Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azert nem jatszott mert eleg keson csatlakozott a csapathoz...de mondok egy jo peldatLG írta:Azért Oleguer már bizonyitott tavaly, mikor nem szabadott hibázni, akkor nem is hibázottAzért mégis BLt nyertünk vele, és a döntőt lexámitva nagyon jo volt, még BL fordulo csapatába is bekerült, ami nem semmi, és El Mundo-n is mindig 4-eket kapott, vagy 3-okat kapott. Belletti meg akkor jo ha támadnunk kell, mert ahhoz nagyon ért, jol cselez gyors, de védekezésben vanna hiányai...
Zambrottárol meg perxe tudjuk h király volt olaszban, de mi a garancia, h spanyolban is az lexSemmi. Perxe lehet h csak idö kell neki, h felvegye a ritmust, de akkor miért nem játxott nyáron a bari meccseken, meg a turákon
A jobb oldalon játszott,középen Thuram és Puyol volt.FCB_gábor írta:A Bremen ellen, ha jól emléxem nem jobb oldalon játszott Presas.Bodi írta:Belletti sérült,tehát ő nem jöhet szóba,Oleuger viszont az olasznál is sokkal gyengébb,elég csak megnézni a Werder elleni meccset,fájt nézni,amit műveltek vele.
.
A Bremen ellen, ha jól emléxem nem jobb oldalon játszott Presas.Bodi írta:Belletti sérült,tehát ő nem jöhet szóba,Oleuger viszont az olasznál is sokkal gyengébb,elég csak megnézni a Werder elleni meccset,fájt nézni,amit műveltek vele.
.
Silvanus írta:Egy-két emberrel már majdnem vitába szálltam itt a múlt héten, mert meg voltam győződve arról, hogy a Real nekünk most sem lesz ellenfél, ők óva intettek. Bárki is volt, a becsület úgy diktálja, hogy elnézést kérjek tőlük, és azt mondjam: igazuk volt!!!
Hittem, hogy Ronaldinho formán kívülisége már csak meccsek kérdése, és elmúlik. Hittem, hogy a Godjonssen képes lesz Eto'o-t pótolni, és él a lehetőséggel. Hittem, hogy a védelem Zambrottával, és Thurammal olyan bomba erős lesz, hogy az csak na... szóval sok mindenben hittem, de a múlt héten sajnos volt egy Chelsea elleni, és egy Real elleni vereségünk, ami sokmindenre rávilágított, és engem is felébresztett az álomból!!!
Ronaldinho nagyon messze van tavalyi önmagától, de én továbbra is bízom benne, és tudom, hogy előbb-utóbb a segítségünkre lesz. Godjonssen egy rakás [auto_cenzúra], benne nem bízom, SAVIOLÁT A CSAPATBA!!! Zambrottával nem tudom mi van, de rossz volt nézni, hogy Robinho mit művelt vele, nagyon remélem, hogy összekapja magát, mert ennél még az is jobb, ha Belletti jön és takarít!!! Thuram... hát neki szerintem csak több lehetőség kéne, ennyi!!! Nincs játékban, mit várunk tőle?! Ahogy Ezquerro sincs játékban, és pedig őt sem kéne elfelejtenünk!!! A csapategység ettől még jó marad, de valóban ennél sokkal-sokkal több kell majd a jövőben, és bizony fájó ezt mondanom, de jó lesz odafigyelni, mert azért a BL-ben bizony veszélyben vagyunk!!!
Forcá Barca!!!
hát engem akkor sem gyözött meg eddig!! de hajrá!! minden Barca játékost tisztelek!!!ozsimiki írta:Miaz hogy nem mutatott semmit? Egyedül tegnap nem nyomta jól!kath23 írta:De Thuram sajna eddig még nem mutatott semmit!!! Bizti tud ö jobb is lenni ,de a védelemben 2 helyen is változtatni az már felelösség! 2 uj ember a védelemben!!!PCPocok írta: gdjohnsen helyettmindneképpen saviolat kell jácatni, de én még szavaznék bizalmat thuramnak is, marquezt meg esetleg középpályára ott úgy is soknak nem megy jól
Azelőtt amikor pályán volt,csak dicsérni lehetett
Miaz hogy nem mutatott semmit? Egyedül tegnap nem nyomta jól!kath23 írta:De Thuram sajna eddig még nem mutatott semmit!!! Bizti tud ö jobb is lenni ,de a védelemben 2 helyen is változtatni az már felelösség! 2 uj ember a védelemben!!!PCPocok írta:gdjohnsen helyettmindneképpen saviolat kell jácatni, de én még szavaznék bizalmat thuramnak is, marquezt meg esetleg középpályára ott úgy is soknak nem megy jólkath23 írta:Thuram? Marquez!!!!!
Gudjohnsen? Saviola!!!!!
De Thuram sajna eddig még nem mutatott semmit!!! Bizti tud ö jobb is lenni ,de a védelemben 2 helyen is változtatni az már felelösség! 2 uj ember a védelemben!!!PCPocok írta:gdjohnsen helyettmindneképpen saviolat kell jácatni, de én még szavaznék bizalmat thuramnak is, marquezt meg esetleg középpályára ott úgy is soknak nem megy jólkath23 írta:Thuram? Marquez!!!!!
Gudjohnsen? Saviola!!!!!