Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha azt nézzük Capello Juventusaban sem volt igazi, vérbeli irányító (talán Nedved, de ő sem az igazi), úgyhogy elképzelehető, hogyha nem megy Kaka, akkor klasszikus irányító nélkül játszanának, viszont, akkor rögtön nem lenne helye a középpályán Robinhonak, sőt talán Bekkemnek sem.lionelmessi19 írta:sztem ha véglegesedik, h a Milan marad a seria a-ban, akkor marad Kaka ott , ahol van.Vito írta: meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.
úgyhogy egy elég erős szezonra számolhatunk...
És akkor ki lesz az irányító?
Nem vok vmi tájékozott, volt szó más alternatíváról?
sztem ha véglegesedik, h a Milan marad a seria a-ban, akkor marad Kaka ott , ahol van.Vito írta:meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.Aprieto írta:Szerintem addig nincs félnivalónk amíg a Madrid nem igazol irányítót...
Acélos védelem, és középpályás védekezés. És?
Majd ha Ronaldo lefogy, Robinho mutatja azt a formát, amiért igazolták, lesz szélsőjátékuk és lesz egy ember aki osztogatni fog kp-n, majd akkor azt mondom hogy vetélytársak...
úgyhogy egy elég erős szezonra számolhatunk...
Hát mondjuk mert xxi. században járunk, és senkit nem érdekel h mi volt régen.Fejo írta:Miért is?lionelmessi19 írta:A mezeiteket meg vagy dobhatjátok a kukába, mert vmi értelmiségi ember elcseszte, vagy csak te nem tudsz olvasni.![]()
meglepődnék, ha Kakát nem vinné el a Madrid.Aprieto írta:Szerintem addig nincs félnivalónk amíg a Madrid nem igazol irányítót...
Acélos védelem, és középpályás védekezés. És?
Majd ha Ronaldo lefogy, Robinho mutatja azt a formát, amiért igazolták, lesz szélsőjátékuk és lesz egy ember aki osztogatni fog kp-n, majd akkor azt mondom hogy vetélytársak...
Fejo-nak igaza van! Ő például egy normális szurkoló nem kell általánosítani az a kis szemét pedig nem is szurkoló!Fejo írta:Talán nem kéne általánosítani! Ilyen barmot nálatok is találni, de ettől még nem gondolom, hogy ez minden Barca szurkolóra igaz lenne...cruyff írta:Ezt a hozzászólást ,amit anti idefirkantott, tényleg mutogatni kéne. TIPIKUS MADRIDISTA!
Hello!szucs90 írta:Az a vadállat került be Nesta helyére... ha nem sérül meg szegény akkor Nesta-Cannavaro kettő lett volna, még azt a két gólt se biztos hogy bekapják... de így MAterazzi játszott![]()
egyébként nem tom Cannavaro meddig lesz még jó, de sztem már öreg... ugyanúgy mint Thuram, nem értem ezeket az igazolásokat... na mind1 jó bajnokság lesz az biztos!
Ne feledjétek a híres mondást: a jó olasz védő - akárcsak a bor - a korral nemesedik!szucs90 írta: egyébként nem tom Cannavaro meddig lesz még jó, de sztem már öreg... ugyanúgy mint Thuram, nem értem ezeket az igazolásokat... na mind1 jó bajnokság lesz az biztos!
AkosAce írta:20. szd legjobb csapata? Ezt nagyban Franco-nak köszönhetik, valamint a királyi családnak.
Franco "munkásságával"éppen eleget tett azért, hogy ezt az egyébként Barcelona-nak járó tisztséget a margit kapja meg!
![]()
3-0 Barca a valós XX.szd legjobbja
Talán nem kéne általánosítani! Ilyen barmot nálatok is találni, de ettől még nem gondolom, hogy ez minden Barca szurkolóra igaz lenne...cruyff írta:Ezt a hozzászólást ,amit anti idefirkantott, tényleg mutogatni kéne. TIPIKUS MADRIDISTA!
Miért lenne jobb az edzőtök? Talán tapasztaltabb, de Rijkaard nyert tavaly BL-t a CSAPATTAL, amely ugye a legnagyobb dicsőség klubszinten, tehát jelenleg ( még nagyon sokáigAnti Barcelona írta:Majd most meglátjuk ki lesz a bajnokMost már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.
Kedves, pihent agyú barátom!Anti Barcelona írta:Majd most meglátjuk ki lesz a bajnokMost már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.
Maradjon is meg, mint a 20. század legjobb csapata. Tipikus real-magatartás. Olyan, mintha a magyar focisták arra vernék most magukat, h kétszer is játszottak vb-döntőt.Anti Barcelona írta:Majd most meglátjuk ki lesz a bajnokMost már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.
Ha visszenézel pár hozzászólást, pl az enyémet, akkor meglátod, hogy azért itt sokan elismerik, hogy most valószínűleg erősebb lesz a reál mint tavaly volt.Anti Barcelona írta:Majd most meglátjuk ki lesz a bajnokMost már jobb az edzőnk is mint nektek a világ legjobbja.Capello.Világ legjobb középhátvédje.Cannavaro.Capello összerakja nagyon ezt a csapatot most.októberbe meglátjuk h mi lesz de sztem kikaptok:) főleg ha jön még Kaká is akkor esélyetek nem lesz.Jah van ujjitás a mezen a Real mezen,láttátok? az van rajta h a 20.század legjobb csapata:) Sztem ez önmagáért beszél.