpályássorunkat össze sem lehet - egyelőre - hasonlítani az övékkel, klasszisokkal jobbak vagyunk ott... Amíg nincs egy épkézláb irányítójuk - bárki bármit mond, Guti örök pados marad -, addig mi vagyunk az esélyesek. Gondolom Calderon papa most ezen fog ügyködni... Azért Kakát ne vigyék...

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Fejo
- Jugador del Barça
AkosAce írta:20. szd legjobb csapata? Ezt nagyban Franco-nak köszönhetik, valamint a királyi családnak.
Franco "munkásságával"éppen eleget tett azért, hogy ezt az egyébként Barcelona-nak járó tisztséget a margit kapja meg!
![]()
3-0 Barca a valós XX.szd legjobbja

- Fejo
- Jugador del Barça
Talán nem kéne általánosítani! Ilyen barmot nálatok is találni, de ettől még nem gondolom, hogy ez minden Barca szurkolóra igaz lenne...cruyff írta:Ezt a hozzászólást ,amit anti idefirkantott, tényleg mutogatni kéne. TIPIKUS MADRIDISTA!

Miért lenne jobb az edzőtök? Talán tapasztaltabb, de Rijkaard nyert tavaly BL-t a CSAPATTAL, amely ugye a legnagyobb dicsőség klubszinten, tehát jelenleg ( még nagyon sokáigAnti Barcelona írta:Majd most meglátjuk ki lesz a bajnokMost már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.

Legjobb hátvéd???

20. szd legjobb csapata? Ezt nagyban Franco-nak köszönhetik, valamint a királyi családnak.
Franco "munkásságával"

tisztséget a margit kapja meg!

Ennyit erről. Nézz utána a lexikonokban, hogy a klub és Katalónia miken ment keresztül abban az időszakban.
Kíváncsi leszek, hogy utána is fenntartod ezt, hogy a madrid mezén önmagáért beszél-e az az embléma.
Ebből látszik, hogy a Barca TÖBB, MINT EGY KLUB hiszen nem csak a klubbokat, hanem diktátort is le kellett győzniük!!!
És ez a nagy dolog.

És ne feledd, az első csatánkat már megnyertük idén ellenetek, mégpedig a Zambrotta-ért folytatottat.
Finalizado: Barca 4 - 0 Real M.

1-0 Rijkaard
2-0 Puyol
3-0 Barca a valós XX.szd legjobbja
4-0 Zambrotta
F O R C A B A R C A ! ! !
Az a vadállat került be Nesta helyére... ha nem sérül meg szegény akkor Nesta-Cannavaro kettő lett volna, még azt a két gólt se biztos hogy bekapják... de így MAterazzi játszott
egyébként nem tom Cannavaro meddig lesz még jó, de sztem már öreg... ugyanúgy mint Thuram, nem értem ezeket az igazolásokat... na mind1 jó bajnokság lesz az biztos!

HALA MADRID!
- Marci
- Capitá del Barça
Én nem vagyok olasz-szakértő, de Cannavaro nem csak azért játszott, mert Nesta sérült volt? vagy Materazzi helyettesítette Nesta-t?
Mondjuk jó védő Cannavaro nagyon. Talán már elérte azt a szintet, hogy azt lehessen mondani, csak az aktuális forma dönt két játékos között.
Ugyanakkor ha csak csere lett volna Nesta mögött, akkor elvileg nem ő a legjobb
Anti Barcelona-t meg nem kell ennyire komolyan venni
Mondjuk jó védő Cannavaro nagyon. Talán már elérte azt a szintet, hogy azt lehessen mondani, csak az aktuális forma dönt két játékos között.
Ugyanakkor ha csak csere lett volna Nesta mögött, akkor elvileg nem ő a legjobb

Anti Barcelona-t meg nem kell ennyire komolyan venni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci 2006.07.21. 01:12:40-kor.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Csak mondom bekukkantok már a madridista fórumra.. nehogy rosszul aludjak
..
erre mit látok
egy rövidke idézet kedves barátaim...
"lemásoljuk a a Barca tavalyi technikáját, és mi is lefizetjük a bírókat."" ...
...
na erre csak annyit mondok.. jó éjszakát barátaim

erre mit látok

egy rövidke idézet kedves barátaim...
"lemásoljuk a a Barca tavalyi technikáját, és mi is lefizetjük a bírókat."" ...
...
na erre csak annyit mondok.. jó éjszakát barátaim

- Andris
- Adminisztrátor
Kedves, pihent agyú barátom!Anti Barcelona írta:Majd most meglátjuk ki lesz a bajnokMost már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.
A hozzászólásaid magukért beszélnek.
Capello nincs a világ 5 legjobb edzője közt.
Cannavaro mondjuk lehet, de csak lehet, h...
Kakaról meg már írtunk ebben a topicban egyet-s mást a realos hírek miatt, ajánlom olvass vissza!
A mezeiteket meg vagy dobhatjátok a kukába, mert vmi értelmiségi ember elcseszte, vagy csak te nem tudsz olvasni.

Silvanus egyetértenék, csak hát hogy lehetne megoldani a korhatárt?
meg aztán lehet hogy nekem sem lehetne akkor fórumozni
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Öregem, korhatárossá kéne tenni az oldalunkat, hogy az ilyen kis nevetséges 10 évesek, mint ez az 'Anti Barcelona' nevezetű kis [auto_cenzúra] ne jöhessen ide, és ne írhasson ekkora nevetséges dolgokat, aminek fele sem igaz, elképesztően nevetséges, arról már nem is beszélve, hogy a nyelvtant valószínűleg még csak most tanulja... pfffff
Ha valaki, akkor én aztán nem szoktam ilyenekre reagálni, de most van időm:
1. Minden hozzáértő (te nem), és minden Barcelona szurkoló tudja, és elismeri, hogy a Real jobb lesz idén, mint az elmúlt három évben, de könyörgöm: ENNÉL MÁR CSAK JOBB LEHET, rosszabb nem igen... legyél rá büszke, te ... !
2. Capello kiváló edző, de nem a világ legjobbja! Mondjuk a legjobb 5-ben benne van, de talán még ez is kevés lesz ahhoz, hogy ezt a szedett-vetett társaságot összekapja 1 hónap alatt.
3. Cannavaro szerintem is a világ egyik, ha nem a legjobb belső védője, DE! Ti Madridosok nem ezt mondtátok anno pl.: Woodgate-re, vagy épp Samuel-re? Tudod kik azok? Ja, akkor bocs... Van egy örök, és nagyon igaz mondás, ami imígyen szól kisfiú: "Egy fecske nem csinál nyarat!"
Na jóccakát...
Ha valaki, akkor én aztán nem szoktam ilyenekre reagálni, de most van időm:
1. Minden hozzáértő (te nem), és minden Barcelona szurkoló tudja, és elismeri, hogy a Real jobb lesz idén, mint az elmúlt három évben, de könyörgöm: ENNÉL MÁR CSAK JOBB LEHET, rosszabb nem igen... legyél rá büszke, te ... !
2. Capello kiváló edző, de nem a világ legjobbja! Mondjuk a legjobb 5-ben benne van, de talán még ez is kevés lesz ahhoz, hogy ezt a szedett-vetett társaságot összekapja 1 hónap alatt.
3. Cannavaro szerintem is a világ egyik, ha nem a legjobb belső védője, DE! Ti Madridosok nem ezt mondtátok anno pl.: Woodgate-re, vagy épp Samuel-re? Tudod kik azok? Ja, akkor bocs... Van egy örök, és nagyon igaz mondás, ami imígyen szól kisfiú: "Egy fecske nem csinál nyarat!"
Na jóccakát...
"Més Cuen un Club"
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Maradjon is meg, mint a 20. század legjobb csapata. Tipikus real-magatartás. Olyan, mintha a magyar focisták arra vernék most magukat, h kétszer is játszottak vb-döntőt.Anti Barcelona írta:Majd most meglátjuk ki lesz a bajnokMost már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Marci
- Capitá del Barça
Ha visszenézel pár hozzászólást, pl az enyémet, akkor meglátod, hogy azért itt sokan elismerik, hogy most valószínűleg erősebb lesz a reál mint tavaly volt.Anti Barcelona írta:Majd most meglátjuk ki lesz a bajnokMost már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.
Vigyázz mert a magas lóról nagyot lehet esni.
Hány éves vagy?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Capitá del Barça
sztm ez a ronaldinho,zidane össze hasonlitás baromság,mert egy az hogy nem láttad őket egyszerre mikor mindkettő élete formályába volt,de ha már erről van szo,akkor a legjobb formájába lévő zidanet(kb az első év madridba de, 98 se rosz)nah azt én tartom olyan játékosnak mint a barazilt,mert az tény hogy ronaldinho nagyobb büvész meg ilyenek meg látványosabb játéka!de a viszont francia jobban összefogja csapatát és labdái se gyengék!nálam kb egyformák és hangsulyozom nem a fejelgetős zidanra gondolok...az már nem ő volt..
-
- Eurobarca Staff
A világ legjobb edzője?Kétlem!
A világ legjobb középhátvédje?Ez talán igaz.
De ha mindkettő igaz is lenne akkor sem szálhattok szembe azzal ami a mi oldalunkon van:A VILÁG LEGJOBB CSAPATA!!!
Örülök, hogy az a valami felkerült a mezetekre, legalább majd Zidane meg a többi mostani galaktikus majd ha nagypapa lesz mondhatja, hogy látod látod ez a Real nem volt mindig ilyen [auto_cenzúra]!
A világ legjobb középhátvédje?Ez talán igaz.
De ha mindkettő igaz is lenne akkor sem szálhattok szembe azzal ami a mi oldalunkon van:A VILÁG LEGJOBB CSAPATA!!!
Örülök, hogy az a valami felkerült a mezetekre, legalább majd Zidane meg a többi mostani galaktikus majd ha nagypapa lesz mondhatja, hogy látod látod ez a Real nem volt mindig ilyen [auto_cenzúra]!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Majd most meglátjuk ki lesz a bajnok
Most már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.