Barça videók és összefoglalók
Ezt az összefoglalót is tegyétek föl! Ez is csak egy meccs volt a 38 közül. Nem kell megnyerni az összes meccset, ha így is simán bajnokok leszünk!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én most láttam a bajnoki összefoglalóban még egyszer és nem vagyok rá mégegyszer kíváncsi, szóval miattam nem kell belinkelni. Meg egyébként sem kellemes élmény...Barca írta:a tegnapi meccs goljainak belinkelésétöl aszem most tekintsünk el (ha nem gond)
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Pécsett meg Kanizsán 30. Konverteren lehet elérni. Elvileg ha van spor1ed és UPCs vagy akkor van. Ha Fibernetes, akkor nem biztos (hévízen nem volt)Barca írta:az én konverteremen 70es dehát egyszerübb végignézni az összes adot mert ez változo..Barcaforever írta:SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!!Vasárnap lex a Villareal - Barca Sport2őn.Vki mondja már + h hol lehet fogni.Nekem kábel tévém van.És ott vki mondja már meg h hanyas szám altt lehet fogni.Előre kössziiii.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
- Jugador del Barça
az én konverteremen 70es dehát egyszerübb végignézni az összes adot mert ez változo..Barcaforever írta:SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!!Vasárnap lex a Villareal - Barca Sport2őn.Vki mondja már + h hol lehet fogni.Nekem kábel tévém van.És ott vki mondja már meg h hanyas szám altt lehet fogni.Előre kössziiii.
nekem a konverteremen a 30-as.Barcaforever írta:SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!!Vasárnap lex a Villareal - Barca Sport2őn.Vki mondja már + h hol lehet fogni.Nekem kábel tévém van.És ott vki mondja már meg h hanyas szám altt lehet fogni.Előre kössziiii.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!!Vasárnap lex a Villareal - Barca Sport2őn.Vki mondja már + h hol lehet fogni.Nekem kábel tévém van.És ott vki mondja már meg h hanyas szám altt lehet fogni.Előre kössziiii. 

- BarcaJanko
- Barça B
THXEnrique írta:Nézd meg a ronaldinho10.com-ot. Ott asszem vannak, de nem biztos.BarcaJanko írta:Lehet, h kérdeztem már de most nincs kedvem végignézni a fórumot.....
nem tudja vki hol vannak azok a mókás rajzfilmek a BARCA-rol?
- bazsa007
- Jugador del Barça
ha van valakinek tuner kártyája az felvehetné a EuroSporton a WATTS-nak egy részét, ugyanis van benne egy Ronaldinhoról szóló videó. most dél körül láttam, de szerintem még lesz egy párszor. nagyon jó!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Vannak, ez a kedvenc lapom(persze csak az Eurobarça után...)Enrique írta:Nézd meg a ronaldinho10.com-ot. Ott asszem vannak, de nem biztos.BarcaJanko írta:Lehet, h kérdeztem már de most nincs kedvem végignézni a fórumot.....
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nézd meg a ronaldinho10.com-ot. Ott asszem vannak, de nem biztos.BarcaJanko írta:Lehet, h kérdeztem már de most nincs kedvem végignézni a fórumot.....
- BarcaJanko
- Barça B
Lehet, h kérdeztem már de most nincs kedvem végignézni a fórumot.....
-
- Director del Fútbol
Én is ezt remélem!!! "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" ha jövőre ARANYLABDÁS AKAR LENNI ! ! ! Persze az is igaz, hogy Eto'o val szemben nehéz dolga lesz?!... 

"Més Cuen un Club"
- Chris
- Capitá del Barça
Most voltam a ronaldinho10. com-on a video részlegben remek videók vannak Ronie-ról.
Most folyamatosan ezeket nézegetem, egyszerűen nem lehet betelni azzal, ahogy a labdával bánik, és a góljai is élményszámba mennek.
Bárcsak ebben a szezonban is lőtt volna pár ilyet.
De sebaj majd tavasszal.
FORCA
BARCA

Most folyamatosan ezeket nézegetem, egyszerűen nem lehet betelni azzal, ahogy a labdával bánik, és a góljai is élményszámba mennek.
Bárcsak ebben a szezonban is lőtt volna pár ilyet.
De sebaj majd tavasszal.
FORCA
BARCA

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az naon jól jött nekünk. 

-
- Entrenador del Barça
tavasszal,rinyál-Barca 1-2 Ronaldinho beemeli szépen,Xavi pedig félfordulattal oxival beteszi
FORCA BARCA
TEGNAP KIKAPOTT A RINYÁL 0-1 A SEVILLA ELLEN MILYEN SZÁNALMASAN JÁTSZOTTAK
TUDTAM HOGY KIKAPNAK LEHETETT VOLNA 0-3

TEGNAP KIKAPOTT A RINYÁL 0-1 A SEVILLA ELLEN MILYEN SZÁNALMASAN JÁTSZOTTAK

redlions írta:Bocs, de bántotta a fülem!![]()
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szívesen. Ha tudok mindig próbálok...Melkor írta:Ezer köszönet, igazán gyors voltál!!Enrique írta:Én is azt írtam..Melkor írta:Sziasztok.
A év szavazása topicban sokan Xavi reál elleni találatát jelölték az év góljának. Szégyenlem, de nem emlékszem rá....Ez tavasszal volt?? Valaki esetleg fel tudna róla rakni valami videt??
PLZZ![]()
Itten ni le is tudod tölteni.

- Melkor
- Entrenador del Barça
Ezer köszönet, igazán gyors voltál!!Enrique írta:Én is azt írtam..Melkor írta:Sziasztok.
A év szavazása topicban sokan Xavi reál elleni találatát jelölték az év góljának. Szégyenlem, de nem emlékszem rá....Ez tavasszal volt?? Valaki esetleg fel tudna róla rakni valami videt??
PLZZ![]()
Itten ni le is tudod tölteni.

Az Alabacete és a Valencia elleni meccsek góljait vagy rövid összefoglalóit honnan tudom leszedni? (ne Barcelonaclan-os legyen!) Köszönöm

- bazsa007
- Jugador del Barça
Fennt vannak már a gólok:
Barca - Levante 2-1
http://fcbarca.zl.hu/Bajnoks%e1g/2004-1 ... e%20-%20O/
Barca - Levante 2-1
http://fcbarca.zl.hu/Bajnoks%e1g/2004-1 ... e%20-%20O/