ozsimiki írta:Gondolom a modik már törölték,mert nem tom miről beszéltek..
grecki: kicsit ellentmondssz magadnak:
írtad,h Del Bosque óta senki sem tudja összerakni az egyénileg kivételes képességekkel bíró játékosokat.....Miért Frank mit csinált??? Csapattá formálta a nagy sztárokat,és ezért érünk el ilyen sikereket!
Szóval Frank is óriási edző már most,én elismerem Capellot is,és jelenleg jobb edző,de csakis a Rutinja miatt!
Felkészültségben,pedagógiai képzettségben Frank is ott van!
Hát nem tudom, azért vitatkoznék...
1. A Barca igazolásai nem olyan kaliberűek voltak, mint a Realé. Ne érts félre, nem az eredményesség szempontjából mondom, hanem abból, hogy amikor leigazoltuk őket, nem voltak akkora sztárok.
Pl Eto'o: aki remekül játszott a spanyol pontvadászatban, de nem tartozott a világ élmezőnyéhez, akárcsak Deco. Igaz, ő BL-győztesként érkezett, de ő sem volt pl egy Zidane, vagy egy Rivaldo, stb. Ronaldinho már akkor is nagy zsuga volt, de igazi világklasszis hipersztár csak itt lett. Ebben szerepe van természetesen Franknek is. A Real viszont egymás után vette meg az aranylabdásokat, akiket Del Bosque remekül összetartott. Rijkaard is nagyszerű munkát végez, és minden elismerésem az övé, hogy mindig szerény, higgadt és udvarias tud lenni, még a legdurvább szitukban is (lásd Chelsea-féle afférok)
De, azért Capello még szerintem más kategória. Hatalmas rutinnal, taktikai repertoárral, pedagógiai érzékkel. Gondoljunk csak bele, hogy ő volt az egyetlen, aki szót tudott érteni Cassanoval. Én mondom, ha nem ő lenne a nagy rivális edzője, akkor egyáltalán nem tartanék tőlük, így viszont nem annyira egyértelmű a helyzet.
Mindenesetre egy dolgoban tuti 100%-ban egyetértünk: Visca el Barca!!!!
2. Ha már Rijkaard, akkor volt ő a holland nemzeti tizenegy edzője is, és ott azért nem fickándoztak annyira a játékosai, nem volt annyira sikeres, mint itt. Pedig Hollandia sem a rossz játékosairól híres. Szóval az ő sikereiben nagy szerepe van a csapatnak. Akárcsak Rijkaardnak a csapatéban. Ez vica-versa műkösik, [auto_cenzúra] kiegészítik egymást!!!!