Ezt talán személyesen a mestertől kéne megkérdezni!mikee84 írta: Mondjátok már meg nekem mit lát reijkard ebben az ízlandi kétballábas alakba,egy évvel ezelőtt azért tudtunk nyerni mert nem volt ilyen alak a csapatban.
Élő közvetítések 2006-07
- Gúnár
- Jugador del Barça
Visca El Barca

a végén kiderül h nem is Frank a nagy edző hanem Henkretek írta:basszus, már OKTÓBER van!!!!! nem tudom mennyi rohadt idő kell még!!!! szarik bele az összes nagypofájú sztár, mert mindent megnyert már!!! ellentétben Messivel és Iniestával....ők azok, akik próbálnak vmit tenni... és talán Xavi.. ez még mindig 11 v 3... nagyon jó! amióta HTC elment, egy rakart [auto_cenzúra] a csapat! NINCSEN KÖZÉPPÁLYA!!!!! pontatlanok, lassúak vagyunk! Neeskens ssemmit nem ért a focihoz rájkárdal egyetemben!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
basszus, már OKTÓBER van!!!!! nem tudom mennyi [auto_cenzúra] idő kell még!!!! szarik bele az összes nagypofájú sztár, mert mindent megnyert már!!! ellentétben Messivel és Iniestával....ők azok, akik próbálnak vmit tenni... és talán Xavi.. ez még mindig 11 v 3... [auto_cenzúra]! amióta HTC elment, egy rakart [auto_cenzúra] a csapat! NINCSEN KÖZÉPPÁLYA!!!!! pontatlanok, lassúak vagyunk! Neeskens ssemmit nem ért a focihoz rájkárdal egyetemben!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Capitá del Barça
ami lap az lap,,,de ronaldinho a talpalásával tünt ki amigel letaglozta binhót és ugyérzem hogy második félidőbe már mi is focisztunk!shearer09 írta:Hát hogy emerson hogyan játszthatta végig a meccset???? Az jó kérdés.
Nem a bíróra akarom fogni, nem is fogom, de ami lap az lap, és az a becsúszás, még egyból pirosat is érhetett volna, de sárgát az biztos.
És nem hiszem hogy mindíg csak elcsúsztak a barca játékosai a reál tizenhatosánál.
Na de mindegy, lényeg hogy felálljon a csapat. Mert jó lenne bajnoknak és BL győztesnek lenni megint.
És még annyit hogy én nem értek egyet ezzel a felállással, mert edzőnknek ezt látnia kelene....
Helló szasztok!!!
Néztem ezt a meccset de inkább ne tettem volna, mert csak végig idegeskedtem az egészet.
Mondjátok már meg nekem mit lát reijkard ebben az ízlandi kétballábas alakba,egy évvel ezelőtt azért tudtunk nyerni mert nem volt ilyen alak a csapatban,egyszerün nem tud belőni semmit fontos helyzetekben.Ha Saviola kezd biztos vagyok benne nem ennyi helyzetet "rugunk be".
Néztem ezt a meccset de inkább ne tettem volna, mert csak végig idegeskedtem az egészet.
Mondjátok már meg nekem mit lát reijkard ebben az ízlandi kétballábas alakba,egy évvel ezelőtt azért tudtunk nyerni mert nem volt ilyen alak a csapatban,egyszerün nem tud belőni semmit fontos helyzetekben.Ha Saviola kezd biztos vagyok benne nem ennyi helyzetet "rugunk be".
-
- aka Game90
Hát azért ezt nem mondanámRonal.10 írta: Dihno rohadt [auto_cenzúra] focista...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nah azért óvatosan ezekkel a kifejezésekkel...Ronal.10 írta: Dihno rohadt [auto_cenzúra] focista...
kíváncsi vok mit mondtál róla a tavalyi klasszikus után

nem kell egyből minden [auto_cenzúra]-nak elhordani....
nincs formában ennyi van...
mindenkinél vannak hullámvölgyek...nála úgy látszik most van

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hát hogy emerson hogyan játszthatta végig a meccset???? Az jó kérdés.
Nem a bíróra akarom fogni, nem is fogom, de ami lap az lap, és az a becsúszás, még egyból pirosat is érhetett volna, de sárgát az biztos.
És nem hiszem hogy mindíg csak elcsúsztak a barca játékosai a reál tizenhatosánál.
Na de mindegy, lényeg hogy felálljon a csapat. Mert jó lenne bajnoknak és BL győztesnek lenni megint.
És még annyit hogy én nem értek egyet ezzel a felállással, mert edzőnknek ezt látnia kelene....
szerintem nem kéne ilyen hirtelen kijelentéseket tenni, hogy Dinho [auto_cenzúra] játékos...most nem megy neki...ennyi, de nem kell elfelejteni, hogy mit tett le eddig az asztalra!Ronal.10 írta:A real jobb volt mert nekik van..szereztek 2 értelmes CSATÁRT és nekik van 1 értelmes jo kapusuk...ja meg a gyözelmi vágy..
Dihno rohadt [auto_cenzúra] focista...
Gudiolsen go home
Sylvinho,mess,xavi csinált valamit
Ugy néz ki hogy ez az ösz ilyen--->Vígasz--->Mi vezetünk és a bl-ben is tovább juto halyen vagyunk és nem mindig kell csoport 1. lenni.
Ezt a 2 rohadt meccset vártam de hát [auto_cenzúra] volt végig és most pénteken éretségizek..hu de [auto_cenzúra] ez a oktober..és szívunk mint a torkos borz 30. is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Visca El Barca

- Gúnár
- Jugador del Barça
Dinho nem [auto_cenzúra] csak nincs formában, legalább 2 hét pihenő kellene neki, de inkább 3.Ronal.10 írta: Dihno rohadt [auto_cenzúra] focista...
Gudiolsen go home
Visca El Barca

-
- aka Game90
Hát a következő meccsen remélem nem Gudjohnsen kezd.
Nagyon rossz formában vagyunk, ez a két vereség nem jött jól. Eto'o nagyon hiányzik. Marquezt mért kellett kihagyni? Kp-n meg igazi védekező játékos nélkül játszani öngyilkosság. Messi volt a csapat legjobbja.
Nagyon rossz formában vagyunk, ez a két vereség nem jött jól. Eto'o nagyon hiányzik. Marquezt mért kellett kihagyni? Kp-n meg igazi védekező játékos nélkül játszani öngyilkosság. Messi volt a csapat legjobbja.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Igazolási idöszakban kell valami kapus...Sou paulo kapusa, és egy brasil,argentin csatár vagy az anry!!! me ez igy nenm megy.. abbol nem lesz bl,bajnokság hogy szofiákat,racingeket,gataféket verünk!!!
- csababarca
jah azt elfelejtettem hogy jó lenne,ha ronnie,deco,gudhi,zambi befejezné az alibizást!!!!!
mert jelen esetben mindannyiukra nagy szüksége van a barcának....
mert jelen esetben mindannyiukra nagy szüksége van a barcának....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
A real jobb volt mert nekik van..szereztek 2 értelmes CSATÁRT és nekik van 1 értelmes jo kapusuk...ja meg a gyözelmi vágy..
Dihno [auto_cenzúra] [auto_cenzúra] focista...
Gudiolsen go home
Ugy néz ki hogy ez az ösz ilyen--->Vígasz--->Mi vezetünk és a bl-ben is tovább juto halyen vagyunk és nem mindig kell csoport 1. lenni.
Ezt a 2 rohadt meccset vártam de hát [auto_cenzúra] volt végig és most pénteken éretségizek..hu de [auto_cenzúra] ez a oktober..és [auto_cenzúra] mint a torkos borz 30. is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Dihno [auto_cenzúra] [auto_cenzúra] focista...
Gudiolsen go home
Ezt a 2 rohadt meccset vártam de hát [auto_cenzúra] volt végig és most pénteken éretségizek..hu de [auto_cenzúra] ez a oktober..és [auto_cenzúra] mint a torkos borz 30. is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
-
- Director del Fútbol
Például amikor ziccerbe hozta Messit rögtön a beállása után. Legközelebb nézd is a meccset. Tény, hogy Saviola nem váltotta meg a világot, de ebben a helyzetben nem sokan tudták volna azt megtenni. Egyébként meg elég sokat volt játékban, de nem játszott jobban, mint a többiek.Game90 írta:Saviola már labdához ért? Én egyszer hallottam a nevét idáig: amikor beállt.
- csababarca
nem kell int elkeseredni...
madridban ki lehet kapni(persze nem így)...
de még messze a bajnokság vége..
addig a adrid is játszik kemény meccseket(meg ugye ők a kicsik ellen szoktak bukdácsolni)...és még mindig előttük vagyunk így is...
fel a fejjel!!folytatni kell a munkát...
ui.:röhej 1)a bíró néhány megmozdulása
2)emerson végigjátszotta a meccset!!!
madridban ki lehet kapni(persze nem így)...
de még messze a bajnokság vége..
addig a adrid is játszik kemény meccseket(meg ugye ők a kicsik ellen szoktak bukdácsolni)...és még mindig előttük vagyunk így is...
fel a fejjel!!folytatni kell a munkát...
ui.:röhej 1)a bíró néhány megmozdulása
2)emerson végigjátszotta a meccset!!!
Egy verhető realtól kaptunk ki két kontrából. Elaludtunk az első félidő elején és a második félidő elején (csakúgy, mint a Chelsea ellen).
Nem tudom Rijkaard miért hagyta ki Márquez-t, vagy miért nem rakott be egy védekező középpályást. Formán kivül vagyunk, lehet, hogy jólakott a csapat, alulmotivált, Eto'o is hiányzik. Gudjohnsen nem Barca szintü játékos, nem tudott együtt élni a játékkal és a csapattal sem.
Nagyon nehéz lesz fölrázni a csapatot.
Nem tudom Rijkaard miért hagyta ki Márquez-t, vagy miért nem rakott be egy védekező középpályást. Formán kivül vagyunk, lehet, hogy jólakott a csapat, alulmotivált, Eto'o is hiányzik. Gudjohnsen nem Barca szintü játékos, nem tudott együtt élni a játékkal és a csapattal sem.
Nagyon nehéz lesz fölrázni a csapatot.
-
- Director del Fútbol
Újabb rangadó, rijkaard újabb bukása az ellenfél edzőjével szemben. Érdekes, hogy a szezonban még csak egy jó csapatot vertünk meg, az emberhátrányban játszó Sevillát. Ezen azért érdemes lenne elgondolkodni, és - elsősorban most Ronaldinhóra gondolok - kicsit hajtani. Decot és Gudjohnsent el lehetne kicsit felejteni, mert nevetséges, amit csinálnak. Az sem ártana, ha rijkaard étrelmesebben cserélne- Deco helyett Giuly óriási ökörség volt.
Egyébként nem történt katasztrófa, ez a Madrid jelenleg jobb, mint ez a Barca. Ez a vereség várható volt.
Mikor kaptunk ki legutóbb kétszer egymás után? Gondolom, jó régen...
Egyébként nem történt katasztrófa, ez a Madrid jelenleg jobb, mint ez a Barca. Ez a vereség várható volt.
Mikor kaptunk ki legutóbb kétszer egymás után? Gondolom, jó régen...
Hát azt hiszem ez a Gudjhonsen nem egy BARCA szintű játékos!
Egy ilyen meccsen ennyi helyzetet kihagyni, egyedül ő eldönthette volna!
Messi viszont hihetetlenül játszott, kár hogy a többiek nem úgy játszanak mint ő.
Egy ilyen meccsen ennyi helyzetet kihagyni, egyedül ő eldönthette volna!
Messi viszont hihetetlenül játszott, kár hogy a többiek nem úgy játszanak mint ő.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csúnya vereség volt, itt lenne az ideje ha helyre jönne Ronaldinho, mert ha nem akkor búcsút inthetünk ennek a szezonnak Eto'o nélkül, mivel még elég sokáig nem fog játszani, és szvsz még neki is el fog tartani elég sokáig, amíg formába lendül.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát vége!
Jó x*r volt a 7vége eddig is,ez a meccs se sokat segített
Tavaly 2. gól után sem álltunk volna le,sehol sem,egyik pályán sem,most meg pont a legnagyobb meccsen tesszük
FURCSA
Jó x*r volt a 7vége eddig is,ez a meccs se sokat segített

Tavaly 2. gól után sem álltunk volna le,sehol sem,egyik pályán sem,most meg pont a legnagyobb meccsen tesszük

FURCSA

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
a visszavágót majd hozzuk, remélem...Gúnár írta:Hát a fiúk utazhatnak vissza Katalóniába, csak sajnos a 3 pont nélkül.
Pedig a buszon már foglalták neki a helyet.
Visca El Barca

-
- aka Game90
Ezt a meccset sajnos elbuktuk. De még nincs vége a szezonnak. Nem kell összerogyni két vereség után, ezek után már csak jobb jöhet.