Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet,h ez nem tökéletes magyarázat Thuram gyengébb játékára,de Frank sem épp,h ezelőtt a meccs előtt nem játszatta viszonylag folyamatosan őt! Kellett volna neki a játék,akkor úgy vélem nem hibázott volna ekkorát! De Frank csak úgy hopp betette őt,úgy hogy előtte nem is játszottlionelmessi19 írta:fáj, h ezt kell mondanom ,és pont egy klasszikus után, de örüljünk, ha kibekkeljük a félévet. Hihetetlenül nem megy a csapatnak.
Vhogy tovább kéne jutni a bl-ben, meg elöl kéne maradni a bajnokságban a négyben, és akkor tavasszal, Etooval meg a téli igazolásokkal... Mert bizony kell vki Giuly, és Dinho helyére is.
Persze utóbbinak csak cserének, de akkor is. Tőlem mehetne Eidur is, de hagyjunk még neki kis időt, aztán ha így marad a dolog, akkor pá-pá...
télleg, meg se jegyezte eddig szinte senki, de: Mi a fsz van Thurammal, kb mind a két gólban benne volt, az elsőben nem is akárhogy...
Milyen meccset néztél már neharagudj meg?! Volt 2 kapufánk plusz egy kihagyott Rud ziccer, hogy csak a nagyokat mondjam, igaz a barcának is voltak rendesen helyzetei csak nincsenek most formában, meg hiányzik eto'o is, de nekem nemGratulálok a Reálnak, megérdemelték a győzelmet. A szörnyű az egészben az, hogy fele annyira sem voltak kemények, mint a Chelsea és a védekesésen kívül tényleg semmit sem csináltak
Úgy értettem,h mi,szurkolók! Persze az nem lenne baj,ha Frank is keresné,és rá is találna ,de nagyon gyorsan!cibuu írta:ez a fociban szokás,de keresni is kell az okokat,hisz csak így lehet javítani.nálunk capello megtalálta.sak az a baj,h mostanában mindig keresünk valamit,amiben a vereség,gyengébb játék okát látni véljük
sztem meg a Barca összeszedi magát,van annyi erő ebben a csapatban.
lionelmessi19 írta:Azám. Mindenre számítottam, csak arra nem h ezt fogja írni egy margitista. Messit idén még nem tudta megállítani egy védő sem.Ronal.10 írta:de még hogy!XaviMessifan írta: Carlos és Cannavaro között!
majd akkor szóljanak, ha igen...
Te egy szerencsés ember vagy!Ronal.10 írta:egyszer van gyereknap hagyad hagy jöjenek verni a túrót... --->mi meg most megéreztük milyen is kikapni egy el clasicon tavaly páran átélték ezt ja meg az elött!!3-0,3-0
ez a fociban szokás,de keresni is kell az okokat,hisz csak így lehet javítani.nálunk capello megtalálta.sak az a baj,h mostanában mindig keresünk valamit,amiben a vereség,gyengébb játék okát látni véljük
Azám. Mindenre számítottam, csak arra nem h ezt fogja írni egy margitista. Messit idén még nem tudta megállítani egy védő sem.Ronal.10 írta:de még hogy!XaviMessifan írta:Carlos és Cannavaro között!Hol megy át messzi?
Ez is benne lehet a gyengébb játékunkban,csak az a baj,h mostanában mindig keresünk valamit,amiben a vereség,gyengébb játék okát látni véljük...cibuu írta:a MADRIDISTÁK nevében köszönöm a gratulációt,de én nem hiszem hogy Barca összeesésről kéne már beszélni.
azt se felejtsük el hogy legerősebb Barca csatár,Etoo,aki mellesleg szereti a Realnak rugdosni a gólokat ,hiányzott,Ronaldinho meg már ideje formán kívül van.
a másik az hogy a Chelsea jóval nagyobb erőt képvisel mint a steaua ,ergo egy Chelsea jobban lefárasztotta a Barcelonát mint minket a szőröstalpúak.
de látszik Capello keze a Madridon,és úgy játszott ahogy azt el is várnánk mi Realosok.remélem izgalmas lesz a bajnokság,és győzzön a jobbik!
Eto'o-val teljesen más lett volna... Gudjohnsen az utóbbi 2 meccsen katasztrófa volt:((( Saviola sokkal jobb lenne csatár poszton...antiimperialista írta:Eto'oval se igen lett volna más a helyzet. .
De itt aki hiányzik az Ten CateKluivertinho írta:Lehet hogy elindultunk egy bizonyos lejtőn, míg a real év végére fog a csúcsra érni. Ronaldinho 1-2 meccs kivételével egy nagy 0. Többet fekszik a földön a meccsen mint egy ember alvás közben az ágyában. Gudjohnsen egy falábú törő. Nem tudja átvenni a labdát és többször fut lesre mint Torghelle...
Most látszik csak meg Eto'o ill Larsson hiánya...