Barca vs. Real
- ronaldinho bárkája
- Barça C
az én hozzászólásomban egy név sem volt...
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
Történnek furcsa dolgok errefelé.ronaldinho bárkája írta:mért lettek a hozzászólásaim kitörölve, ugy gondolom semmi csúnyán nem írtam benne, vagy megsértettem vmelyik szabályt?érdekes...
Tapasztaltam.
-
- Llegenda del Barça
egyébként miért ne tennék ki a hírek közé? madridista hír, tényleg szép a múltjuk. nekünk is szép, ráadásul még a jelenünk is szebb mostanában, mint a madridé. szurkoljunk, h így is maradjon ez a felállás, ők elsorolják a múltjukat, mi meg addig nyerjük a bajnokságokat.
"az ellenség sorai megbomlottak.."
lehet, h több pihenésre lenne szüksége tomás bátyának.
"az ellenség sorai megbomlottak.."

lehet, h több pihenésre lenne szüksége tomás bátyának.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Charlie
- Öreg Harcos
Madridisták!
Ha legalább idejösssztök okítani! Akkor legalább ne fonetikusan írjátok a tulajdonneveket. Mert törlésre fog kerülni az összes olyan hozzászólás.
C.
Ha legalább idejösssztök okítani! Akkor legalább ne fonetikusan írjátok a tulajdonneveket. Mert törlésre fog kerülni az összes olyan hozzászólás.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- ronaldinho bárkája
- Barça C
mért lettek a hozzászólásaim kitörölve, ugy gondolom semmi csúnyán nem írtam benne, vagy megsértettem vmelyik szabályt?érdekes...
-
- Llegenda del Barça
persze, de ez ki a [auto_cenzúra] érdekel azon az ötszáz öregemberen kívűl, akit a calderón beenged a vipszektorotokba?ronaldinho bárkája írta:29 bajnoki cím, szemben 18-cal. A Madrid 127 ponttal többet szerzett (3.411 vs. 3.284), 62-vel több mérkőzést nyert meg (1.340 vs. 1.278), 70 mérkőzéssel kevesebbet vesztett el (505 vs. 575), 67-tel több gólt lőtt (4.848vs. 4.781), és 50-nel kevesebbet kapott (2.719 vs. 2.769.). a bl győzelmeket már nemis említem... télleg ezért tartunk itt egyébként jól mondod
PUYOL-XAVI-INIESTA
Amíg mi hozzuk az eredményeket, nyugodtan nosztalgiázzanak a fiúk és írják h ők régen mennyivel jobbak voltak. De mi a mában élünk és nem a múltban. Csak akkor hozzuk is az eredményeket....Los Banditos írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=1624
Elég szánalmas hogy mindig csak múltukat róják fel ráadásul nemtudom mi az a két cím amiért Eto'o harba szállt és egyiket sem kapta meg.

- noname
- Llegenda del Barça
Inkább az utóbbi 2-3 év statisztikáit kéne vizsgálniuk. 
Az Etoos dolog gondolom az h a spanyol szuperkupa félidejébe Etoo hazament, és h a Sevillától kikaptunk. Ez első nevetséges, de ez már tényleg szánalmas. Hogyan sikerült ebből azt kikövetkeztetniük h itt a nagy lehetőség.

Az Etoos dolog gondolom az h a spanyol szuperkupa félidejébe Etoo hazament, és h a Sevillától kikaptunk. Ez első nevetséges, de ez már tényleg szánalmas. Hogyan sikerült ebből azt kikövetkeztetniük h itt a nagy lehetőség.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2006.08.27. 16:43:17-kor.
A Fifa egy szégyen
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
http://www.madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=1624
Elég szánalmas hogy mindig csak múltukat róják fel ráadásul nemtudom mi az a két cím amiért Eto'o harba szállt és egyiket sem kapta meg.

in to exile
De srácok! Azt kéne megérteni h ez a Barca szurkolói oldala. Kit érdekel h a madridistán bárkáztok, barszalonnáztok, stb. stb. stb... De ne itt! Hogyha átjöttök ide akkor meg viseljétek el a szóvicceket! Nekünk itt van jogunk, nektek ott. Szerintem. Bár én nem igazán csipázom már ezeket, de ha vki még szereti használni, szíve joga. Csak tudja h hol illik/nem illik ezeket írni.ronaldinho bárkája írta:bernabeu-t lebarnabásozta nagytudású szurkolópajtásod akkor elnézhetnéd a mi szóvicceinket is!
Én csak annyit mondok: PEACE

Igen.... persze.cruyff írta:Egyébként spanyolul: Bernabéu. Ott voltam egyébként, a stadionra Bernabeauként van írva.
lol
- ronaldinho bárkája
- Barça C
ha vissaolvasnád a hozzászólásom pont nem azt írtam h jobbak vagyunk! azt mondtam h idén még nem vszínű nem leszünk jobbak jövőre meg majd kiderül,ha meg elolvastad volna h a bernabeu-t lebarnabásozta nagytudású szurkolópajtásod akkor elnézhetnéd a mi szóvicceinket is!ez a baj a mai általános iskolásokkal h nagyon gyengék szövegértésből :S
http://www.realmadrid.com/elclub/tour/portada_esp.htmÜdvözöllek.
Azt ne magyarázd már meg hogy nem tudjuk a saját stadionunk nevét jó?!
- ronaldinho bárkája
- Barça C
ha vissaolvasnád a hozzászólásom pont nem azt írtam h jobbak vagyunk! azt mondtam h idén még nem vszínű nem leszünk jobbak jövőre meg majd kiderül,ha meg elolvastad volna h a bernabeu-t lebarnabásozta nagytudású szurkolópajtásod akkor elnézhetnéd a mi szóvicceinket is!ez a baj a mai általános iskolásokkal h nagyon gyengék szövegértésből :S
Nem is megyek másik topikba, de ebbe igen. Olvasd el a címét. Nekem sikerült...
-
www.rojadirecta.comSzakacs írta:En a ma esti meccshez kernek egy net cimet ha lehet mivel erdelybe egy szerencsetlen ado se kozvetiti a spanyol bajnokikat![]()
elore is koszonom

in to exile
Kedves ozsimiki szurkolótársam!
1. Szólj a "haverodnak" loz bánditoznak hogy ne bunkózzon és akkor talán én sem fogok
2. nem emlékszem a kérdésedre.
3. barca99: nem a szuperkupán való kezdő 11-et kifogásolom -igazából egyiket sme, mert nem sokra mentetek-, hanem pl. a gamper kezdőt és az espanyol ellenit.
De mindegy, nem az én gondom.
1. Szólj a "haverodnak" loz bánditoznak hogy ne bunkózzon és akkor talán én sem fogok
2. nem emlékszem a kérdésedre.
3. barca99: nem a szuperkupán való kezdő 11-et kifogásolom -igazából egyiket sme, mert nem sokra mentetek-, hanem pl. a gamper kezdőt és az espanyol ellenit.
De mindegy, nem az én gondom.
-
Illik leírni egy Barcás oldalon a Barca játékosok és az edző nevét főleg nem lehühyézni.Pláne nem bárkázni és nem itt meggyőzni minket hogy mennyivel jobbak vagytok mert idén is igazoltatok mint a ****elpaís írta:loz bánditoz:
Semmit sem sértek meg, semmilyen szabályt sem. Az hogy téged igen, azt magasról....
Egyébként semmit nem írtam a meccsetekről, annyit tettem hozzá hogy nem 11 emberetek van!
Az hogy rejkard hülye arról nem tehet senki.......
in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hy mélyen tisztelt szurkolóotársamelpaís írta:Örülök, hogy ilyen jót kacagsz a saját primitívségeden

1.:A te véleményedre senki sem ad,mégha normálisan kifejtenéd ,talán.
2.: nemrég volt egy vita szintén itt,ahol feltettem egy tök egyszerű kérdést,azóta se válaszoltál,szóval ennyit rólad!
Akkor sem volt igazad,most sincs! Most inkább nem is kérdezek semmit tőled,mert ha észreveszed,h marhaságot írtál,akkor b@szol válaszolni&elismerni,hogy nincs igazad!
Szóval oszdd az észt a madridistán! Itt csak kulturált formában,de csak abban!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2006.08.27. 16:11:11-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Miért hülye? Azért mert azokat játszatta akik megnyerték a BL-döntőt? Ejnye-ejnye.....elpaís írta: Az hogy rejkard hülye arról nem tehet senki.......