Ird be kepletet es majd Bercy tovabbitja a szervezoknek.

Akkor ne edd megMelkor írta:Sajnos biztosan nem tudok menni most szombaton.
A keddi foci időben jó lenne, de én se igazán szeretem a salakot....
Viktor, te vagy az újonc???Scorpion írta:Elvileg nekem kedden már van focim. Így nem ígérem magam. Szombaton viszont biztosan megyek.
Peti meg majd a Madrid szurkolók ellen bőrözhet a bőrrel:) Sok x lábú Realos meg nézheti, hogy a lába között surran a laszti:)
1. azt sem tudod mi a bőr....Silvanus írta:Bercy írta:Nem baj, majd Te megoldod a dolgot ha nem leszekSilvanus írta: Erre számítottunk...![]()
Mondjuk téged is csak azért tartunk, hogy meglegyen a csapat és ne kelljen annyit fizetni...mert a teljesítményed....
Mindenki tudja, hogy kerülsz, azért nem jösz, mikor én megyek! Félsz, hogy bebőrözlek 28-szor! Mondjuk megértem, tényleg elég megalázó 1 támadás alatt...
Bercy írta:Nem baj, majd Te megoldod a dolgot ha nem leszekSilvanus írta:Erre számítottunk...Bercy írta:Rám sajnos ismét nem számíthattok..............![]()
Mondjuk téged is csak azért tartunk, hogy meglegyen a csapat és ne kelljen annyit fizetni...mert a teljesítményed....
Nem baj, majd Te megoldod a dolgot ha nem leszekSilvanus írta:Erre számítottunk...Bercy írta:Rám sajnos ismét nem számíthattok..............