Amúgy a Getafe lefocizza a reált most.
Nekem akkor sem tűnik akkora "majomnak". Mindenkinek bepukkanhat az agya, pl.: amikor (Espanyol ellen) Eto'o megsértődött és hazament... Jó, nem mindig sportszerű a viselkedése, de a csapatáért hajt. Mondjuk nekem se tetszett amikor a BL utáni nyilatkozatában 5 perc alatt kb. 10szer hangzott el az offside és a goal "kombója". Nekem meg pont akkor lett olyan szimpatikus amikor kederült hogy marad az Arsenalban. Ez az igazi klubhűség.Rivaldo11 írta:Ánri a nagyképű majom megtestesítője.
Valdes helyében tuti leszakítottam volna a fejét a döntőn...
Persze csak úgy,hogy a bíró ne lásson semmit.
Az utóbbi idény alatt vált ilyen legalja féreggé.Fellélegeztem,mikor világossá vált hogy nem igazol hozzánk.
eZ 1Reyes és Raulű írta:Én is akár csak sergi1989 bocsánatot kérek realfan93 viselkedéést.
Az összes Madridista nevében!
Az előbb még minden Barcást ki akartál tiltani a madridistárólReyes és Raulű írta:Én is akár csak sergi1989 bocsánatot kérek realfan93 viselkedéést.
Az összes Madridista nevében!
jóvan, rendben.safi882 írta:Bocsánatot kérnék minden igazi Madridista nevében azért amiket realfan93 írt
Ánri a nagyképű majom megtestesítője.barca99 írta:Miért is unszimpatikus Henry??ozsimiki írta:Henry nek nem adnék semmit,nagyon unszimpatikus lett,de persze azt elismerem,h óriási játékos
Akkor jól emlékeztem! Amúgy Henry a Bl kiesése szakasza óta lett inkább ilyen...azóta kifejezetten örülök,h nem is jött ide!Boixos írta:hát azért nem feltétlenül színészkedik mindenki. pláne nem úgy, h kiszórják róla az ellenfél játékosát (anri az spa-fra meccsen azt játszotta el, h puyol könyökkel betakarta, amiért ugye kiállítás járt volna). lucioval meg úgy csinált, mintha a brazil lerúgta volna a fejét.
ráadásul anrinak aztán végképp nem lenne szüksége az ilyen k.csög megmozdulásokra, mert azért a tudása meg van ahhoz, h átmenjen a hátvédeken.