A Magyar Barca Zártosztály #2
-
- Entrenador del Barça
"A" Keret (min. 13 ember):
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. B. Viktor (szóbeli ígéretem van tőle, hogy rendszeresen jönne...)
9. Silvanus
10. Zsolti
11. Melkor
12.
13. Bercy
Marcira is lehet számítani???
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8. B. Viktor (szóbeli ígéretem van tőle, hogy rendszeresen jönne...)
9. Silvanus
10. Zsolti
11. Melkor
12.
13. Bercy
Marcira is lehet számítani???
Az Eurobarcás foci tervezett ideje alatt Hollandiában leszek, pedig szívesen mennék.
Mint már említettem, erre a tornára feleslegesen kandidálnék az A csapatba, mivel az sem biztos, hogy addig egyáltalán megyek focira.
Mint már említettem, erre a tornára feleslegesen kandidálnék az A csapatba, mivel az sem biztos, hogy addig egyáltalán megyek focira.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
- Charlie
- Öreg Harcos
Adminnal beszélj, ő megcsinálja!Ronaldinho 17 írta:Nem lehet a nicknevemben a 17-et 18-ra(sőt lassan már sajnos 19-re..javítani)!Vagy csak én nem tudom?
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Entrenador del Barça
Nem lehet a nicknevemben a 17-et 18-ra(sőt lassan már sajnos 19-re..javítani)!Vagy csak én nem tudom?
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Jaa és a haveroknak szóltam,és benne lennének egy edzőmeccsben!(Akik a betonon szoktak játszani,nyugi nem a cigányok),hasznos lenne,mert jól játszanak,ha nem akartok betonon(1x sztem beleférne,csepel is ,ingyen is van)akkor esetleg műfű!
-
- Entrenador del Barça
Természetesen benne vagyok az Eurobarca elleni fociban!!Már jeleztem a találkás topicban is!!!
Többiek valóban jelezhetnének vmit a tornával kapcsolatban!Marci Melkor sztem tuti jön,Gergő Miki meg nem olvassa a topicot,minden bizonnyal!Majd iwiwen szólok nekik!Ki van még?
Többiek valóban jelezhetnének vmit a tornával kapcsolatban!Marci Melkor sztem tuti jön,Gergő Miki meg nem olvassa a topicot,minden bizonnyal!Majd iwiwen szólok nekik!Ki van még?

-
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Kaptam visszajelzést, hogy konkrétumokat nem írtam a tornára való felkészülés ügyében és ha ezt megtenném talán többen kapnának rá kedvet.
Szóval megpróbálom nagyjából leírni mire is gondoltam...
Az első: mindenképpen egy új pályát kell keresni, mert ez sajna nem elég ahhoz, hogy a fizikális kondit rendben tartsa egy műfűves "nagypályára". Ötletem van is és csepeltől nincs messze.
Ami talán nagyobb gond lehet, hogy nem biztos, hogy hétvégén lenne, lehet, hogy hétköznap tudnánk oda menni.
A csapatjáték: Azért is írtam, hogy 13 emberrel gondoltam, mert reménykedem, hogy folyamatosan (egy-egy alkalomtól eltérően) mindenki el tud jönni és akár a 4-4, 5-5 ben lehet jáccani. Ez elsőre sajnos igen keményen hangzik, de kis idővel mindenki hozzászokik a nagyobb pályához és a kondija is felnő hozzá. Ezzel el tudjuk kerülni, hogy ha kimegyünk a tippmixbe 3 lépés után elfáradjunk, mert sajna nem működik az sem, hogy fussunk 1000-rel, mert van csere.
Így legalább futnuk és hozzászokunk a pályához.
Valamint nem mindig egymás közt kell jáccani hanem szervezünk idegen csapatokat. Nekem kb 2 csapat+ egy szurkolói csapatot tudok hozni.
Ami azt jelenti, hogy 2 hetente tudnánk idegen csapatok ellen jáccani és nem szürkülnénk bele az egymás elleni meccsekbe.
Valamint havonta 1x (ha van rá lehetőség és kedv "pénz") a tippmixben jácchatunk szurkolói csapatokkal (ez csak szervezés kérdése), de sztem Real, Roma, Inter, Arsenal akár csapatonként akár körmérkőzéseket.
Ez későbbi megbeszélés kérdése lehet, hogy miként bonyolítsuk le.
Persze jó lenne a keménymagot összetartani és ebből egy ütőképes brigádot faragni némi taktikai elemekkel, némi harcias felfogással.
Tény van egy elképzelésem a csapat kialakítását illetően, és az is tény, hogy aki gyengén teljesít az NEM JÁTSZHAT a tornán. Emiatt van a 13 fős keret. A kapus persze egy más tészta az még elég képlékeny dolog.
Ezért volna szükség arra, hogy mindenki RENDSZERESEN és maximális erőbedobással "dolgozzon" 1-1 ilyen edzés alatt.
Szeretnék megkérni 1-2 embert aki a "B" keret illetve a nem veszek részen gondolkodik, hogy mégegyszer fussa át magában, hogy így megérné-e neki a tornán való részvétel. A keret a 13 főről akár feljavulhat 15 re is ez majd az érdeklődéstől is függ!!!
Így mindenki megnyugodhat végre, hogy a szombati "örömfoci" is megmarad neki ha arra van igénye.
Remélem nem volt túl zavaros, de elég sokminden van amin változtatni kéne és lehet, hogy nem teljesen kielégítően írtam le a gondolataimat.
Várom a reagációkat.
Kaptam visszajelzést, hogy konkrétumokat nem írtam a tornára való felkészülés ügyében és ha ezt megtenném talán többen kapnának rá kedvet.
Szóval megpróbálom nagyjából leírni mire is gondoltam...
Az első: mindenképpen egy új pályát kell keresni, mert ez sajna nem elég ahhoz, hogy a fizikális kondit rendben tartsa egy műfűves "nagypályára". Ötletem van is és csepeltől nincs messze.
Ami talán nagyobb gond lehet, hogy nem biztos, hogy hétvégén lenne, lehet, hogy hétköznap tudnánk oda menni.
A csapatjáték: Azért is írtam, hogy 13 emberrel gondoltam, mert reménykedem, hogy folyamatosan (egy-egy alkalomtól eltérően) mindenki el tud jönni és akár a 4-4, 5-5 ben lehet jáccani. Ez elsőre sajnos igen keményen hangzik, de kis idővel mindenki hozzászokik a nagyobb pályához és a kondija is felnő hozzá. Ezzel el tudjuk kerülni, hogy ha kimegyünk a tippmixbe 3 lépés után elfáradjunk, mert sajna nem működik az sem, hogy fussunk 1000-rel, mert van csere.
Így legalább futnuk és hozzászokunk a pályához.
Valamint nem mindig egymás közt kell jáccani hanem szervezünk idegen csapatokat. Nekem kb 2 csapat+ egy szurkolói csapatot tudok hozni.
Ami azt jelenti, hogy 2 hetente tudnánk idegen csapatok ellen jáccani és nem szürkülnénk bele az egymás elleni meccsekbe.
Valamint havonta 1x (ha van rá lehetőség és kedv "pénz") a tippmixben jácchatunk szurkolói csapatokkal (ez csak szervezés kérdése), de sztem Real, Roma, Inter, Arsenal akár csapatonként akár körmérkőzéseket.
Ez későbbi megbeszélés kérdése lehet, hogy miként bonyolítsuk le.
Persze jó lenne a keménymagot összetartani és ebből egy ütőképes brigádot faragni némi taktikai elemekkel, némi harcias felfogással.
Tény van egy elképzelésem a csapat kialakítását illetően, és az is tény, hogy aki gyengén teljesít az NEM JÁTSZHAT a tornán. Emiatt van a 13 fős keret. A kapus persze egy más tészta az még elég képlékeny dolog.
Ezért volna szükség arra, hogy mindenki RENDSZERESEN és maximális erőbedobással "dolgozzon" 1-1 ilyen edzés alatt.
Szeretnék megkérni 1-2 embert aki a "B" keret illetve a nem veszek részen gondolkodik, hogy mégegyszer fussa át magában, hogy így megérné-e neki a tornán való részvétel. A keret a 13 főről akár feljavulhat 15 re is ez majd az érdeklődéstől is függ!!!
Így mindenki megnyugodhat végre, hogy a szombati "örömfoci" is megmarad neki ha arra van igénye.
Remélem nem volt túl zavaros, de elég sokminden van amin változtatni kéne és lehet, hogy nem teljesen kielégítően írtam le a gondolataimat.
Várom a reagációkat.
-
- Director del Fútbol
Részemről igen, ha itthon leszek.
EMBEREK - Ennyi? 4 ember készülne aktívan a következő szurkolói tornára...??? Se jelentkezés, se vélemény, se javaslatok...??? NAGYON ELSZOMORÍTÓ!!!!

EMBEREK - Ennyi? 4 ember készülne aktívan a következő szurkolói tornára...??? Se jelentkezés, se vélemény, se javaslatok...??? NAGYON ELSZOMORÍTÓ!!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.Zsolti
11.
12.
13. Bercy
Sztem mindenki jönne,abból a csapatból aki a legutobbi tornán volt..meg Silva is hoz embert elvileg,megleszünk!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.Zsolti
11.
12.
13. Bercy
Sztem mindenki jönne,abból a csapatból aki a legutobbi tornán volt..meg Silva is hoz embert elvileg,megleszünk!
-
- Entrenador del Barça
Pontosan! Silva jól mondta!Silvanus írta:Szerény véleményem szerint a CSK kérdés fontos, de nem az első kérdés! CSK egy CSAPATNAK kell, az pedig jelenleg még nincs! 4-5 ember jelzett vissza egyáltalán valamit is Bercy kérdésére, ennyi emberrel pedig tornára menni... a szombati focikhoz pedig - javítsatok ki ha tévednék - minek CSK??? Szóval, szerintem, ha lesz egy céltudatos, tornára kívánkozó keret (min. 8-10 ember), akkor válasszunk CSK-t, annak megfelelő demokratikus módján!!!
Sajnos eddig sem érkezett kellő mennyiségű érdeklődés a felhívásra!
Csongor, Bugesz a "B" csapatra jelölte magát.
Norbi nem tud biztosat sem az "A" sem a "B" kerettel kapcsolatban.
Büky bá ha jól emlékszem szintén "B" csapatosnak jelölte be magát.
Marci, Melkor, Mucska G-től még nem kaptunk értékelhető eredmény (bocs ha tévedek

Gergő, Bartos Miki meg a szokásos "[auto_cenzúra]' se tudja merre vagyunk"

Ez így édeskevés...
Mint írtam ha a jövő hét elejéig nem érkezik megfelelő mennyiségű reagáció akkor részemről lezártnak tekintem az érdeklődéseket és úgy nyílvánítom, hogy a kellő érdeklődés hiányában a Csapat nem akar a tornán részt venni.
Akkor próbáljuk meg a már bevált módszert:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. Bercy
Csak a tisztánlátás kedvéért.
Én heti szinten 2x járok "örömfocira"+ veletek szombaton, ezért ha a csapat úgy dönt, hogy nem akar indulni a tornákon illetve a szombati focikat képzeli el a felkészülésnek akkor részemről rendben én kiszállok és maradok a hétközi fociknál. (legalább megmarad a hétvégém)

-
- Entrenador del Barça
Én is hasonló jókat kívánok neked!!!Silvanus írta:Helyes! Jó pihenést, és gyors gyógyulást kívánok neked!!!ZTE! írta:Csá!
Egy kicsit lemaradtam az eseményekkel de igyekszem bepótolni.
Akkor most Bercy a CSK?Bár ez most engem nem érint egy darabig.Ha felépültem viszont ami még tök sok idő utána megpályázom ismét a HFCB "A" csapatának kapus pozícióját.
Üdv
-
- Director del Fútbol
Helyes! Jó pihenést, és gyors gyógyulást kívánok neked!!!ZTE! írta:Csá!
Akkor most Bercy a CSK?Bár ez most engem nem érint egy darabig.Ha felépültem viszont ami még tök sok idő utána megpályázom ismét a HFCB "A" csapatának kapus pozícióját.
Üdv
"Més Cuen un Club"
Csá!
Üdv
Üdv
-
- Director del Fútbol
Szerény véleményem szerint a CSK kérdés fontos, de nem az első kérdés! CSK egy CSAPATNAK kell, az pedig jelenleg még nincs! 4-5 ember jelzett vissza egyáltalán valamit is Bercy kérdésére, ennyi emberrel pedig tornára menni... a szombati focikhoz pedig - javítsatok ki ha tévednék - minek CSK??? Szóval, szerintem, ha lesz egy céltudatos, tornára kívánkozó keret (min. 8-10 ember), akkor válasszunk CSK-t, annak megfelelő demokratikus módján!!!
"Més Cuen un Club"