Silvanus írta:Szerény véleményem szerint a CSK kérdés fontos, de nem az első kérdés! CSK egy CSAPATNAK kell, az pedig jelenleg még nincs! 4-5 ember jelzett vissza egyáltalán valamit is Bercy kérdésére, ennyi emberrel pedig tornára menni... a szombati focikhoz pedig - javítsatok ki ha tévednék - minek CSK??? Szóval, szerintem, ha lesz egy céltudatos, tornára kívánkozó keret (min. 8-10 ember), akkor válasszunk CSK-t, annak megfelelő demokratikus módján!!!
Pontosan! Silva jól mondta!
Sajnos eddig sem érkezett kellő mennyiségű érdeklődés a felhívásra!
Csongor, Bugesz a "B" csapatra jelölte magát.
Norbi nem tud biztosat sem az "A" sem a "B" kerettel kapcsolatban.
Büky bá ha jól emlékszem szintén "B" csapatosnak jelölte be magát.
Marci, Melkor, Mucska G-től még nem kaptunk értékelhető eredmény (bocs ha tévedek

).
Gergő, Bartos Miki meg a szokásos "[auto_cenzúra]' se tudja merre vagyunk"

életet éli.
Ez így édeskevés...
Mint írtam ha a jövő hét elejéig nem érkezik megfelelő mennyiségű reagáció akkor részemről lezártnak tekintem az érdeklődéseket és úgy nyílvánítom, hogy a kellő érdeklődés hiányában a Csapat nem akar a tornán részt venni.
Akkor próbáljuk meg a már bevált módszert:
"A" Keret (min. 13 ember):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Bercy
Csak a tisztánlátás kedvéért.
Én heti szinten 2x járok "örömfocira"+ veletek szombaton, ezért ha a csapat úgy dönt, hogy nem akar indulni a tornákon illetve a szombati focikat képzeli el a felkészülésnek akkor részemről rendben én kiszállok és maradok a hétközi fociknál. (legalább megmarad a hétvégém)