Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Technikailag igazad van, át is írtam combsérülésre - csak a hamstring általában a combizomhúzi-szakadás szokott lenni, most nem mentem bele ennyire.Lilfish írta:Apró pontatlansag a Dembelé cikkel kapcsolatban. Nem izomszakadása van hanem ínszalag, hamstring tendon, az oedig az inszalag.
Nem cinikusan gondoltam Sztoicskovra....! Jelenleg van hazai és barcelonai aktualitása, és az "öreg" a válogatottjukban és a Barcában is letett ezt azt az asztalra.....!recrea írta:Mondjuk ő pont kiosztaná őket. Imádom a fickót, amekkora culé, sajnálom, h nem sikerült neki találni szerepkört a klubnál, vagy csak nem akarták egymást. Micsoda focista voltPeter írta:Ha már ilyen véleményekre vadásztok, hívjátok fel Sztoicskovot....apropó a bolgár-magyar és levezető kérdésként az aktuális barcelonai hírek.....
Mondjuk ő pont kiosztaná őket. Imádom a fickót, amekkora culé, sajnálom, h nem sikerült neki találni szerepkört a klubnál, vagy csak nem akarták egymást. Micsoda focista voltPeter írta:Ha már ilyen véleményekre vadásztok, hívjátok fel Sztoicskovot....apropó a bolgár-magyar és levezető kérdésként az aktuális barcelonai hírek.....
ez az a cikk volt, amit simán csak a feed-be elég lett volna elhelyezni.Messidona10 írta:Rettenetesen félrevezető a dembélés cikk címe: "Dembélé is belead az új csatár vételárába"
Minden infót nálatok olvasok, mivel googl fordító a barca hivatalos oldalán csak következtetéssel értelmezhető. Vannak egyéb hírhajhász oldalak melyek elviszik az embert az erdőbe. Szóval ez van.Rabiot írta:Nem tudom mennyire vagy kompetens a honlap szerkesztésében, de úgy érzitek hogy feleslegesek egyes dolgok az oldalon, le kell törölni és nem látszanak az öreg porosodó oldalak Azért lett megalkotva mert kell, akkor miét vagyunk elküldve más oldalra? Azzal nem az Euró Barca nézettsége fog javulni. Köszönöm a türelmet csak ennyi volt.NovaProspekt írta:Ezek miért olyan fontosak nektek? Én azt se tudtam, h van ezen az oldalon játékoskeret meg versenynaptár. ezek olyan dolgok, amiket egy sima guglizással 5mp alatt megtaláltok. Inkább örülnétek, h minden új hír kb azonnal fentvan magyar fordításban, így nem kell makogó külföldiek tweetjeit dekódolnotok.
Nem tudom mennyire vagy kompetens a honlap szerkesztésében, de úgy érzitek hogy feleslegesek egyes dolgok az oldalon, le kell törölni és nem látszanak az öreg porosodó oldalak Azért lett megalkotva mert kell, akkor miét vagyunk elküldve más oldalra? Azzal nem az Euró Barca nézettsége fog javulni. Köszönöm a türelmet csak ennyi volt.NovaProspekt írta:Ezek miért olyan fontosak nektek? Én azt se tudtam, h van ezen az oldalon játékoskeret meg versenynaptár. ezek olyan dolgok, amiket egy sima guglizással 5mp alatt megtaláltok. Inkább örülnétek, h minden új hír kb azonnal fentvan magyar fordításban, így nem kell makogó külföldiek tweetjeit dekódolnotok.
Külön ablakba megnézed, egy klikk.MQuCsabi írta:Sziasztok,
Megoldható valahogy, hogy jogot szerezzetek a Ligatól arra, higy a cikkekbe berakott videók lejátszhatóak legyenek? Vagy nincs erre valami workaround? Nagyon lehangoló, mikormegnézném, de egyiket sem nyitja meg. Esetleg nekem van valami rosszul beállítva?
Sőt, az talán még hangsúlyosabb volt, amikor az egyik edzésen magyarázott... Na ott nagyon látszott a fejeken, hogy baromira nem hozza lázba őket az, amit mond... Persze ez is más akkor, ha csak azért mondta ezeket, hogy legyen egy, "a mester edzés közben magyarázza a taktikát" snitt is... De akkor is gáz, hogy egy ilyen kaliberű csapatnál még elhangozhatnak a "járás gyorsabban a labdát", "támadjunk többet" és társaik.... Ez már egy megye 1es csapatnál is alap mondatok, nem egy Barcánál....Stalkyard írta:Egy rész híján lepörgettem a teljes sorozatot. Tényleg minőségi munka, hasonló mint a nemrég City-rol készült dokumentum sorozat, viszont itt szerintem kevésbé kaptunk betekintést a szakmai munkába, inkább a játékosokkal készült montázsok voltak hangsúlyosak. Az Anfield-es részt kemény volt végignézni, mai napig iszonyat felidegesit az egész. EV pont olyan szürke kis senki a sorozat alapján is, mint ahogy tűnik. Konkrét véleményt azért nehéz a szakmai munkájáról mondani, mert nem tudni mennyi minden maradt kamerákon kívül, gondolom a lényegi dolgok nagyresze így végezte. Viszont karakterben, motiválásban nem lehetett érezni a jelenlétét egyáltalán, ez ebből is leszűrhető. Az egyik meccsen félidőben pl. mikor magyarázott a kis mágnes táblán, Messi konkrétan oda se nézett, csak lehajtott fejjel ült.
Én az első rész feléig ertem, de minőségi anyagnak tűnik, és van hozzá magyar felirat is.csababarca írta:Kösz, hogy megosztottátok ezt a rakutenes videósorit, első részt kipipáltam, nagyon minőségi anyag.
Még majdnem EV is szimpatikus lett.
Ajánlom mindenkinek.