Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cps46
Entrenador del Barça

2006.10.22. 23:26:53

Jaj de nem volt szerencsénk se. Bár szórta volna ki a bíró (akiről már az elején kiderült, hogy nagy cimborám :twisted: ) Emersont, mert nagyon megérdemelte volna, és akkor talán a Madrid se mer ennyire kontrázgatni. Na de miért is történne ilyesmi? Persze Ronaldinho is megérdemelte volna a pirosat, de addigra már sokminden másképp lehetett volna. De ez van. Megint csak azt tudom mondani, mint a Chelsea ellen. Ha Messi mellett lett volna valaki más is, aki tudásához méltóan játszik, simán behúzzuk a 3 pontot, de ha így folytatjuk, akkor szegény srác vissza fog esni a többiek szintjére, és akkor sajna végünk...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Andris
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:26:17

PCPocok írta:
Perrero írta:állitsuk be Bojant, vki hozzáér azt feljelenti pedofiliáért, megovjuk a meccset és 3-0al a miénk :lol:

na de komolyan, nem kell ide venni senkit, csak most nem Eto'ora, ahnem Saviolára kéne épiteni a támado taktikát...
saviola egyértelmüen jobb mint gudy de nem hiszem hogy rá leheten építeni a csapatot.
hát pocok, én egyetértek barcafannal(kinek hogy...), és télleg nem lehet Saviolára annyira építeni, mint etoo-ra, de sokkal inkább, mint Guddyra.

Eidur kummára nem középcsatár. Ezt már bizonygatja egy ideje, kiváncsi vagyok, h mikor veszik észre ezt az illetékes szakemberek, azon a bizonyos padon...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCPocok
Barça B

2006.10.22. 23:25:18

Game90 írta:Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.
szerintem meg pont egy kis csapat ellen kellen jácatni, mert ott valszeg jobban jáccana és ez talán önbizalmat adna neki
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.22. 23:24:30

persze, nem kell rögtön a boltba rohanni, pár zakó még nem a világ vége (azért ezt a mait kihagytam volna :? ).
rijkaard meg összekaphatná magát és a brigádot, mert ilyen kerettel azért többet kéne nyújtani. legalább úgy, mint tavaly.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2006.10.22. 23:24:08

Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.10.22. 23:23:26

Akár be is cserélhette volna Márquezt ha ott lett volna legalább a padon... :twisted: :twisted: :twisted: Krkic poénnak nem rossz. :? :lol: :(
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.22. 23:23:06

Pedig most de elkéne egy olyan játékos VKP-ra mint 2004-ben Edgar barátunk.

Meg a jobbszélre sem ártana egy focizni tudó játékost!Lehetőleg nem az olasz ligából...
in to exile
Andris
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:22:50

Cooltiszo írta:A második félidőben momentumunk nem volt, Guddy ritka, [auto_cenzúra], át se tudja venni a labdát, Giuly meg egy nyomorék. Messi meg a világ legjobbja lesz, most is az volt a baj, hogy hozzá nem nőttünk fel.
Ettől függetlenül tartom, hogy az első félidőben jobbak voltunk, a másodikban látottak alapján viszont megérdemelt a Real győzelme, nyáron (télen úgyse veszünk) venni kell egy normális csatárt, mert így nem lehet, hogy a csatárunk mégcsak kapu felé se állt, Eto'o papa gyógyulj gyorsan. Egyébként Rijkard hibázott, a Deco-Giulycsere full hülyeség volt, Marquezt kellett volna behozni, több labda, több támadás, de hát ez van, most be kell húzni pár meccset....
Minden egyes betűvel egyetértek.
bár nem kéne ismét Frank nyakába varrni, nem ő a legnagyobb hiba, sztem egyszerüen nem megy a kulcsembereknek, és kb senki sincs a padon, aki lendületet, frisseséget hozhatna a csapatnak.

Giuly valóban teljesen nyomorék :evil:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCPocok
Barça B

2006.10.22. 23:22:49

Perrero írta:állitsuk be Bojant, vki hozzáér azt feljelenti pedofiliáért, megovjuk a meccset és 3-0al a miénk :lol:

na de komolyan, nem kell ide venni senkit, csak most nem Eto'ora, ahnem Saviolára kéne épiteni a támado taktikát...
saviola egyértelmüen jobb mint gudy de nem hiszem hogy rá leheten építeni a csapatot.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:22:05

lionelmessi19 írta:
sergi1989 írta:
lionelmessi19 írta:fáj, h ezt kell mondanom ,és pont egy klasszikus után, de örüljünk, ha kibekkeljük a félévet. Hihetetlenül nem megy a csapatnak.
Vhogy tovább kéne jutni a bl-ben, meg elöl kéne maradni a bajnokságban a négyben, és akkor tavasszal, Etooval meg a téli igazolásokkal... Mert bizony kell vki Giuly, és Dinho helyére is.
Persze utóbbinak csak cserének, de akkor is. Tőlem mehetne Eidur is, de hagyjunk még neki kis időt, aztán ha így marad a dolog, akkor pá-pá...

télleg, meg se jegyezte eddig szinte senki, de: Mi a fsz van Thurammal, kb mind a két gólban benne volt, az elsőben nem is akárhogy... :cry:
na viszont ez közel se igy van!!ha nyertek akkor bezegg...nem én megértem hogy egyből most katasztrófa helyzet van nálatok mert ehez mostanság nem szokhatatok hozzá!beteg mi ebbe vagyunk jo ideje edzettek..szoval sztm nem ennyire rosz a helyzet
Igen, lehetséges, csak még a sokk hatása alatt vagyok, és mérges vok mindenkire. Talán a bajnokságban maradhatunk elöl, és bl-t meg kihúzzuk, de kumma nehéz lesz.
Az igazolások is túlzás, de egy vki mindenképp kell, max a b-ből.
pl Dos Santos.
Mindenesetre Giuly, és Guddy idén még nem mutattak semmit.
főként Giuly, de ezt majd holnap az ő topicjába megírom, h aztán megint jót veszekedjünk Oszimiki-vel... 8)
Hy! :)
1: Ozsimiki :wink:
2: nem azt írtam,h ő a legjobb playank,de azért túlzás róla úgy beszélni,mint 1db x*rról! Mert párszor ez volt :!: Tény,h ma sem csinált semmi hasznosat,de ő is csapattag,akiről ésszerű kritikát kellene alkotni,nem pedig szidni,mint 1 utolsó.....
Azért jó veled vitázni :!: :P
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:19:00

sergi1989 írta:
lionelmessi19 írta:fáj, h ezt kell mondanom ,és pont egy klasszikus után, de örüljünk, ha kibekkeljük a félévet. Hihetetlenül nem megy a csapatnak.
Vhogy tovább kéne jutni a bl-ben, meg elöl kéne maradni a bajnokságban a négyben, és akkor tavasszal, Etooval meg a téli igazolásokkal... Mert bizony kell vki Giuly, és Dinho helyére is.
Persze utóbbinak csak cserének, de akkor is. Tőlem mehetne Eidur is, de hagyjunk még neki kis időt, aztán ha így marad a dolog, akkor pá-pá...

télleg, meg se jegyezte eddig szinte senki, de: Mi a fsz van Thurammal, kb mind a két gólban benne volt, az elsőben nem is akárhogy... :cry:
na viszont ez közel se igy van!!ha nyertek akkor bezegg...nem én megértem hogy egyből most katasztrófa helyzet van nálatok mert ehez mostanság nem szokhatatok hozzá!beteg mi ebbe vagyunk jo ideje edzettek..szoval sztm nem ennyire rosz a helyzet
Igen, lehetséges, csak még a sokk hatása alatt vagyok, és mérges vok mindenkire. Talán a bajnokságban maradhatunk elöl, és bl-t meg kihúzzuk, de kumma nehéz lesz.
Az igazolások is túlzás, de egy vki mindenképp kell, max a b-ből.
pl Dos Santos.
Mindenesetre Giuly, és Guddy idén még nem mutattak semmit.
főként Giuly, de ezt majd holnap az ő topicjába megírom, h aztán megint jót veszekedjünk Oszimiki-vel... 8)
- József Attila
PCPocok
Barça B

2006.10.22. 23:17:34

ozsimiki írta:
retek írta:asszem télen KÖZÉPPÁLYÁRA KELL igazolni, mert sztem Deco nem fog sokat javulni, kell a frissítés. valami nagy colos, magas erőtelges playa kéne...persze technikás stb..
Na én nagy is,colos is,magas is( ami ugyanaz :wink: ), erőteljes is vagyok,csak nem vok playa,de technikás az vagyok :!: :) 8)

Na de komolyan, szerintem korai lenne rögtön igazolgatni,főleg nem középpályára,de még 1 technikás csatár nem ártana...
Egy catár szerintem is kell még, csak nem tom ki lenne megefelő aki még esetlega a Bl-ben is tudna jáccani..., mert lehet eto februárban visszajön de nem biztos hogy felfér a lábára a gollövő cipje.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.10.22. 23:17:34

A második félidőben momentumunk nem volt, Guddy ritka, [auto_cenzúra], át se tudja venni a labdát, Giuly meg egy nyomorék. Messi meg a világ legjobbja lesz, most is az volt a baj, hogy hozzá nem nőttünk fel.
Ettől függetlenül tartom, hogy az első félidőben jobbak voltunk, a másodikban látottak alapján viszont megérdemelt a Real győzelme, nyáron (télen úgyse veszünk) venni kell egy normális csatárt, mert így nem lehet, hogy a csatárunk mégcsak kapu felé se állt, Eto'o papa gyógyulj gyorsan. Egyébként Rijkard hibázott, a Deco-Giulycsere full hülyeség volt, Marquezt kellett volna behozni, több labda, több támadás, de hát ez van, most be kell húzni pár meccset....
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.22. 23:15:47

cibuu írta:akkor azér nem láttam mert törölve lettek.
de bakker nem értem mit égetnek minket.és mi MADRIDISTÁK,meg kérjünk a nevükbe bocsánatot? :roll:
mindegy, nem érdemes ennél leragadni. a zakón ez sem változtat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
cibuu
Barça B

2006.10.22. 23:14:23

akkor azér nem láttam mert törölve lettek.
de bakker nem értem mit égetnek minket.és mi MADRIDISTÁK,meg kérjünk a nevükbe bocsánatot? :roll:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.22. 23:13:41

retek írta:asszem télen KÖZÉPPÁLYÁRA KELL igazolni, mert sztem Deco nem fog sokat javulni, kell a frissítés. valami nagy colos, magas erőtelges playa kéne...persze technikás stb..
Na én nagy is,colos is,magas is( ami ugyanaz :wink: ), erőteljes is vagyok,csak nem vok playa,de technikás az vagyok :!: :) 8)

Na de komolyan, szerintem korai lenne rögtön igazolgatni,főleg nem középpályára,de még 1 technikás csatár nem ártana...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.22. 23:13:27

cibuu, akinek nem inge...

azért ha odamegyek, megpróbálok viselkedni vmennyire.
ha majd én is csicskázni fogom a csapatodat, akkor tegyél helyre.

igaza van perrerónak, arra a két hülyegyerekre gondoltam, akik pár oldallal korábban produkálták magukat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2006.10.22. 23:14:53-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
bticz
Barça B

2006.10.22. 23:13:04

Sajnos várható volt ez a mai végeredmény....
Nagyon gyenge meccsen abszolút kilátástalanul játszva nem is lehetett mást várni...
Nem tudom miért de valami eltűnt a játékunkból. Ronaldinho nagyon gyenge, talán jót tenne neki és a csapatnak is ha néhány meccsen kispadozna... nem tudom...
Olyan furcsa az egész játékunk, mert hiába birtokoluk a labdát és járatjuk egyszerűen a 16-os környékétől nincs tovább, sem lövés , sem pedig betörés (kivétel Messi).. Érdekes hetek elé nézünk, de nagyon hiányzott Marquez a középpályássor mögül. Nem volt aki ütközzön és labdát szerezzen középen.

Remélem Frank hamarosan rendezi a sorokat mert ez így már egy kínos folyamat előszele lehet.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.22. 23:12:06

cps46 írta:Na szerintem most kéne elfelejteni ezt a rotációt. A középpályánk teljesen meg van hülyülve. Ilyen gyenge Iniestát még soha nem láttam. Vissza kell térni a Deco-Xavi-Marquez hármasra, Iniestát meg cserének, ahogy régen. Lazább meccseken jöhet Edmilson meg Motta.

Gudjohnsen meg hihetetlen volt. Csak az első félidőben legalább 3-4 marhajó támadás megakadt rajta. Most már én is inkább Saviolát preferálom.

Messit viszont ki ne vegye mostanában Rijkaard, mert komolyan mondom, hogy megkeresem...
Teljesen egyetértek!!!! Bár én Iniestát kicsit jobbnak láttam:DD
cibuu
Barça B

2006.10.22. 23:11:11

Boixos:
látom azért az Isten barmai is tiszteletüket tették.
kérlek ne általánosits.amugy meg te is elég otthonosan mozogsz a Madridistán.
Kép
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.22. 23:10:26

Lezárt