Javier Saviola
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mostmár szinte biztos hogy marad a nyúl,még másfél nap van hátra az átigazolási időszakból és egyetlen komolyabb kérő sincsen.Kiváncsi vagyok Rijkaard mennyire fogja játszatni.

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Reménykedek én is,hogy marad itt! El kellene ő is,nagyon hosszú a szezon,és sokkal jobb,mint Ezquerro!Rapika írta:Ez igaz,nem olyan Ő,h kicsesszen velünk...
Rijkaardot nem tudom megérteni,Ezquerro.... és ....
Már csak 1 nap és nem veheti meg senki 1 ideig,remélem így lesz és bejátsza magát a...a keretbe!
Frank remélem megbékélsz a Nyúllal!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sajnos tényleg nem igazán jövünk ki jól üzletileg a játékos eladás-vételekből, ez alól talán csak Van Bommel a kivétel. De én sem értem, hogyan lehet mondjuk egy Ezqu-t favorizálni Saviola-val szemben, és miért nem azon igyekszik a club, hogy a Nyúl magas fix fizetését átalakítsák jelentősen teljesítmény arányossá?! Amikor lehetőséget kapott mindig bizonyított.
-
- Llegenda del Barça
ezt soha nem fogom megérteni és valszeg nem is fogják tudni megmagyarázni nekem bakker... van egy nagyon jó zsugás, aki nagyon jól játszott a csapatban, amikor szóhoz jutott, aki ugyan most egy valag pénzt keres, de saját elmondása szerint hajlandó lenne lemondani a lé egy részéről, ennek ellenére nem fér be a keretbe, és lassan két darab pirosalmáért akarják elpocsékolni.
a fallosz ki van az ilyen történetektől.
ennyire gazdagok vagyunk?
a fallosz ki van az ilyen történetektől.

ennyire gazdagok vagyunk?
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Olvasd el a "Hajrában a Saviola ügy" című cikket!
-
- Director del Fútbol
Én abban bízom, hogy szereti annyira a Barcát a mi Nyulunk, hogy nem megy a Madridba. Másrészről viszont, ahogy itt bánnak vele, akár fricskát is adhatna a vezetőségnek azzal, ha oda igazolna. De ne legyen így!
- Rapika
- Entrenador del Barça
Sajna ez már naivitásnak számít...Scorpio írta: Nagyon remélem, hogy jó játéknak köszönhetően szerződést hosszabítanak vele!

Komolyan,az jutott az eszembe,h ha a Madridba menne Savi,ugyanaz lenne vele,mint Eto'o-val,csak fordítva...

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon remélem, hogy jó játéknak köszönhetően szerződést hosszabítanak vele!antiimperialista írta:Na, hát ez gyönyörű. Most már ott tartunk, hogy majd ingyen fogják elengedni Saviolát a Sevillába. Esküszöm, nem normális dolog, hogy egy ember önfejűsége miatt így elherdáljanak egy remek játékost. Ez a hülyeség csúcsa.
A másik változat, hogy a Madrid (!!!!) megvenné a Nyulat. Na, ezt neeee!!! Óriási katasztrófa lenne! Ha oda eladják...
Egyébként bármelyik változat is következik be, igencsak szét fogok rúgni valamit a szobában...
Ha nem akkor se Margit lesz a következő csapata!
-
- Director del Fútbol
Na, hát ez gyönyörű. Most már ott tartunk, hogy majd ingyen fogják elengedni Saviolát a Sevillába
. Esküszöm, nem normális dolog, hogy egy ember önfejűsége miatt így elherdáljanak egy remek játékost. Ez a hülyeség csúcsa.
A másik változat, hogy a Madrid (!!!!) megvenné a Nyulat. Na, ezt neeee!!! Óriási katasztrófa lenne! Ha oda eladják...
Egyébként bármelyik változat is következik be, igencsak szét fogok rúgni valamit a szobában...

-
- Eurobarca Staff
Ez mondjuk igaz!Mondjuk Saviola kezdene vágna egy mesterhármast, erre másnap eladnák, az mondjuk tényleg érdekes lenne.Erre eddig nem is gondoltam, nagyon jó gondolat.redmiller írta:Amúgy ki merne egy olyan játékost játszatni, aki - elvileg - nem is marad? Nem illik bele a csapattervezésbe... Akik maradnak, azoknak kell csapatként működni. Amúgy így a sérülésveszélyt is - elvileg - elkerülik.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Így hallottam én is, de Reyes-szel kapcsolatba valamit kavartak...Drigo írta:Én is úgy tudom, hogy a bajnokiknak semmi köze ehhez.A szabályt én úgy ismerem, hogy aki már egy csapatban pályára lépett a BL-ben (selejtezőben is) az már másikban nem teheti meg ezt, maximum az Uefa kupában, illetve fordítva, azaz aki már játszott az Uefa kupában, az az új klubjában maximum a BL-ben játszhatna.
Amúgy ki merne egy olyan játékost játszatni, aki - elvileg - nem is marad? Nem illik bele a csapattervezésbe... Akik maradnak, azoknak kell csapatként működni. Amúgy így a sérülésveszélyt is - elvileg - elkerülik.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Eurobarca Staff
Én is úgy tudom, hogy a bajnokiknak semmi köze ehhez.A szabályt én úgy ismerem, hogy aki már egy csapatban pályára lépett a BL-ben (selejtezőben is) az már másikban nem teheti meg ezt, maximum az Uefa kupában, illetve fordítva, azaz aki már játszott az Uefa kupában, az az új klubjában maximum a BL-ben játszhatna.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Én úgy emlékszem, hogy BL-meccsen nem akart emiatt pályára lépni.redmiller írta:Reyes-szel is volt valami hasonló kavarás, ezért gondolom.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Reyes-szel is volt valami hasonló kavarás, ezért gondolom.antiimperialista írta:Ezt nem értem... Nem csak akkor nem játszik, ha nemzetközi kupameccsen pályára lépett az előző csapatában? A bajnokiknak tudtommal ehhez semmi köze...redmiller írta:Talán azért nem viszi, mert ha játszik, akkor - esetleg - egy nemzetközi kupás csapatban már kupa meccset nem játszhat. Ergo esik az értéke... Türelem! Majd csak lezárul az átigazolási idény...
By red
-
- Director del Fútbol
Ezen nincs mit megérteni! Máshol összetennék a két kezüket, ha ilyen képességű játékosuk lenne, aki ráadásul ennyire ragaszkodik is a klubhoz! Érthetelen, miért kell így bánni veleSubinho írta:gyerekek, meg kéne érteni már végre, ha saviola maga lenne az atyaúristen és aranylabdás lenne sem kéne frenkinek!!! ugyanúgy mint van gaal-nak Rivaldo... tehát, nem azon kéne kinlódni, miért nem viszi vigóba, hanem csütörtökig eladni, vagy egyszerűen felbontani a szerződését... de minél hamarabb, mert bármennyire szeretjük jobb lenne, ha elmenne, mint ha úgy járna, mint tavaly maxi...

-
- Director del Fútbol
Ezt nem értem... Nem csak akkor nem játszik, ha nemzetközi kupameccsen pályára lépett az előző csapatában? A bajnokiknak tudtommal ehhez semmi köze...redmiller írta:Talán azért nem viszi, mert ha játszik, akkor - esetleg - egy nemzetközi kupás csapatban már kupa meccset nem játszhat. Ergo esik az értéke... Türelem! Majd csak lezárul az átigazolási idény...
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek, meg kéne érteni már végre, ha saviola maga lenne az atyaúristen és aranylabdás lenne sem kéne frenkinek!!! ugyanúgy mint van gaal-nak Rivaldo... tehát, nem azon kéne kinlódni, miért nem viszi vigóba, hanem csütörtökig eladni, vagy egyszerűen felbontani a szerződését... de minél hamarabb, mert bármennyire szeretjük jobb lenne, ha elmenne, mint ha úgy járna, mint tavaly maxi...
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Talán azért nem viszi, mert ha játszik, akkor - esetleg - egy nemzetközi kupás csapatban már kupa meccset nem játszhat. Ergo esik az értéke... Türelem! Majd csak lezárul az átigazolási idény...
By red
- Rapika
- Entrenador del Barça
Így van,Gudy jó lesz,engem csak Ezquerro zavar,de egyre jobban!
Van Bommeltől meg tudtunk válni,akkor Ezquerrótól is meg tudhatnánk!
De basszus ,ha lőne legalább 3 meccsenként 1 gólt Ezqu,amikor játszana,vagy vmi nagyot mutatna,még örülnék is neki!De Saviola többet ad és mutat!!
Van Bommeltől meg tudtunk válni,akkor Ezquerrótól is meg tudhatnánk!

De basszus ,ha lőne legalább 3 meccsenként 1 gólt Ezqu,amikor játszana,vagy vmi nagyot mutatna,még örülnék is neki!De Saviola többet ad és mutat!!

- sub_bass
- Príncipe Sastre
Szerintem már büszkeségből is van ez! ha már egyszer kijelentették hogy nem kell, akkor nem kell.... Akár aranylabdás is lehet.... Kár érte, inkább zavarják el Ezquerro-t, ő télleg nem nagy c! Giuly maradhat, mert kell szélső a jobb oldalra, Messi egyedül kevés lenne! Viszont higgyétek el, Gudjohnsen okoz még meglepetéseket!!!
-
- Director del Fútbol
Én nem megkockáztatom, kijelentem, hogy jobb Gudjohnsennél. Főleg, hogy az izlandi nem is Eto'o posztjára való, így az elsőszámú csere nálam oda Saviola lenne.lionelmessi19 írta:Sokkal jobb Giulynél, és Ezqunál is. meg merem kockáztatni még Gudjohnsen is.
Saviola a világ élvanalába tartozik a legjobb csatárok egyike!remélem marad és bekerül a kezdőbe!!!!!!