Barca vs. Real
Szerintem más nincs taktikát kell vátoztatni. Gudi nagyon nem jó ott Eto'o helyén az csak az ő posztja más nem is tud ott jáccani. Ha nincs Eto akkor szerintem át kell térni a két csatáros játékra, mert nincs olyna emberünk aki Etot tudná potolni.
Én még nem hiszem hogy ez a lejtő lenne, mivel a világ legerősebb klubjaival jáccottunk ez elmult egy héten. a csapat elfáradt ez megérthető. de jön még a madrid is rossz időszak és akkor újra visszeveszük aminket megillető első helyet
HAJRÁ BARCA
Én még nem hiszem hogy ez a lejtő lenne, mivel a világ legerősebb klubjaival jáccottunk ez elmult egy héten. a csapat elfáradt ez megérthető. de jön még a madrid is rossz időszak és akkor újra visszeveszük aminket megillető első helyet
HAJRÁ BARCA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lehet,h ez nem tökéletes magyarázat Thuram gyengébb játékára,de Frank sem épp,h ezelőtt a meccs előtt nem játszatta viszonylag folyamatosan őt! Kellett volna neki a játék,akkor úgy vélem nem hibázott volna ekkorát! De Frank csak úgy hopp betette őt,úgy hogy előtte nem is játszottlionelmessi19 írta:fáj, h ezt kell mondanom ,és pont egy klasszikus után, de örüljünk, ha kibekkeljük a félévet. Hihetetlenül nem megy a csapatnak.
Vhogy tovább kéne jutni a bl-ben, meg elöl kéne maradni a bajnokságban a négyben, és akkor tavasszal, Etooval meg a téli igazolásokkal... Mert bizony kell vki Giuly, és Dinho helyére is.
Persze utóbbinak csak cserének, de akkor is. Tőlem mehetne Eidur is, de hagyjunk még neki kis időt, aztán ha így marad a dolog, akkor pá-pá...
télleg, meg se jegyezte eddig szinte senki, de: Mi a fsz van Thurammal, kb mind a két gólban benne volt, az elsőben nem is akárhogy...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
asszem télen KÖZÉPPÁLYÁRA KELL igazolni, mert sztem Deco nem fog sokat javulni, kell a frissítés. valami nagy colos, magas erőtelges playa kéne...persze technikás stb..
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Entrenador del Barça
Na szerintem most kéne elfelejteni ezt a rotációt. A középpályánk teljesen meg van hülyülve. Ilyen gyenge Iniestát még soha nem láttam. Vissza kell térni a Deco-Xavi-Marquez hármasra, Iniestát meg cserének, ahogy régen. Lazább meccseken jöhet Edmilson meg Motta.
Gudjohnsen meg hihetetlen volt. Csak az első félidőben legalább 3-4 marhajó támadás megakadt rajta. Most már én is inkább Saviolát preferálom.
Messit viszont ki ne vegye mostanában Rijkaard, mert komolyan mondom, hogy megkeresem...
Gudjohnsen meg hihetetlen volt. Csak az első félidőben legalább 3-4 marhajó támadás megakadt rajta. Most már én is inkább Saviolát preferálom.
Messit viszont ki ne vegye mostanában Rijkaard, mert komolyan mondom, hogy megkeresem...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Zidane 14
- Barça B
- Kapcsolat:
Milyen meccset néztél már neharagudj meg?! Volt 2 kapufánk plusz egy kihagyott Rud ziccer, hogy csak a nagyokat mondjam, igaz a barcának is voltak rendesen helyzetei csak nincsenek most formában, meg hiányzik eto'o is, de nekem nemGratulálok a Reálnak, megérdemelték a győzelmet. A szörnyű az egészben az, hogy fele annyira sem voltak kemények, mint a Chelsea és a védekesésen kívül tényleg semmit sem csináltak

-
- aka Game90
Hát ja Thuramet pont most kellett betenni. Marquez meg csak a padon.
De elszaporodtak a Realosok az oldalon.
De elszaporodtak a Realosok az oldalon.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
fáj, h ezt kell mondanom ,és pont egy klasszikus után, de örüljünk, ha kibekkeljük a félévet. Hihetetlenül nem megy a csapatnak.
Vhogy tovább kéne jutni a bl-ben, meg elöl kéne maradni a bajnokságban a négyben, és akkor tavasszal, Etooval meg a téli igazolásokkal... Mert bizony kell vki Giuly, és Dinho helyére is.
Persze utóbbinak csak cserének, de akkor is. Tőlem mehetne Eidur is, de hagyjunk még neki kis időt, aztán ha így marad a dolog, akkor pá-pá...
télleg, meg se jegyezte eddig szinte senki, de: Mi a fsz van Thurammal, kb mind a két gólban benne volt, az elsőben nem is akárhogy...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Úgy értettem,h mi,szurkolók! Persze az nem lenne baj,ha Frank is keresné,és rá is találna ,de nagyon gyorsan!cibuu írta:ez a fociban szokás,de keresni is kell az okokat,hisz csak így lehet javítani.nálunk capello megtalálta.sak az a baj,h mostanában mindig keresünk valamit,amiben a vereség,gyengébb játék okát látni véljük
sztem meg a Barca összeszedi magát,van annyi erő ebben a csapatban.
Bízom benne,h tényleg csak hullámvölgy,és hamar összeszedjük magunkat

-
- Capitá del Barça
lionelmessi19 írta:Azám. Mindenre számítottam, csak arra nem h ezt fogja írni egy margitista. Messit idén még nem tudta megállítani egy védő sem.Ronal.10 írta:de még hogy!XaviMessifan írta: Carlos és Cannavaro között!
majd akkor szóljanak, ha igen...
lehet csak sztm amig egyedül van mindenki azt fogja mondani hogy csinálja!mert téleg parádés dolgokat csinál de ..egyedül
Te egy szerencsés ember vagy!Ronal.10 írta:egyszer van gyereknap hagyad hagy jöjenek verni a túrót... --->mi meg most megéreztük milyen is kikapni egy el clasicon tavaly páran átélték ezt ja meg az elött!!3-0,3-0

Szerk. Ja, még annyit, hogy nem lehet gödörről beszélni a Barçánál, mert ez az állapot nem tartós. Fogjátok nyeregetni a meccseket. (Sajnos.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára real_funghi 2006.10.22. 23:07:49-kor.
-
- aka Game90
Sztem Sylvinhót és Zambrottát összekeverted. De a többiben egyetértek veled.
-
- Capitá del Barça
Gratulálok a Reálnak, megérdemelték a győzelmet. A szörnyű az egészben az, hogy fele annyira sem voltak kemények, mint a Chelsea és a védekesésen kívül tényleg semmit sem csináltak
akkor te sztm nem látad a második félidőt!
akkor te sztm nem látad a második félidőt!

ez a fociban szokás,de keresni is kell az okokat,hisz csak így lehet javítani.nálunk capello megtalálta.sak az a baj,h mostanában mindig keresünk valamit,amiben a vereség,gyengébb játék okát látni véljük
sztem meg a Barca összeszedi magát,van annyi erő ebben a csapatban.

Én is gratulálok a Madridnak, megérdemelten nyertek, de év végén ugyis megvédjük bajnoki címünket. HAJRÁ BARCA
Abban egyet értek hogy ki kell találni vmi más taktikát, mert már tul kiismerték ezt. szerintem:
Valdes
Sylvinho - Puyol - Thuram - Zambrotta
Marquez
Iniesta Xavi
Ronaldinho
Messi Savilola
ha esetleg vkinek van más elképzelése írja le
Abban egyet értek hogy ki kell találni vmi más taktikát, mert már tul kiismerték ezt. szerintem:
Valdes
Sylvinho - Puyol - Thuram - Zambrotta
Marquez
Iniesta Xavi
Ronaldinho
Messi Savilola
ha esetleg vkinek van más elképzelése írja le
- Pedro
- Jugador d'estrella
Gratulálok a Reálnak, megérdemelték a győzelmet. A szörnyű az egészben az, hogy fele annyira sem voltak kemények, mint a Chelsea és a védekesésen kívül tényleg semmit sem csináltak. Azonban az csak is a mi sarunk, hogy mi még ennyit sem csináltunk. Sajnos középpálya sem nagyon volt Messit én is kezdem sajnálni. Nincs veszve semmi, de Frenkinek rendet kell tennie a fejekben. Nem Eto'on múlott, emlékezzetek, vele sem volt jobb a mutatott játék az elején...
Sajnos Márquez kimaradása megpecsételte a sorsunkat, bár a támadásban ő sem tudott volna segíteni. Guddy haloványgyenge, Dinho katasztrófa. Remélem, hogy ez csak egy mély hullámvölgy, és nem pedig eg permanens állapot
Ja, és még valami: MIÉRT KELL MINDEN MECCSET ELTOTYOGNI, ÉS MEGVÁRNI AZT, HOGY AZ ELLENFÉL VEZESSEN?????? Tavaly nem ez volt... 

Sajnos Márquez kimaradása megpecsételte a sorsunkat, bár a támadásban ő sem tudott volna segíteni. Guddy haloványgyenge, Dinho katasztrófa. Remélem, hogy ez csak egy mély hullámvölgy, és nem pedig eg permanens állapot

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Andris
- Adminisztrátor
Azám. Mindenre számítottam, csak arra nem h ezt fogja írni egy margitista. Messit idén még nem tudta megállítani egy védő sem.Ronal.10 írta:de még hogy!XaviMessifan írta:Carlos és Cannavaro között!Hol megy át messzi?
majd akkor szóljanak, ha igen...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez is benne lehet a gyengébb játékunkban,csak az a baj,h mostanában mindig keresünk valamit,amiben a vereség,gyengébb játék okát látni véljük...cibuu írta:a MADRIDISTÁK nevében köszönöm a gratulációt,de én nem hiszem hogy Barca összeesésről kéne már beszélni.
azt se felejtsük el hogy legerősebb Barca csatár,Etoo,aki mellesleg szereti a Realnak rugdosni a gólokat ,hiányzott,Ronaldinho meg már ideje formán kívül van.
a másik az hogy a Chelsea jóval nagyobb erőt képvisel mint a steaua ,ergo egy Chelsea jobban lefárasztotta a Barcelonát mint minket a szőröstalpúak.
de látszik Capello keze a Madridon,és úgy játszott ahogy azt el is várnánk mi Realosok.remélem izgalmas lesz a bajnokság,és győzzön a jobbik!

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Eto'o-val teljesen más lett volna... Gudjohnsen az utóbbi 2 meccsen katasztrófa volt:((( Saviola sokkal jobb lenne csatár poszton...antiimperialista írta:Eto'oval se igen lett volna más a helyzet. .
Hozzátennék annyit a meccshez, hogy amíg Rijkaard megint el nem baszta a cseréjével a taktikát, addig pariban voltunk igen keményen, sőőőőt.... utána viszont, mintha a tavalyi meccset láttam volna, csak fordítva... nem részletezném hogy miért rontotta el, gondolom mindenki vágja...
Ronaldinhoval viszont a fax kivan... az még hagyján, hogy nincs formában, mert előfordul, de legalább visszamenne védekezni..
Nézzük meg a másik oldalon azt az ántitálentum Raul-t.. ő küzdött hajtott akármennyire is rosszul ment neki a játék.
Kezdek ott tartani, hogy ha tavasszal is így nyomja majd Dinho, akkor jobb ha elmegy Milánóba 100 milláért cserében...
Siralmas volt a Deco-Giuly utáni játékunk....
remélem tavasszal bele jövünk... az lesz a lényeg!!!
De itt aki hiányzik az Ten CateKluivertinho írta:Lehet hogy elindultunk egy bizonyos lejtőn, míg a real év végére fog a csúcsra érni. Ronaldinho 1-2 meccs kivételével egy nagy 0. Többet fekszik a földön a meccsen mint egy ember alvás közben az ágyában. Gudjohnsen egy falábú törő. Nem tudja átvenni a labdát és többször fut lesre mint Torghelle...
Most látszik csak meg Eto'o ill Larsson hiánya...
-
- aka Game90
Grat a Realnak
Most egy kicsivel jobbak voltak.