Sergio Garcia
- Pilfer
- Jugador d'estrella
Fiatal tehetséges csatár, aki jelenleg kölcsönben van a Levante csapatánál. Érdemes tehát figyelni a Levante meccseit is, mert SG elég jól teljesít ott egyelőre...Berci27 írta:Ki az a Sergio Garcia? Most melyik csapatban játszik?

Ki az a Sergio Garcia? Most melyik csapatban játszik?
Nagyon tartok Sergiotól remélem minél később jön be...
-
- Director del Fútbol
Sergio Garcia-t bizony nem szabadott volna kölcsön adni, most tényleg nagy szükségünk lenne rá! De ha már Garcia-ról van szó, AKKOR volt nekünk egy LUIS GARCIA-nk is, akit szintén nem kellett volna elengedni! Ő is most hihetetlen fontos szerepbe léphetett volna elő ebben a helyzetben, és őt még tartom is annyira, hogy bőven fel is nőtt volna a feladathoz, azért ez a Sergio G.-nál nem olyan biztos?!... Ezt úgy értem, hogy bár a Levante csapatában nagyon jól játszik Garcia, de azért egy Barcában, folyamatosan, jobbnál-jobb meccsek, nagyobbnál-nagyobb ellenfelek (pl.: Chelsea....), szóval..... persze ez mindegy is, hiszen nincs miről beszélni, NINCSENEK ITT!!!... 

"Més Cuen un Club"
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Pont ezt akartam kérdezni ,mert anglia ez így van.SŐT! Ha az ellen a csapat ellen játszanak akinek kölcsönadták a játékost akkor kérhetik h ellenük ne játszon!Ez csak ott vany így?Amúgy mi a francnak kellett elengedni S:GarciátCharlie írta:Kölcsönben lévő embereket nem lehet ugye idény közben visszahívni?Pilfer írta:7végén is kiharcolt egy 11-est...![]()
most szükség lenne rá Larsson sérülése miatt![]()
C.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Tutter h nem...Charlie írta:Kölcsönben lévő embereket nem lehet ugye idény közben visszahívni?Pilfer írta:7végén is kiharcolt egy 11-est...![]()
most szükség lenne rá Larsson sérülése miatt![]()
C.

De vkit mindenképpen kell igazolni, legalább kölcsönbe!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
S. Garcia felesleges. Fejlödlön még! Különben sem kell sok csatár. Nem fér bele a taktikába.Lujo írta:Szerintem jövőre 3 csatárunk lesz. Eto'o, Saviola és S. Garcia. Larsson szerintem év végén elmegy tőlünk, mert neki több játéklehetőség kell.
3 gólnál jár még csak (Mancsev a Levante házi gólkirálya öttel), de több mint egy évvel fiatalabb Saviolánál is. Az a baj hogy annyi jó játékost hozthatnánk vissza kölcsönből, így őt is, de feleslegesen, mert ebben a mostani csapatban úgysem jutna nekik idő. Úgyhogy maradjon csak Schuster bácsi kezei alat.. 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jó, ahogy van! Maradjon kölcsönben és játszon, fejlődjön. Minél többet játszik, annál jobb lehet. Ez a Barca érdeke is. Akkor hozzák vissza, ha esélye van legalább 25--30percet játszani. Különben nincs értelme, mert nem tud fejlődni.
- Pilfer
- Jugador d'estrella
Én folyamatosan követem mostanában a Levante meccseit Serio Garcia miatt, és örömmel látom, hogy ontja a gólokat, fizikailag is jó a gyerek, szal jó lenne, ha visszajönne, bár ennek örülök, h kölcsön lett adva, legalább játszik "A" csapatban az első vonalban, és ez mindenképpen elősegítheti a fejlődésben.
jó ötlet ez a topic, bár a szavazás szerintem egyértelmű
- Charlie
- Öreg Harcos
Tényleg érthetetlen,hogy miért adja el a fiatalabbnál fiatalabb tehetségeket,véleményem szerint Sergio Garcia mindenképp térjen vissza.Amúgy Pique-nek hívják aki a MU-hoz távozott,Fabregas a Gio féle átigazolási ügybe lett bevonva.
C.
C.
-
- Barça B
Szerintem nagyon tehetséges és nem szabadna elengedni őt a Levanténak. Ő is 21 éves. A jövő csatár sora Saviola. Eto'o és Sergio Garcia! A legöregebb közülük 23 éves
Szóval jöjjön vissze mert mérges leszek. Ja és Laporta mért engedi el a fiatal tehetségeket? Elengedte, úúúúú most nem jut az eszembe, akit a MU-nak adott el. áááááááá de hülye vagyok
Na mind1 majd eszembe jut. Meg ami tényleg felbassza az idegeimet az FABREGAS eladása!!! Látáttok már játszani az Arsenalba? Eladja a fiatal tehetségeket és utána eurómilliókért vásárol új csapatot!!!!! Nem értem