Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez les gol volt nem nagy les de les! az kisbetűs les szabályból helyezkeddésével zavarta a védekező csapatot , labda irányában helyezkedettXavi Hernandez írta:UNDORÍÍÍÍÍÍÍÍÍTÓ BU**ZI KÖCS*ÖGÖK... Csak megzakkantották az 1. félidőben a Barcát lélektanilag... K***va anyjukat! Szemét kis...
3. percbenGúnár írta:Asszem Süny tényleg érthető az ok...Süny írta:bizony Deco...na vajon miért is hagytad ki az első félidőt?Ádám02 írta: DECO DE AKKORÁT!!!!!!![]()
![]()
![]()
nem is tudom
És ha jól sejtem te tudod is.
Hányadik percben volt a gól??
Asszem Süny tényleg érthető az ok...Süny írta:bizony Deco...na vajon miért is hagytad ki az első félidőt?Ádám02 írta:DECO DE AKKORÁT!!!!!!Gúnár írta:Ajha Süny, bekeményítesz??
lemaradtam az első félidőről, érthető ok miatt.
Ki lőtte a gólt??![]()
![]()
![]()
nem is tudom
bizony Deco...na vajon miért is hagytad ki az első félidőt?Ádám02 írta:DECO DE AKKORÁT!!!!!!Gúnár írta:Ajha Süny, bekeményítesz??
lemaradtam az első félidőről, érthető ok miatt.
Ki lőtte a gólt??![]()
![]()
![]()
nem kellett neki szőkíteni, elég volt jó időben, jó helyen lennie.Xavi Hernandez írta:Boixos:
hirtelenmeggazdagodott = szőkítettolaj???
DE NEM EZ A POÉN!!:Ordog írta:Az 1. sárgát elvileg Lampard kapta nem pedig Cole... Pedig Egri Viktor azt mondta, hogy Cole kapta reklamálásért! Lehet, hogy tévedett... viszont akkor mi a vérérért ment oda az összes játékos reklamálni, hogy ez a 2. sárga...
Ennyi ember nem tévedhet..... főleg akik testközelben is vannak.
A meccsről viszont: Mottát nagyon sürgősen le kell cserélni!! Lehetőleg a szünetben... labdát szinte alig szerez, csak tör zúz.. és ráadásul már kapott is egy sárgát Drogba felvágásáért... Sürgősen be kell hozni helyére Edmilsont vagy Iniestát... Vagy Thuramot és akkor Marquez vkp-re.
A lényeg, hogy MOTTÁT LE KELL CSERÉLNI, mielőtt még elmegy rajta a meccs.....