2006.10.23. 19:42:37
Én pedig megjegyzem, h jól le lettem hurrogva, amikor egy-két meccsel a szezon kezdete után mondtam, h nagy [auto_cenzúra] van a csapat, és hogy elég formán kívüli játék várható a szezonban. Errefel lehurrogtak. Sajnos általában bejönnek a focis megérzéseim. Én bízom a csapatban. Valahogy KI KELL szenvedni a BL-továbbjutást, utána pedig karácsonykor elküldeni az egész csapatot nagyon de nagyon hosszú időre pihenni. Mindig is sikerült feljavulnunk a tavaszi szezonra. És Rijkaardnak az öltözőben igenis szónolnia kell majd és a szurokolóknak újra vissza kell pumpálniuk a motivációt a játékosokba. A jázékosoknak meg észhez kell térniük és meg kell találniuk az örömöt ajátékban. Ronaldinho pedig vagy csak mosolyogva tud játszani, vagy sehogy. Néha talán dacból, de ő túl jóllakott ahhoz, h bármi miatt is indulatos legyen és meg akarja mutatni az ellenfélnek, h ki az úr a háznál. Ez a dolog mentális része.
Taktikailag pedig nagyon megérződik henk mester hiánya. Tavaly működött a rotálás, de hogyan? Úgy, h a rangadókon a legjobb 11 ment ki a pályára. Kérdem én akkor miért nm játszott Marquez és Edmilson? Amikor a cselzi ellen játszottunk miért nm kezdett inkább Thuram? Mert a lassú mozgású cselzicsatárokkal szemben felvette volna a verseny. És azon a meccsen miért nem Marquez volt a vkp, amikor tudta jól rijkaard, h hihetetlenül pontosan passzol, jól indít és a harmadik számú kapust is meg tudja kínálni nm is akármilyen lövésekkel. A reál ellen amikor ott egy szélvész robinho és várható egy villámléptű reyes szereplése, miért nm a két gyorsabb védő mellett döntött? Miért játszott támadó felfogású középpáyával amikor tudta, h a tavalyi sikerünk épp aból született, h a madridnak nm volt védekező, ütköző középpályája? Miért játszatta Zambrottát, amikor védekezésben és támadásban sem tud semmit hozzátenni a csapat játékához? Ott van Oleguer és ott van Belletti, mindkettő ég a bizonyítási vágytól, h megmutassák, nekik igenis van helyük a kezdőben, nm is beszélve arról,h oleguer nm is védekezik rosszul, sőt.. Miért játszatta éppen egy real ellen éppen azt a silvinhot akiről köztudott, h nagyon benne van a játékban egy jó kedvben futballozó ronaldinho mellett, de emellett védekezésben nm sokat tesz hozzá? Ott lett volna még a lehetőség v broki beállítására is, aki messze jobb védőteljesítményt nyújt, mint brazil konkurenciája. Ráadásul, amikor az ellenfélnek két majdnem csiga védője van, akkor miért a torony jégembert rakja be a pályára és miért nm a szélvész saviolát? És szerintem ha Iniestát és Messit és Gudjohnssent hozta volna be csereként rijkaard, akkor biztos vagyok benne, h hárman sikerült volna úgy felpörgetni a játékot, h abból gólok sokaságas szülessen, ne ppedig azzal kezdjük, h támadólag felléppünk és a második percben kapunk egy gólt, aztán mit sem ért az egész. Tavaly miért tudta rijkaard (akarom mondani henk ten cate), hogy Ronaldinho egy egész hónapon keresztül az el clasivot kivéve nm játszott bajnoki meccset? Észre kéne már vennie, h a zseninek is kéne pihennie, mint ahogyan az egész csapatnak frissnek kell lennie egy madrid és cselzihez hasonló szuperderbikre. Nagyon bőlére eresztett hsz volt ez. Remélem lesznek, akiket nm riaszt el és megszívlelik a benne leírtakat, etán még egyet is értenek. Bár a legjobban én örülnék, ha egyet értene velem rijkaard és minden menne úgy, mint a karikacsapás.. Nm igaz, h nm kellett volna Henry...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Mr. Master 2006.10.23. 20:04:44-kor.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------