Egyezzünk meg abban, hogy a Chelsea égjen és ne legyen bajnok

Angliában GO M.U.Game90 írta:Szurkolj az Arsenalnak![]()
![]()
Ma még Tottenham - Chelsea is leszSzurkoljunk, hogy kikapjon a Chelsea
Ja, mert ha Gera ott lenne akkor rugott volna egy 5st, nemMatee :P írta:Lehet h talán mégis kell Gera a Newcastlebe...0-1re égnek hazai pályán a Sheffield ellen
Nem kell ezt túldramatizálnikamo írta:lionelmessi19--
Ok, ez a véleményed, csak nem tudom, hogy miért. Mint írtam az előbb is, ha kamunak gondoljátok a hírt nézd meg mit ír a Mirror, a The Sun, a Times, a goal.com, az eurosport.com, a tribalfootball.com stb...
persze, van ami nem igaz... de nem azért sztem, mert a szerkesztők hazudnak... az eurobarcán sem válik be minden jóslat. És ha megnézed a samsungon oda van írva, hogy -írta a Gazetta dello Sport.
Míg mondjuk más opldalon kvára nem. Egyébként nehoyg összevesszünk már mi, Barca drukkerek:))
inkább vesszen a Csilze
Azt minden drukkernek el kell ismernie,bárkinek is szorítson,h eddig a M.U. játszik a legszebben,és eredményes is ugyanakkorGame90 írta:Én is utálom a Chelseat. MU most nagyon jól játszott (főleg Rooney). Én Arsenal fan vagyok, az Everton ellen hazai pályán azért nyerni kellett volna.
Csak ne a Chelsea legyen a bajnok
Én a Chelsea-t csak az edző,néhány játékos miatt utálom! Ranieri Chelsea-jével semmi gondom nem voltantiimperialista írta:Én is a MU-nak szurkolok, az Arsenalt még a Chelsea-nél is jobban utálom. Rooney meg az egyik kedvencem, örülök, hogy kijött neki a lépés.