Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan, midenki azt mondta, hogy Puyolnak ajánlanák a győzelmet, de azért tenni is kellett volna valamit, az nem lesz meg magától, a Depor nem fog kikapni azért.Ha az elmúlt időben nem is, legalább most hajthattak volna a srácok, ez így elég szomorú volt tegnap.Enrique írta:Ez a tegnapi meccs, hát no comment...
INIESTA, Márquez, VALDÉS, és még talán Saviola (?) és Deco (?). Rajtuk kívül értékelhetetlen produkciót nyújtott mindenki. Mindenki.
Szomorú...
Hát nem tudom, de szerintem Dinho jobb volt Saviolánál, és Deconál is.Enrique írta:Ez a tegnapi meccs, hát no comment...
INIESTA, Márquez, VALDÉS, és még talán Saviola (?) és Deco (?). Rajtuk kívül értékelhetetlen produkciót nyújtott mindenki. Mindenki.
Szomorú...
Nagyon kellene a győzelem! Minden miatt.....Ronaldinho #10 írta:nagyon remélem, hogy ma min. 1-0 -ra megverünk őket...
windu írta:lionelmessi19 írta:Hát barátom, nem tudom h mire gondoltál, de azt írtad, h Messi csak meg meg fordul a jobb szélen.Atyec írta:... Viszont akkor Messit át kell hozni jobb oldalra, ahol ő eddig csak meg meg fordult. Nem tudom vállalja-e.
Saviola? Hát igen. Jobbra Saviola, balra Messi?
Én ugy láttam, h mindig ott játszik, vagy nem?![]()
A balra kellene áttenni, ha dinho középre megy.
és már játszott idén egy párszor ott, szóval megálja a helyét.
Hát egyszer már végigjátszott egy meccset azon a poszton, asszem még 1. fordulóban.ozsimiki írta:Hy!lionelmessi19 írta:A balra kellene áttenni, ha dinho középre megy.
Hát volt,h átment a másik oldalra,de nem közel se olyan jól nyomja ott,mint az eredeti helyén! Nem biztos,h jó lenne ha egész meccsen ott maradna![]()
Marquez-t én is nagyon szivesen látnám vkp-nlionelmessi19 írta:Hát barátom, nem tudom h mire gondoltál, de azt írtad, h Messi csak meg meg fordul a jobb szélen.Atyec írta:Nos igen. Kicsit gáz van. Nem elég, hogy sok a "pici" ember, még igazi balszélső sincs. Rijkaard eddig sem erőltette a klasszikus szélső játékot, hisz nem a fejjátékra épit, de Eto kivállásával teljesen elveszi ezt a lehetőséget. Ne zavarjon meg senkit a múltkori két fejes gól, mikor a rövidre elvitték a védőket és a befutók fejeltek. Ezt gyorsan kiismerik az ellenfelek csak Recreativo sz'pta be most elsőre, ezentúl nem fognak meccsenként két ilyet fejeleni.
Szóval adódik, hogy Ronaldinho-nak kell középen lenni. Így volt ez 3 éve is. (Középen se Guily se Messi nem vált be. A baj, hogy erősen 1 lábas mind2 és még alacsonak is.) Viszont akkor Messit át kell hozni jobb oldalra, ahol ő eddig csak meg meg fordult. Nem tudom vállalja-e.
Én ugy láttam, h mindig ott játszik, vagy nem?![]()
A balra kellene áttenni, ha dinho középre megy.
de szerintem a legjobb a következő:
Dinho, SAviola, Messi
Deco, Iniesta
Edmilka( szivem szerint Marquez)
Sylvinho, Puyol, Thuram, Belletti
Hy!lionelmessi19 írta:A balra kellene áttenni, ha dinho középre megy.
Hát barátom, nem tudom h mire gondoltál, de azt írtad, h Messi csak meg meg fordul a jobb szélen.Atyec írta:Nos igen. Kicsit gáz van. Nem elég, hogy sok a "pici" ember, még igazi balszélső sincs. Rijkaard eddig sem erőltette a klasszikus szélső játékot, hisz nem a fejjátékra épit, de Eto kivállásával teljesen elveszi ezt a lehetőséget. Ne zavarjon meg senkit a múltkori két fejes gól, mikor a rövidre elvitték a védőket és a befutók fejeltek. Ezt gyorsan kiismerik az ellenfelek csak Recreativo sz'pta be most elsőre, ezentúl nem fognak meccsenként két ilyet fejeleni.
Szóval adódik, hogy Ronaldinho-nak kell középen lenni. Így volt ez 3 éve is. (Középen se Guily se Messi nem vált be. A baj, hogy erősen 1 lábas mind2 és még alacsonak is.) Viszont akkor Messit át kell hozni jobb oldalra, ahol ő eddig csak meg meg fordult. Nem tudom vállalja-e.
Egyikünk se közeli ismerőse,h erre választ adhatna,de ami könnyen elképzelhető,h nagyon nem volt formában,utóbbi két meccsen viszont kezdi visszanyerni a tavaszi,meggyőző formájátAtyec írta:A BL topicban kérdeztem már, de úgy látszik ott Mourinho mindent elnyom, hogy Ronaldinho miért nem passzol 10-ből 8x, mikor a középpályát kell átjátszani és evidensen van társ? Nekem úgy tünik, hogy sokszor, túl sokszor rajta akadnak meg az ellentámadások. A tipikus forgatókönyv, hogy érkezik egy védő és ahelyett, hogy visszapaszolna, megpróbálja legyűrni, de addigra már 2-3-an is vannak rajta. A dolog vége szabálytalanság általában, de így mindenki visszaért az ellenfélnél. Tavaly ősszel nem így mente ez.