Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne kötöszködj!!!!Enrique írta:Ajaj... Szal 1 hónapon belül biztos lesz!Z. Iván írta:A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...Charlie írta: Napokon belül beindul....Már nem kell sokat várni![]()
C.
De a csere-bere, az élő közvetítő, a kinti regisztráció, és némi színesítés az oldalon a hétvégére várható.
Most már valóban állítólag
Ajaj... Szal 1 hónapon belül biztos lesz!Z. Iván írta:A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...Charlie írta:Napokon belül beindul....Már nem kell sokat várniEnrique írta:Öhm.. Izé.. Mikor lesz tippjáték meg ami nemrégre colt tervezve?![]()
C.
De a csere-bere, az élő közvetítő, a kinti regisztráció, és némi színesítés az oldalon a hétvégére várható.
Most már valóban állítólag
A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...Charlie írta:Napokon belül beindul....Már nem kell sokat várniEnrique írta:Öhm.. Izé.. Mikor lesz tippjáték meg ami nemrégre colt tervezve?![]()
C.
Énis gondolkodtam ezen. Alapesetben ugye a legutolsó oldalra kerül a legfrisebb hozzászólás, és mindíg utána kerül a következő, valószínüleg azért rak oda.Enrique írta:Talán 1x ki lex javítva...Berci27 írta:Én azt vettem észre, hogyha beírok egy hozzászólást, akkor az nagyon helyesen a legelső oldalra kerül, de ha rákattintok a "kattints ide a hozzászólásod megtekintéséhez"-re akkor a legutolsó oldal jelenik meg.
Talán 1x ki lex javítva...Berci27 írta:Én azt vettem észre, hogyha beírok egy hozzászólást, akkor az nagyon helyesen a legelső oldalra kerül, de ha rákattintok a "kattints ide a hozzászólásod megtekintéséhez"-re akkor a legutolsó oldal jelenik meg.
egy az egybenBarca írta:még a hajad is hasonlítBadi írta:Akkor ha jól sejtem én vagyok most Puyol![]()
Akkor kitörlöm, legalább előbb "eltűnik".rhynn írta:redlions: keresek még vicces szavakat.
Enriqe: magától eltűnik. csak asszem 1 hétig mutatja hogy át lett helyezve. Az én hibám, ki lehetett volna szedni, csak már nem akartam vele vesződni.