2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
vagyis media playert ^^p.robi írta:msn cuccoshoz imedia playert kell beállítani : D
eszközök-->beépülő modulok-->MSN Messenger blablabla
Nekem is hasonló problémám van,(MSN 7.5-t használok Plussal)nem írja ki hogy mit hallgatok nemtudom hogy miért.Nemkell a Media Playerbe beállítani valamit?barcafan írta:csao, kis bajom van... szeretném MSNemmel kijeleztetni, h mit hallgatok...
de vmi [auto_cenzúra] ir ki... www.hovood.com/anyám nagyon jó.mittoménmi... ha nincs benyomva zene akkor is kiirja ha beállítom, h kiirja a zene cimét... MSN 8.0-m és Wmediaplayer 10em van...
MSNhez van pluszom is...
mit csináljak
köszi
Belinkelem a zene topicbanGauchomester írta:Eszembe jutott még valami, valaki nem tudná belinkelni azt a számot, ami anno abban a Nike reklámban volt hallhatoó, amikor a brazil és a portugál válogatott csapott össze (OLÉ)kösz
igen, ez már jobb, köszönöm, az előzővel volt valami, nagyon hálás vagyok meg köszEnrique írta:http://www.zshare.net/download/4-fordul ... 1-avi.htmlGauchomester írta:Kösz a linket Enrique, de valami gond van azzal a "zshare"-re, mert nem dob ki semmit. Ha nem lenne nagy kérés, valahonnan máshonnan ha le tudnám szedni......bocs
Jónak kell lennie...
Silvanus írta: Köszi. A telefonos ügyfélszolgálat is erre kért, ami elég vicces! Egyébként ha nem mondod, eszembe sem jut!Azért kérdeztem itt, mert hátha valaki vágja, és nem kell majd ott értetlenkednem...
Köszi. A telefonos ügyfélszolgálat is erre kért, ami elég vicces! Egyébként ha nem mondod, eszembe sem jut!barca99 írta:Sztem menjél be egy Pannon-boltba, ahol biztosan minden kérdésedre választ kapsz.
Értem, köszi, DE! A helyzetet bonyolítja, hogy én jelenleg most még Djuice kártyás vagyok, azaz nem előfizetéses. Gondolom nekem most először át kell térnem számlás előfizetésre, amit gondolom egy személyes ügyéntézés keretében percek alatt elintézek!?...Petixy írta:figyelj:Ha már van egy előfizetésed,és lejárt a szerződésben megszabott idő,akkor új szerződéssel vásárolhatsz új miobilt,természetesen a számod marad,ha akarod.Díjcsomagot válthatsz ha akarsz,de akár a régi is maradhat.
http://www.zshare.net/download/4-fordul ... 1-avi.htmlGauchomester írta:Kösz a linket Enrique, de valami gond van azzal a "zshare"-re, mert nem dob ki semmit. Ha nem lenne nagy kérés, valahonnan máshonnan ha le tudnám szedni......bocs
www.zedge.net itt mindenféle cucc wa mindenféle telóra...Drigo írta:Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne SonyErricson k500i-re játékokat szerezni?Főleg a Wors érdekelne(vagyis osztálytársamat), de lehet bármilyen, előre is köszi.
Parancsolj.Gauchomester írta:Nagyon fontos lenne, hogy valaki segítene tudna!
A tavalyi bajnoki gólok közül nincs meg a Barca - Valencia 2-2-es meccs góljai, sem az fcb-videos.com tól, sem az fcbarcelonaclan.com-ről nem lehet leszedni, szal ha valaki tudna nekem segíteni, nagyon megköszönném....nagyon fontos lenne.......