Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Télleg, sztetek ki fogja megkapni? Egyáltalán mikor van szavazás?ozsimiki írta:Henry nem fogja megkapni szerintem sem,de Roni sem sajnos...Ronal.10 írta:Henry soha nem fogja megkapni az aranylabdát!! SOHA!! Dihnoé lesz tuti... holnaptol jol fogja nyomni majd meglátjátok!![]()
Csak az ezzel a gond,h akkor ki
Henry nem fogja megkapni szerintem sem,de Roni sem sajnos...Ronal.10 írta:Henry soha nem fogja megkapni az aranylabdát!! SOHA!! Dihnoé lesz tuti... holnaptol jol fogja nyomni majd meglátjátok!
HamarosanTomi írta:Ronaldinho az egyik kedvencem a csapatból, de amit mostanában prodákál az enyhén szólva kevés. Teljes alibi, amit csinál. Sétálgat, amikor megkapja akkor legfeljebb továbbpasszolja, nagy ritkán megpróbál egy cselt, ami a Brema ellen nem nagyon jött be. Vissza kéne szállnia a földre. Kezd olyan lenni, mint Ronaldo, aki szintén alig fut, és a mai focit futomennyiség, gyors ritmusváltások nélkül nem lehet jól művelni. Mikor tér már vissza az a Ronaldinho, akinek minden mozdulatát érdemes volt nézni, és nem alibizik a pályán.
a pénz itt semmit sem számítLG írta:Nem a rosz játék itt a baj, hanem a hozzáállása. Csillagászati összegeket keres, azért sztem el lehetne tőle várni h fusson 1 kicsit.windu írta:egyéni teljesítményt viszont kicsit bővebben kell vizsgálni
lehet ezernyi oka hogy halványabb mint szokott lenni
magánéletbe vmi vagy egyébb külső
mert bár nem kéne de kihatnak rájuk a velük történt dolgok
de ez se példátlan a futballban
ezzel együtt kell élni és lesz jobb is a dolog ebben biztos vagyok
Na! Nem a régi??! Inkább nincs formában! Már úgy beszélünk róla,mintha 34 évesen azon gondolkodnak,h mikor vonuljon vissza..Ronal.10 írta:Most igy legalább eto nem kapja meg az aranylabdát..me sérült elég sokáig.
![]()
na Dinhonak most a El Classicot,Chelsea oda visszát meg kell nyomnia.. nincs eto se és ha minden jol megy ezen a 3 nagy meccsen meglesz az aranylabda!!!!!!!!!! (észre vettem hogy idegenbe nem játszik jol.. a Nou Campba jol játszik de nem a régi.. hazai pályán azé játszik me tudja hogy "mindenki" azé megy ki hogy cseleket lásson a nagy sztártol,paszokat , idegenbe játszunk akko meg se mozdul) ( hétvégén hol játszunk ki ellen)
Most meg Samu sérülése miatt,még jobban kellene az Igazi Roni,aki elkápráztat mindenkit,és egyben hasznosan is játszik!Rapika írta:Lehet így is hozzáálni,csak Ronnie meccsek őta halvány...
Nem a rosz játék itt a baj, hanem a hozzáállása. Csillagászati összegeket keres, azért sztem el lehetne tőle várni h fusson 1 kicsit.windu írta:egyéni teljesítményt viszont kicsit bővebben kell vizsgálni
lehet ezernyi oka hogy halványabb mint szokott lenni
magánéletbe vmi vagy egyébb külső
mert bár nem kéne de kihatnak rájuk a velük történt dolgok
de ez se példátlan a futballban
ezzel együtt kell élni és lesz jobb is a dolog ebben biztos vagyok
Messi meg legalább mindig hajt, Ronaldinho pedig 2m-t nem képes futni 1 labdáért.lionelmessi19 írta:Ez így nem lesz jó, nem harcol és mégcsak nincs is jó formában.
az aranylabda már valszeg visszahozhatatlanul elúszott.
Hiányzik a régi lendület mind roni, mind a barca játékából.
még jó hogy két olyan zseni van egyszerre, mint ő és messi.
az egyik mindig jó.
szerintem aranylabda-szindróma.lionelmessi19 írta:Ez így nem lesz jó, nem harcol és mégcsak nincs is jó formában.
az aranylabda már valszeg visszahozhatatlanul elúszott.
Hiányzik a régi lendület mind roni, mind a barca játékából.