Hát Saviolára nagy szükség lett volna. Ha nem sérült volna megLG írta:Inkább Saviolára lex szükség, 1értelmüen jobb, Guddy meg lehet a cseréje

Hát Saviolára nagy szükség lett volna. Ha nem sérült volna megLG írta:Inkább Saviolára lex szükség, 1értelmüen jobb, Guddy meg lehet a cseréje
Hát tegnap tény,h nem csinált sokat,de régebbi meccseken,ha nem is sziporkázott,de kiállítást,11est,szabadokat kiharcolt,bár ez így talán kevés lesz ezekben az időkben,amikor se Eto'o,se MessiSilvanus írta:Próbálok továbbra is bízni benne, hogy tud segíteni nekünk, pláne most, hogy Messi iskidőlt, de egyre nehezebb hinni benne. A tegnapi meccsen is végig szürke, gyenge, nagyon erőtlen volt... bármennyire is fáj, egyenlőre 0 ! ! !
Pontosan én is erre gondoltam. Még új a gyerek a csapatunkban.alföldi zoltán írta:jo lesz a Guddy meg aztan jelenleg nincs golerosebb csatarunk talan saviola fenykoraban de nekem is egyre jobban tetszik Guddy jateka rogton nem rughat 5 golt 5 meccs alatt
De ha sokat padozik, és keveset játxik az igenwindu írta:miket hisztek ti
a foci iránti szeretet és tudást semmilyen abramókus morinnyó nem tudja elvennnnnnnnnnni !!!
ForZa GuddY a kumma életbe : )
békesség
Hát te hova fejlődhetsz még10 írta:én igazán szolva nem tom mit keres a barcába egy izlandi mer ha még ugy tolná mint eto'ode ha esküszöm ha a helyére betenén a toghelle sanyit az is többet csinálna ...hova fejlödhet még a világ
1-2 év erre nagyon sok,ha tényleg ennyi idő kellene neki,akkor mégse oly jó focista...de szerintem tavaszra már jobban fogják érezni őt a társak,erre már az elmúlt 2meccsen is volt jel,bőven...Ronaldinho #10 írta:Sztem, azért van, mert meg kell szoknia az új csapatot. Erre kell kb 1-2 év.LG írta:Igen ez vol Guddy fénykorábban. De aztán Abramovics alatt változtak a dolgok, a csapat megerősödött, Guddy kixorult a kezdőből, vagy kp-t játxott. Nézd már, Raul is hatalmas játékos volt vmikor![]()
A másik, meghogy ilyen videokra nem nagyon adok, bárkiről lehetne ilyet csinálni..
A lassuság, meg a technikátlanság meg viszonylagos. Anno a harmatos cselziben király volt, a Barcában viszont igen is lassunak, és technikátlannak számit
Sztem, azért van, mert meg kell szoknia az új csapatot. Erre kell kb 1-2 év.LG írta:Igen ez vol Guddy fénykorábban. De aztán Abramovics alatt változtak a dolgok, a csapat megerősödött, Guddy kixorult a kezdőből, vagy kp-t játxott. Nézd már, Raul is hatalmas játékos volt vmikor![]()
A másik, meghogy ilyen videokra nem nagyon adok, bárkiről lehetne ilyet csinálni..
A lassuság, meg a technikátlanság meg viszonylagos. Anno a harmatos cselziben király volt, a Barcában viszont igen is lassunak, és technikátlannak számit
hát igen ezt csekkolhatják a benne kételkedőkVikke írta:Még hogy Gudjohnsen lassú és technikátlan???
http://www.youtube.com/watch?v=AWojMQH6Spk
http://www.youtube.com/watch?v=fXv8mc96 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=qobwgnWxYng
Ez is 1 variáció,sőt ha mindeképp Gyulát favorizálja (márpedig igen) akkor így is lesz,de azért mindenképp kellene adni most pár meccset Saviolának! Remélem Eto'o,Guddy távollétében ő fog kezdeni a Depor ellen!Enrique írta:Nehogy meglepődjetek ám, ha Gyula fog kezdeni helyette, s nem Saviola...(Persze így Ronie megy be középre, Messi bal, Gyuszi jobb.)
Várunk mi még vele, de az nem azt jelenti, h feltétlenül neki kell folyamatosan játszani. Saviolának is min annyit lehetőséget kéne adni, és akkor valószínüleg ti is látnátok, h ő is elér annyit, mint Guddy.visca el barca írta:osztom a véleményedet. jol beszélszFrank Rijkaard írta:Én nem tudom mi bajotok van Eidurral...Eddig majdnem minden meccsén csinált valamit,és úgy hajt mint senki. 11-es, kiállitás,gólok....Nem beszélve arról h ő 2 hónapja van a Barcában,Saviola pedig éveket töltött itt!Várjatok még vele...
osztom a véleményedet. jol beszélszFrank Rijkaard írta:Én nem tudom mi bajotok van Eidurral...Eddig majdnem minden meccsén csinált valamit,és úgy hajt mint senki. 11-es, kiállitás,gólok....Nem beszélve arról h ő 2 hónapja van a Barcában,Saviola pedig éveket töltött itt!Várjatok még vele...