Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja bocs, villareal...Robinho 10 írta:milyen cadiz hülyegyerek?lol sikság vagy
Veled mi van???wakii írta:mi van a barcával?jóó a szevilla.. nehéz bajnokság lesz mindkettőnknek..
Viccelsz????Antifoci Rómában??? Itt egy kis bizonyíték.Subinho írta: ezt én is így látom! ugyanazt a játékstílust játszatja és nagyjából ugyanazokkal a játékosokkal... a Romában is ez ment már... eredményes antifoci...
Hát nem tudom, azért vitatkoznék...ozsimiki írta:Gondolom a modik már törölték,mert nem tom miről beszéltek..
grecki: kicsit ellentmondssz magadnak:
írtad,h Del Bosque óta senki sem tudja összerakni az egyénileg kivételes képességekkel bíró játékosokat.....Miért Frank mit csinált??? Csapattá formálta a nagy sztárokat,és ezért érünk el ilyen sikereket!
Szóval Frank is óriási edző már most,én elismerem Capellot is,és jelenleg jobb edző,de csakis a Rutinja miatt!
Felkészültségben,pedagógiai képzettségben Frank is ott van!
Hy!sergi1989 írta:valaki irta itt hogy frank fiatalabb és ezért job vagy valahogy igy de nem pontosan!nah azon gondolkodtam nem hogy egy edzőnél az nem előny hogy fiatalabb sőt mert itt is nagy szerepe van a rutinnak amit csak igen hosszu évek allat szedd összze az ember szoval sztm itt nem előny a fiatalsága!
ezt én is így látom! ugyanazt a játékstílust játszatja és nagyjából ugyanazokkal a játékosokkal... a Romában is ez ment már... eredményes antifoci...Asys írta:Sőt Frank mint pedagógus jobb mert szerintem ő kezeli legjobban a játékosokat az összes edző közül! A másik sztem ,hogy Capello nem igazán tud alkalmazkodni mert eddig ahol edzősködött mindig a saját akarata szerint formálta a csapatot és nem igazán teljesítette a közönség igényeit ( látványos támadó fuitballra gondolok) mindig csak az eredményre ment!!! Azért nem rossz edző de nem is a legjobb mert a legjobb edzőnél látvány és eredmény is vanFrank
![]()
![]()
Sztem nem nagyon fogja érdekelni őket, amig hozza a meccseket.Bodi írta:Kíváncsi leszek Capellora,mert a Real közönsége nem fogja eltűrni,hogy védekező antifocit játsszon.Spanyolországban ez nem divat,a látványosság legalább olyan fontos,mint az eredményesség.