Barca vs. Real
-
- Capitá del Barça
nah jol megmondtad a frankót amit má 3éve mond mindenki de jolvan biztos igazad van!de a példád pont [auto_cenzúra]:mert diarra egyáltalán nem akkora név ...sőt akiket a nyáron igazoltunk azok közül a legkisebb a neve..nem a tudása!
Reálosok! Nehéz megemészteni hogy klaszisokkal jobbak vagyunk?Talán jól kellett volna igazolni nem csak a pénzt szórni"Diarra"26M euro meg a többi népművészeti cserépedény.Majd ha egyszer nem csak a nevek számitanak hanem a tudás akkor talán elérhetitek a mi szintünket! 

- Subinho
- Director del Fútbol
a mi lett volna ha sztorihoz csak annyit, ha a Juvét nem zárják ki nem hogy Kaká, de még Capello, Emerson, Cannavaro sem jött volna... és még egy ettől is [auto_cenzúra] csapatot láthatnánk!!! de a lényeg, amit Ramos mondott... az aláírásomban olvashatjátok!!!R.M.C.F írta:JA.3 évig nem nyertünk semmit ...aztán telekürtölték a világot hogy soha nem volt ilyen sok idő címek nélkül...dehogynem számtalanszor.CSak az a lényeg hogy lehessen hergelni a Madrid ellen.Semmi más .
Tavaly pl könnyedén nyerhetünk volna a [auto_cenzúra] játékkal ha ti nem vagytok....mindenki másnál jobbak voltunk vagy nem de bár?

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ha a nagyanyámnak töke lenne, akkor ő lenne a nagyapám...lionelmessi19 írta:Figyelj! már vártam, hogy írj ma is vmi marhaságot.R.M.C.F írta:JA.3 évig nem nyertünk semmit ...aztán telekürtölték a világot hogy soha nem volt ilyen sok idő címek nélkül...dehogynem számtalanszor.CSak az a lényeg hogy lehessen hergelni a Madrid ellen.Semmi más .
Tavaly pl könnyedén nyerhetünk volna a [auto_cenzúra] játékkal ha ti nem vagytok....mindenki másnál jobbak voltunk vagy nem de bár?
egyrészt nem egyszerűen arról van szó, h nem nyertetek semmit, [auto_cenzúra] a csapat.
másrészt meg ne írj már ilyen fölösleges mondatokat, h HA A BARCA NEM LENNE, AKKOR...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Ennek a topicnak inkább a fociról kellene szólnia, nem holmi semmitmondó showkról!
Már nem sok idő és úgyis eljön az igazság pillanata: Madrid-Barcelona
Reményeim szerint tavalyihoz hasonló forgatókönyvel!
Már nem sok idő és úgyis eljön az igazság pillanata: Madrid-Barcelona
Reményeim szerint tavalyihoz hasonló forgatókönyvel!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Veled ellentétben mi nem járunk ilyen helyekre..(,hogy a te "humorherold"-odra válaszoljak,egy szintén [auto_cenzúra] poénnal..matthaus írta:OFF: Vmelyikőtök nem volt Balázs-showban?Mert láttam reklámját h holnap egy barcelona-mezes humorherold lesz a műsorban?![]()

,,Azt hitted, hogy mi történt."
OFF: Vmelyikőtök nem volt Balázs-showban?Mert láttam reklámját h holnap egy barcelona-mezes humorherold lesz a műsorban?

Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
Így van.Ezek ott voltak.De mi meg megelőztük őket.Tehát..?Azért a Vaelncia,Osasuna Sevilla trió eléggé ottvolt.
Akkor itt a mai marhaság is: persze csak azért az mert nem barcás vagyok...
szerintem is [auto_cenzúra] volt...de ezt oda is írtam csak addig nem jutottál el.
A felesleges mondat meg talán neked picit "magasröptű" volt...Értelmezni kéne.
szerintem is [auto_cenzúra] volt...de ezt oda is írtam csak addig nem jutottál el.
A felesleges mondat meg talán neked picit "magasröptű" volt...Értelmezni kéne.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért a Vaelncia,Osasuna Sevilla trió eléggé ottvolt...

in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Figyelj! már vártam, hogy írj ma is vmi marhaságot.R.M.C.F írta:JA.3 évig nem nyertünk semmit ...aztán telekürtölték a világot hogy soha nem volt ilyen sok idő címek nélkül...dehogynem számtalanszor.CSak az a lényeg hogy lehessen hergelni a Madrid ellen.Semmi más .
egyrészt nem egyszerűen arról van szó, h nem nyertetek semmit, [auto_cenzúra] a csapat.
másrészt meg ne írj már ilyen fölösleges mondatokat, h HA A BARCA NEM LENNE, AKKOR...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
JA.3 évig nem nyertünk semmit ...aztán telekürtölték a világot hogy soha nem volt ilyen sok idő címek nélkül...dehogynem számtalanszor.CSak az a lényeg hogy lehessen hergelni a Madrid ellen.Semmi más .
- Andris
- Adminisztrátor
Én úgy gondolom, h egy fiatal, ügyes és szemtelen csatár meg tudta bontani a tavalyi védekezést, de idén már másképp lesz Thurammal, és Zambivalozsimiki írta:Ha ne addj Isten idén is elvenne tőlünk pár pontot a Mumus,nos nem izgat! Lesz még bőven meccs ahol hozzuk a 3 pontokat,így nem számít majd a mumus,ahogy tavaly se igen számított...sergi1989 írta:ahhoz azzér majd egy bizonyos TORRES fiunak is lesz egy két szava...hogy megveritek az atletikót őt nem szokták érdekelni a barca csucsai ....ugy hogy nem mondanám igy ki hogy megveritek az atletikót..főleg nem hogy a kölyök elenetek mindig goolt rug

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha ne addj Isten idén is elvenne tőlünk pár pontot a Mumus,nos nem izgat! Lesz még bőven meccs ahol hozzuk a 3 pontokat,így nem számít majd a mumus,ahogy tavaly se igen számított...sergi1989 írta:ahhoz azzér majd egy bizonyos TORRES fiunak is lesz egy két szava...hogy megveritek az atletikót őt nem szokták érdekelni a barca csucsai ....ugy hogy nem mondanám igy ki hogy megveritek az atletikót..főleg nem hogy a kölyök elenetek mindig goolt rug

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
Az Atlético ellen az utobbi időben mindig égünk úgyhogy mostmár nem merek semmit mondani.Remélem végre sikerül megakadályozni hogy fickándozzon a szépfiú.Bezzeg a Real ellen 10 heylzetből se tud gólt lőni...
in to exile
-
- Capitá del Barça
ahhoz azzér majd egy bizonyos TORRES fiunak is lesz egy két szava...hogy megveritek az atletikót őt nem szokták érdekelni a barca csucsai ....ugy hogy nem mondanám igy ki hogy megveritek az atletikót..főleg nem hogy a kölyök elenetek mindig goolt rug
-
Ti jöttök mindig azzal hogy mi volt 20 éve meg 30 éve de az már hogy tavaly meg tavalyelött az már nem számít gondolom...R.M.C.F írta:Az tavaly volt...ahogy szoktátok mondani az már a mult...vagy ez csak akkor érvényes ha megvertünk valakit?
in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
mert most aztán sokkal izmosabb a csapat, nem igaz?R.M.C.F írta:Az tavaly volt...ahogy szoktátok mondani az már a mult...vagy ez csak akkor érvényes ha megvertünk valakit?

a tavaly az tavaly, de olyan már nagyon rég volt, h elértetek vmit

- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért az eddig mutatott játékotok nem ad sok okot arra,hogy most másképp lesszR.M.C.F írta:Az tavaly volt...ahogy szoktátok mondani az már a mult...vagy ez csak akkor érvényes ha megvertünk valakit?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Az tavaly volt...ahogy szoktátok mondani az már a mult...vagy ez csak akkor érvényes ha megvertünk valakit?
-
Ha jól emlékszem legutóbb hazai pályán éppen hogy kihoztátok X-re a mecscet pedig akkor nem volt egy ütős banda az a Betis ahogy mostsem az.Ha nem kell emberhátrányba játszaniuk szerintem bármi megeshet.R.M.C.F írta:becsöngetünk nekik egy-kettőt...

in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
hát nem a legnagyobb csapatokat soroltam fel, csak azokat, akik sztem megverhetik a realt oda-vissza
az ATLETICÓT meg fogjuk idén verni sztem, nektek viszont már kevesebb esélyetek van rá.
köszi OZSIMIKI

az ATLETICÓT meg fogjuk idén verni sztem, nektek viszont már kevesebb esélyetek van rá.
köszi OZSIMIKI

- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
hát pl azt énnis mondhatnám hogy mindkezdtek majad az atleticóval,mer ugye nem mondom bárkit megvertik ti de az atleticot 2-3 éve nem igen,és az etaleticót mi két éve oda vissza szoval ez azé nem igy müxik...a celtát meg egyáltalán nem sorolom akkora csapatok közé ...etőől még kikaphatunk persze...