Barca vs. Real
Sztem tegnap a Lyon iszonyú korszerűen, pontosan, labdabiztosan, összeszokottan játszott. Tavaly az uccsó 3 percben estek ki a Milan ellen, úgyhogy én sem gondolnám, hogy bármilyen "nagycsapat" simán legatterolná őket. Sztem ilyen játékkal bárkire veszélyesek lehetnek. De a Kapáló féle bagázs még nem igazán állt össze. Engem leginkább Kanna Váró játéka lepett meg. Az olaszoktól már megszokott (elnézést a megrögzött talján fan-októl) alattomossággal és tisztátalansággal végezte munkáját (a bíró legalább egy 11-est el is nézett neki) de a VB-n nyújtott játékához képest egy nagy nulla volt. robycarlos játéka már nem is meglepetés, ő már lejárt lemez....
- visca el barca
- Presidente del Barça
az utolso percben kapott gollal estek ki. ez messze van az osszeroppantastol.Ordog írta:
Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
A Levante meccs után az értő és igaz Madrid szurkolók nem voltak elszállva a csapattól, sőt azt mondták, hogy a mérce számukra a Lyon lesz! És most elég csalódottak mivel bebizonyosodott, hogy még nagyon de nagyon messze vannak egy olyan csapattól amelyet szeretnének!
Mi pedig legyünk nagyon boldogok, hogy csapatunk teljesíti álmainkat! És remélem ez még sokáig így is fog maradni!
(megjegyzem, én sem voltam szomorú, hogy kikapott a Madrid, viszont a Valencia győzelmének örültem)
Mi pedig legyünk nagyon boldogok, hogy csapatunk teljesíti álmainkat! És remélem ez még sokáig így is fog maradni!
(megjegyzem, én sem voltam szomorú, hogy kikapott a Madrid, viszont a Valencia győzelmének örültem)

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- Andris
- Adminisztrátor
köszönöm, büszke is vagyok.barcafan írta:Büszke lehetsz magadra...lionelmessi19 írta:hajjj...........imádom, amikor a real lebőg
túl nagy volt a levante meccs után a madridisták szája, ugyhogy nagyon örültem. egyébként is örülök, de most különösen.
sajnos elég gyenge a másik két csapat, akikkel egy csoportban vannak.
a miénkben nem mennének tovább.
egy barcafan általában örül a real csúfos vereségének, nem?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, maximális riszpekt a lyonnak, nagyon voltak... de azért a real ellen nem olyan nehéz, mint pl. a cselzi, vagy a milan ellen (és most sportszerűen szándékosan nem említettem a Barcát)gyiko írta:Bár igaz, hogy itt a Madridról van szó és én értem, hogy sokan örültök az eredménynek és a játéknak?? De azért nem lehet elmenni a franciák teljesítménye mellett sem, nagyon nagy teljesítményt nyújtottak, még a döntőt is összehozhatják idén és egy ilyen csapat ellen bizony, mi is gondban lennénk. Talán csak Müller és Toulalan volt egy kicsit szürkébb, de Cris, Juninho és a többiek hozzáállása kifejezetten kiemelkedő volt és nagyon nagy dícséretet érdemelnek és még vannak kiemelkedő játékosaik (Cacapa, Squillaci, Carew) ez a csapat bármire képes lehet.
egyszóval ez a csapat többet érdemelne, mint a 8, de sajnos nem fogjak tovább menni, mert vannak jobb csapatok a lyonnál is...
-
- Llegenda del Barça
na, itt az a drága ember (coppa italia 05-06, juve-ASR 2-3).

mondjuk nem az a zdenek zeman, aki csak akkor mozdult meg a meccsen, amikor egy új cigarettát vett elő

mondjuk nem az a zdenek zeman, aki csak akkor mozdult meg a meccsen, amikor egy új cigarettát vett elő

PUYOL-XAVI-INIESTA
- noname
- Llegenda del Barça
Azért én ennyire nem becsülném le őket.A Milan ellen se voltak rosszak tavaly, az olaszoknak pedig besegített szokás szerint egy nagy adag szerencse is.Sztem a Lyon bárkire veszélyes, főleg otthon. Vigyázni kell velük, de az is egyértelmű h azért a Barcával már csak egyéni teljesítmények alapján nem vehetik fel a versenyt, viszont ez a csapat nagyon jól össze van rakva.
A Fifa egy szégyen
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Minden évben ezt mondjuk róluk, aztán mindig kiesnek:) Én asszondom, hogy ha Diarrával ill. Essiennel nem tudtak bekerülni, akkor most sem fognak... Ezt a Bekemes Raulos reált nem nehéz elverni... Jól össze van rakva a Lyon, télleg nagy respekt az elnöknek meg az edzőnek, de a Barca is legalább így összevan rakva, és akkor ilyenkor jön elő a játékosok közti különbség... Dinho, Messi, Eto'o nyomába nem ér egyik sem.noname írta:Idé ott lehetnek az első négyben ha így folytatják.
A Lyon hazai pályán ki tudja osztani az ilyen Reál meg Werder Bremen féle csapatokat, ahol keszekuszaság van, de ha már egy komolyabb csapat látogat hozzájuk akkor ők is gondban vannak. Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan. Idegenben annyit tudnak, hogy mezőnyben valamelyest felveszik a versenyt a nagyobbakkal majd pedig a pontrúgásokból próbálják kiharcolni azt az 1-2 gólt ami elég a továbbjutáshoz Juninho révén... Idén sem jutnak a 8-nál tovább. Emlékezzetek szavaimra... Persze arra elegek lesznek, hogy megnyerjék a csoportjukat:))
Bár igaz, hogy itt a Madridról van szó és én értem, hogy sokan örültök az eredménynek és a játéknak?? De azért nem lehet elmenni a franciák teljesítménye mellett sem, nagyon nagy teljesítményt nyújtottak, még a döntőt is összehozhatják idén és egy ilyen csapat ellen bizony, mi is gondban lennénk. Talán csak Müller és Toulalan volt egy kicsit szürkébb, de Cris, Juninho és a többiek hozzáállása kifejezetten kiemelkedő volt és nagyon nagy dícséretet érdemelnek és még vannak kiemelkedő játékosaik (Cacapa, Squillaci, Carew) ez a csapat bármire képes lehet.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Subinho
- Director del Fútbol
a sajnálat nálam is " "-es... lesajnálás inkább... mert égetik egész spanyol hont...
amikor legutóbb jó volt a madrid, akkor csapatuk volt és viszonylag fiatal... aztán elkezdték begyűjteni a minél nagyobb neveket... olyanokat, akiknek évek óta nagy híre van... csak épp ők 2-3 év után eljutottak pályájuk végére... és most mi lesz??? vegyünk megint egy halom 30 feletti sztárt, mert mekkora nagy játékos van nistelrooy, vagy cannavaro, vagy emerson.... igen azok voltak évekig, csak sajnos őket évekkel ezelőtt kellett volna megveni... mire beleszoknak a csapatba és a ligába, kezdhetnek levezetni... ha valaki jól játszik huszonéves korától évekig és hatalmas nagy sztár lesz mire eléri a 30-at, nem biztos, hogy jól jár vele bármilyen csapat is harmincX évesen, mert akkor már csak egy név! láthattuk a VB-n a selecaót. hatalmas nagy nevek! az alapján le sem kellett volna játszani a VB-t... csak épp ezek a játékosok túl voltak már pályájuk csúcsán és meg lett az eredménye... Nistelrooy-al a MU nagyon jól járt annak idején de nem hinném, hogy sok jó éve lesz még a madridnál...
amikor legutóbb jó volt a madrid, akkor csapatuk volt és viszonylag fiatal... aztán elkezdték begyűjteni a minél nagyobb neveket... olyanokat, akiknek évek óta nagy híre van... csak épp ők 2-3 év után eljutottak pályájuk végére... és most mi lesz??? vegyünk megint egy halom 30 feletti sztárt, mert mekkora nagy játékos van nistelrooy, vagy cannavaro, vagy emerson.... igen azok voltak évekig, csak sajnos őket évekkel ezelőtt kellett volna megveni... mire beleszoknak a csapatba és a ligába, kezdhetnek levezetni... ha valaki jól játszik huszonéves korától évekig és hatalmas nagy sztár lesz mire eléri a 30-at, nem biztos, hogy jól jár vele bármilyen csapat is harmincX évesen, mert akkor már csak egy név! láthattuk a VB-n a selecaót. hatalmas nagy nevek! az alapján le sem kellett volna játszani a VB-t... csak épp ezek a játékosok túl voltak már pályájuk csúcsán és meg lett az eredménye... Nistelrooy-al a MU nagyon jól járt annak idején de nem hinném, hogy sok jó éve lesz még a madridnál...
- noname
- Llegenda del Barça
A real tegnap nagyon gyengén játszott. Nem láttam a meccset végig, mert inkább azt néztem hogy mossák le a Kievet.
Kevest látam a meccsből, de az összefoglaló alapján ez még a tavalyinál is simább meccs volt.A Margitnak összesen volt tán két támadása.
A Lyon pedig egyre veszélyesebb. Idé ott lehetnek az első négyben ha így folytatják.

Kevest látam a meccsből, de az összefoglaló alapján ez még a tavalyinál is simább meccs volt.A Margitnak összesen volt tán két támadása.
A Lyon pedig egyre veszélyesebb. Idé ott lehetnek az első négyben ha így folytatják.
A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
tud ő még cifrábbakat is. majd megkeresem a tavalyi torinói Roma-juve kupa-meccsen készült képét, h akkor mit művelt, amikor már 3-0ra mentünk ellenük. akkor kivételesen nem égtünk meg ennyiről..Vito írta:ilyen nyomás alatt kevés játékos tud jól teljesíteni, főleg egy ilyen edzővel a kispadon

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
én őszintén szólva nem sajnáltam a madridot, mivel gyűlölöm azt a klubot, és ezen nem is áll szándékomban változtatni.
ettől függetlenül nem kell és nem is lehet leírni őket. tök mindegy, h most milyen a formájuk, h közük nem volt mondjuk a tegnapi meccshez, azért még bármi lehet ebből. ha netán nem jönne össze capellonak a bugi, akkor elzavarják őt is, megint megveszik az éppen aktuális játékospiac felét, mert az anyagiak rendelkezésre állnak ehhez. előbb-utóbb tuti, h nekik is leesik a nagy eredmény. kérdés, h ez egy ilyen siker lesz-e, vagy pedig egy újabb korszak kezdete. a rendszeresen szétszórt - és egyébként ugye nagyszerű - utánpótlásukhoz való viszonyukat nézve, nem hinném, h megint korszak lesz ebből. ötvenéves,cannavarókkal nem lehet ilyenekben gondolkodni. amikor huzamosabb ideig voltak ők a legjobbak, akkor olyanok játszottak náluk, akik képesek voltak megdögleni a pályán a madridért, ráadásul még brutálisan jól is fociztak. amíg ilyen gyerekek nem lesznek többségben náluk, addig sztem ne várják h fehéren süssön a nap.
ettől függetlenül nem kell és nem is lehet leírni őket. tök mindegy, h most milyen a formájuk, h közük nem volt mondjuk a tegnapi meccshez, azért még bármi lehet ebből. ha netán nem jönne össze capellonak a bugi, akkor elzavarják őt is, megint megveszik az éppen aktuális játékospiac felét, mert az anyagiak rendelkezésre állnak ehhez. előbb-utóbb tuti, h nekik is leesik a nagy eredmény. kérdés, h ez egy ilyen siker lesz-e, vagy pedig egy újabb korszak kezdete. a rendszeresen szétszórt - és egyébként ugye nagyszerű - utánpótlásukhoz való viszonyukat nézve, nem hinném, h megint korszak lesz ebből. ötvenéves,cannavarókkal nem lehet ilyenekben gondolkodni. amikor huzamosabb ideig voltak ők a legjobbak, akkor olyanok játszottak náluk, akik képesek voltak megdögleni a pályán a madridért, ráadásul még brutálisan jól is fociztak. amíg ilyen gyerekek nem lesznek többségben náluk, addig sztem ne várják h fehéren süssön a nap.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
igen. szerintem itt a lényeg. és sztem hasonló a probléma a Chelseanél is.Boixos írta: persze kell jó edző is, de csapat is, és normális háttér is, egy korrekt elnökkel, és nem úgy, h közben tízezrek ülnek a nyakán az embernek, h végre eredmények legyenek.
nemcsak a szurkolók, hanem a sajtó, a vezetőség is azonnali jó játékot, győzelmeket vár a csapattól. ilyen nyomás alatt kevés játékos tud jól teljesíteni, főleg egy ilyen edzővel a kispadon:

szerk.: ja! és Casillas szenzációs volt. megint. a Madrid rengeteget köszönhet neki. most egy négyessel a zsebben tartanának hazafelé...
- Subinho
- Director del Fútbol
kedves boixos! ez valahogy igaz!!! én nem örültem a real tegnapi [auto_cenzúra] játékának, hanem sajnáltam őket! sajnáltam, mert olyan játékosoknak, mint Cannavaro, akinek már nincs sok éve ezen a szinten, az idejét kell töltenie egy ilyen csapatban, sajnáltam, mert égették az egész spanyol ligát és sajnáltam, mert a legjobb az lenne, ha végre egy remek madridot vernénk meg a classicon és a madrid ott loholna mögöttünk és izgalmas lenne a bajnokság...nem pedig, minél lejjebb végeznének...mint ahogy mondtad Gutiról és a Barcáról... nem értem mi van ezzel a csapattal, bárki idejön, mind elxaródik. lásd: samuel, cannavaro... talán meg kéne válni rauléktól is, ki tudja hogyan sokkolják a régi madridosok a többieket a nagyképűségükkel az öltözőben... az újak meg elhiszik...
Az a szomorú, hogy valóban igazatok van.
A Real tegnap sehogyse játszott...
Sajnos..
Teljes mértékben megérdemelete a Lyon a győzelmet.
Még akár sokkal nagyobb gólkülönbséggel is..
A Real tegnap sehogyse játszott...
Sajnos..
Teljes mértékben megérdemelete a Lyon a győzelmet.
Még akár sokkal nagyobb gólkülönbséggel is..
-
- Llegenda del Barça
a szurkolók legtöbbje folyamatosan hasonlítgatja a két csapatot.barcafan írta:ez most komolytényleg összehasonlitotok egy 2 éve csúcson lévő, és egy épülgető csapatot
![]()
![]()
bár ahogy nem létezik két ugyanolyan ember sem, úgy sztem két ugyanolyan csapat sincs. lehetnek hasonlóságok - mi például fél évig keményen szívtunk rijkaard első hónapjaiban, közte kellemes ötösökkel ilyen santanderektől, utána viszont beindult a bugi -, de ez sem evidencia (pláne, h a madrid sem került olyan [auto_cenzúra] helyzetbe, mint mi akkor. eddig még).
a mostani madridnak legalább 50% esélye van arra, h egyszercsak elkezdenek szárnyalni, mint ahogy ugyanennyi az ellenkezőjére is.
ezek a mostani eredmények csak azoknak esik rosszul, akik azt hitték, h ha odaviszik a bundabajnok capellót, akkor egyik pillanatról a másikra kisüt a nap, megváltozik minden, és 10 évvel fiatalabb lesz mindenki. lóf.szt.
windunak tökéletesen igaza van, nem csak capellotól függnek a dolgok. persze kell jó edző is, de csapat is, és normális háttér is, egy korrekt elnökkel, és nem úgy, h közben tízezrek ülnek a nyakán az embernek, h végre eredmények legyenek.
meg, h a levszki után könnyen ugatunk... ki lettek azért szórva nagyobb falatok is és most is ki lesznek.
az meg, h itt egyeseknek tetszik, amikor ég a madrid... erről csak annyit, h hadd ne legyünk különbek, mint a csodálatos guti, aki ugye, mint tudjuk, egy minél lejjebb végző barcelonával lenne elégedett.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Subinho
- Director del Fútbol
tegnap a real nevetséges volt! jött egy halom játékos, köztük olyanok, mint a világ egyik legjobb védője, Cannavaro és semmi nem változott... ugyanazt az ötlettelen játékot nyomták. Cannavaro élete legrosszabb döntése volt a Real. én nagyon szeretem és a világ talán legjobb védőjének tartom, de amit tegnap művelt az burlex volt!!! nem lehetett ráismerni!!! ugyanaz lesz vele mint samuellel. ő is egy remek védő volt, de a realban nem tudott mit mutatni, mert [auto_cenzúra] volt az egész csapat és egyedül nem lehet megváltani a világot!!! robi carlos csak árnyéka önmagának, cicinhoból a maradék magabiztosságot is kiölte capello, emerson nem értem miért volt a pályán, akárcsak raul, beckham, vagy cassano. olyan játékosok vannak a real tulajdonában, mint pl. robinho, vagy reyes, de nem játszanak!!! de nem baj, majd jön ronaldo ácsorogni a pályára, hogy még kevesebb lehetősége maradjon robinhonak és a maradék önbizalmát is elveszítse...
ez a csapat komolytalan. ha tegnap a barcával játszanak akkor egy sima 3-4 góllal megyünk...
asszem a tegnapi produkciót látva baptista járt a legjobban...
és kedves madridisták, köszönjétek meg capellonak a fantasztikus közreműködést és persze a lyonnak, hogy nem lett 5-0 a tegnapi meccs...mert ha jobban koncentrálnak lehetett volna, nem a real védőkön múlt!!! és tegyétek össze a kezeteket, hogy van egy casillasotok, mert ha ő nem lett volna tegnap...
ez a csapat komolytalan. ha tegnap a barcával játszanak akkor egy sima 3-4 góllal megyünk...
asszem a tegnapi produkciót látva baptista járt a legjobban...
és kedves madridisták, köszönjétek meg capellonak a fantasztikus közreműködést és persze a lyonnak, hogy nem lett 5-0 a tegnapi meccs...mert ha jobban koncentrálnak lehetett volna, nem a real védőkön múlt!!! és tegyétek össze a kezeteket, hogy van egy casillasotok, mert ha ő nem lett volna tegnap...

-
- Entrenador del Barça
Kéretik nem egszerüsiteni a dolgokat, tény a Barcának sokkal könnyebb volt az ellenfele, DE mi már kiütöttük a Milant, Arsenált, Cselzit nem is régen. Bizos a Margit tegnap könnyen kaphatott volna egy ötöst, bár az is igaz a Lyon sem lehet midig ilyen jó, elvégre 5 év nem volt elég egy BL. fináléhoz.
A Reál közepe is becsödőlt, ugy vitték át alabdát a Frankok mint a mesében.
Barca erőteljesebb középpályán támadásban és védelemben is,ez lényeges. De ne feledjük minden meccset nem lehet megnyerni.
A Reál közepe is becsödőlt, ugy vitték át alabdát a Frankok mint a mesében.
Barca erőteljesebb középpályán támadásban és védelemben is,ez lényeges. De ne feledjük minden meccset nem lehet megnyerni.
Fecó
- Charlie
- Öreg Harcos
barcafan
Mi a bolgárokat vertük, ti kikaptatok, nekünk van +3 pontunk már a továbbjutáshoz, nektek nincs. Előbb szerezzétek meg ti is az első pontokat, nehogymár a továbbjutás veszélybe kerüljön
Sevilla elleni meccshez annyit hogy 8nap alatt 5meccs, az volt az 5. Lehet elfáradtak, de én nem haragudtam annyira rájuk, mint ti tegnap a mutatotto játékotokra.
C.

Mi a bolgárokat vertük, ti kikaptatok, nekünk van +3 pontunk már a továbbjutáshoz, nektek nincs. Előbb szerezzétek meg ti is az első pontokat, nehogymár a továbbjutás veszélybe kerüljön

Sevilla elleni meccshez annyit hogy 8nap alatt 5meccs, az volt az 5. Lehet elfáradtak, de én nem haragudtam annyira rájuk, mint ti tegnap a mutatotto játékotokra.

C.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem minden Barçás örül ha kikap a legnagyobb rivális legyen az a legjobb vagy alakuló formában.
Anno teis nagy madrid ellenes voltál...
Anno teis nagy madrid ellenes voltál...
in to exile