BarcaJanko írta:supi007 írta:írok, mer' úgy érzem kell írnom.
valaki tájékoztasson arról, mi van a barcaval mostanában.
érdekel.
én még a milán elleni meccs után regeltem ide és itt maradtam, de a döntő miatt még maradok, hogy a végén fogadhassam a graulációitokat.
előre is köszi.
forza milan!
Hi.
Tavaly voltam 1 Milan meccsen a San Siroban (Milan-Ajax 3:2) kuva jó volt, a szurkolás az valami frenetikus volt, Didának a bemelegítéskor 10 percen keresztül énekeltek és minden versszak más volt. Amikor az Ajax állt továbbjutásra akkor sem kussoltak el mint más csapatok szurkolói(rejál margit pl.) hanem még durvábban rákezdtek, amikor a 93.percben azthiszem Inzaghi góljával továbbmentek remegett az egész építmény csodás volt. Remélem amikor eljutok egy Barca meccsre ugyanilyen élményben lesz részem, és azon vagyok, hogy eljussak. Eddig élQben csak egyszer láttam Qket tavaly Szlovákiában a Puchov ellen, de ott nem sok Barca drukker volt..... Ja és a végén remélem te gratulálsz nekünk.
na ez legalább 1 értelmes hozzászólás volt, ugyanis én bereggeltem az ujpestfc forumára is, de ott az ember hiába ír építő kritikát egyszerűen nem lehet kimozdítani sem a drukkereket sem a csapatot abból a kátyúból ahol vannak, mert ellenségesen lépnek fel egyből.
úgy tudnám elképzelni, mint a sárkányt, aki erőszakkal tartja fogva királylányt, aki nem tud onnan soha kitörni.
sajnálom, hogy ezzel traktálok itt mindenkit, de ez rosszul esett és ezért kell megjegyeznem, hogy a te hozzászólásod pedig jól. lehet így is drukkolni és szurkolni. szóval győzzön a jobb, de az ide BL-kupa a AC Milan és az FC Barca között fog eldőlni. (, de jó lenne élőben megnézni), tehát addig is Forza Milan és szeretem már a barcát is!!