Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt talán személyesen a mestertől kéne megkérdezni!mikee84 írta: Mondjátok már meg nekem mit lát reijkard ebben az ízlandi kétballábas alakba,egy évvel ezelőtt azért tudtunk nyerni mert nem volt ilyen alak a csapatban.
a végén kiderül h nem is Frank a nagy edző hanem Henkretek írta:basszus, már OKTÓBER van!!!!! nem tudom mennyi rohadt idő kell még!!!! szarik bele az összes nagypofájú sztár, mert mindent megnyert már!!! ellentétben Messivel és Iniestával....ők azok, akik próbálnak vmit tenni... és talán Xavi.. ez még mindig 11 v 3... nagyon jó! amióta HTC elment, egy rakart [auto_cenzúra] a csapat! NINCSEN KÖZÉPPÁLYA!!!!! pontatlanok, lassúak vagyunk! Neeskens ssemmit nem ért a focihoz rájkárdal egyetemben!
ami lap az lap,,,de ronaldinho a talpalásával tünt ki amigel letaglozta binhót és ugyérzem hogy második félidőbe már mi is focisztunk!shearer09 írta:Hát hogy emerson hogyan játszthatta végig a meccset???? Az jó kérdés.
Nem a bíróra akarom fogni, nem is fogom, de ami lap az lap, és az a becsúszás, még egyból pirosat is érhetett volna, de sárgát az biztos.
És nem hiszem hogy mindíg csak elcsúsztak a barca játékosai a reál tizenhatosánál.
Na de mindegy, lényeg hogy felálljon a csapat. Mert jó lenne bajnoknak és BL győztesnek lenni megint.
És még annyit hogy én nem értek egyet ezzel a felállással, mert edzőnknek ezt látnia kelene....
Hát azért ezt nem mondanámRonal.10 írta: Dihno rohadt [auto_cenzúra] focista...
nah azért óvatosan ezekkel a kifejezésekkel...Ronal.10 írta: Dihno rohadt [auto_cenzúra] focista...
szerintem nem kéne ilyen hirtelen kijelentéseket tenni, hogy Dinho [auto_cenzúra] játékos...most nem megy neki...ennyi, de nem kell elfelejteni, hogy mit tett le eddig az asztalra!Ronal.10 írta:A real jobb volt mert nekik van..szereztek 2 értelmes CSATÁRT és nekik van 1 értelmes jo kapusuk...ja meg a gyözelmi vágy..
Dihno rohadt [auto_cenzúra] focista...
Gudiolsen go home
Sylvinho,mess,xavi csinált valamit
Ugy néz ki hogy ez az ösz ilyen--->Vígasz--->Mi vezetünk és a bl-ben is tovább juto halyen vagyunk és nem mindig kell csoport 1. lenni.
Ezt a 2 rohadt meccset vártam de hát [auto_cenzúra] volt végig és most pénteken éretségizek..hu de [auto_cenzúra] ez a oktober..és szívunk mint a torkos borz 30. is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Dinho nem [auto_cenzúra] csak nincs formában, legalább 2 hét pihenő kellene neki, de inkább 3.Ronal.10 írta: Dihno rohadt [auto_cenzúra] focista...
Gudiolsen go home
Sylvinho,mess,xavi csinált valamit
Például amikor ziccerbe hozta Messit rögtön a beállása után. Legközelebb nézd is a meccset. Tény, hogy Saviola nem váltotta meg a világot, de ebben a helyzetben nem sokan tudták volna azt megtenni. Egyébként meg elég sokat volt játékban, de nem játszott jobban, mint a többiek.Game90 írta:Saviola már labdához ért? Én egyszer hallottam a nevét idáig: amikor beállt.
a visszavágót majd hozzuk, remélem...Gúnár írta:Hát a fiúk utazhatnak vissza Katalóniába, csak sajnos a 3 pont nélkül.
Pedig a buszon már foglalták neki a helyet.