Jellemző.Nyernek nagy mákkal,mimneg kikapunk egyszer és már akkora pofájuk van,mint a Bécsi kapu.Szánalmas.Figo 10 írta:javaslom h változtass az aláírásodon mert a barca idén mindent nem visz az már biztosRapika írta:így elmehetsz a ....ba!Pilfer írta: ha normálisan "tűnsz fel" itt, akkor nekem semmi bajom veled, mint real drukkerrel, de így...
Barça - Real, Real - Barça!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
- Charlie
- Öreg Harcos
Bebaxna ha te németül és spanyolul tudnál,ya végülis én is tudok mind1ikből szavakat!Figo 10 írta:nem tanultam, tanulok angolul. németül és spanyolul tudokSzakacs írta:de te is azon hogy spain is not...
ekkora satusagot is csak te irhacc
C.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt"
nem azert de ebbol itelve eleg primitiv embre lehecc,nem baj na Boldog 1805 otot
nem azert de ebbol itelve eleg primitiv embre lehecc,nem baj na Boldog 1805 otot
Tiziano Crudeli fan 

nem tanultam, tanulok angolul. németül és spanyolul tudokSzakacs írta:de te is azon hogy spain is not...
ekkora satusagot is csak te irhacc
SPAIN IS NOT CATALONIA!
javaslom h változtass az aláírásodon mert a barca idén mindent nem visz az már biztosRapika írta:így elmehetsz a ....ba!Pilfer írta:ha normálisan "tűnsz fel" itt, akkor nekem semmi bajom veled, mint real drukkerrel, de így...Figo 10 írta: van 1 olyan érzésem h (ha ki nem tilt addig ryhno mester) egyre gyakrabban fogk majd feltűnni
SPAIN IS NOT CATALONIA!
- Rapika
- Entrenador del Barça
így elmehetsz a ....ba!Pilfer írta:ha normálisan "tűnsz fel" itt, akkor nekem semmi bajom veled, mint real drukkerrel, de így...Figo 10 írta:van 1 olyan érzésem h (ha ki nem tilt addig ryhno mester) egyre gyakrabban fogk majd feltűnniPilfer írta: kárörvendeni idetolod a képedet, de amikor [auto_cenzúra], mint a torkos borz, akkor nem jár a "kezed", és meghúzod magadat az iskolapadban![]()
Jellemző...![]()

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Figonak is jobbkeze a baratnoje,de az is mar csrebe hagyta,huzz innen ma te kis ******,nem latod hogy tegnap is K****ra nagy szerencsvel tudtatok nyerni,me ha torres annyit nem hibazik akkor 8-3 az eredmeny
Tiziano Crudeli fan 

- Pilfer
- Jugador d'estrella
ha normálisan "tűnsz fel" itt, akkor nekem semmi bajom veled, mint real drukkerrel, de így...Figo 10 írta:van 1 olyan érzésem h (ha ki nem tilt addig ryhno mester) egyre gyakrabban fogk majd feltűnniPilfer írta:kárörvendeni idetolod a képedet, de amikor [auto_cenzúra], mint a torkos borz, akkor nem jár a "kezed", és meghúzod magadat az iskolapadbanFigo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jóhehe
![]()
Jellemző...![]()

van 1 olyan érzésem h (ha ki nem tilt addig ryhno mester) egyre gyakrabban fogk majd feltűnniPilfer írta:kárörvendeni idetolod a képedet, de amikor [auto_cenzúra], mint a torkos borz, akkor nem jár a "kezed", és meghúzod magadat az iskolapadbanFigo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jóhehe
![]()
Jellemző...![]()
SPAIN IS NOT CATALONIA!
- Pilfer
- Jugador d'estrella
kárörvendeni idetolod a képedet, de amikor [auto_cenzúra], mint a torkos borz, akkor nem jár a "kezed", és meghúzod magadat az iskolapadbanFigo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jóhehe

Jellemző...

pfffffBoixos írta:igazad van, lehet, h nem is perec, hanem kiflicsücsök volt. vagy inkább a banánt szereted hülyegyerek? azt úgyis a lábaddal hámozod. pont úgy viselkedsz, mintha egy lennél a ketrec mögötti majmok közül.Figo 10 írta:nem-nem bokszos tévedzsBoixos írta: persze, akkor láttad, amikor éppen dobta be neked a perecet a ketrecedbe te szerencsétlen. fogtok ti még sírni az etoo miatt áprilisban.

SPAIN IS NOT CATALONIA!
-
- Llegenda del Barça
igazad van, lehet, h nem is perec, hanem kiflicsücsök volt. vagy inkább a banánt szereted hülyegyerek? azt úgyis a lábaddal hámozod. pont úgy viselkedsz, mintha egy lennél a ketrec mögötti majmok közül.Figo 10 írta:nem-nem bokszos tévedzsBoixos írta:persze, akkor láttad, amikor éppen dobta be neked a perecet a ketrecedbe te szerencsétlen. fogtok ti még sírni az etoo miatt áprilisban.Figo 10 írta: nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Vkivel kevered őket. A három említett játékos közül elég csak Eto'ora gondolni, ahogy elszedi Casillas és Carlos közül a labdát, s máris felmelegszik a szívem! És ezt a kellemes emléket csak a Real Madrid adhatta nekem )Figo 10 írta:nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt.rhynn írta:Úristen! Van már két vereségünk. Ráadásul a bírók se fújnak nekünk.Figo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
Nektek hány van?
Ja és ha már 3-0nál tartunk... Eto'o Gio Ronaldinho mond ez a három név neked vmit?:)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
nem-nem bokszos tévedzsBoixos írta:persze, akkor láttad, amikor éppen dobta be neked a perecet a ketrecedbe te szerencsétlen. fogtok ti még sírni az etoo miatt áprilisban.Figo 10 írta: nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt.
SPAIN IS NOT CATALONIA!
-
- Llegenda del Barça
persze, akkor láttad, amikor éppen dobta be neked a perecet a ketrecedbe te szerencsétlen. fogtok ti még sírni az etoo miatt áprilisban.Figo 10 írta: nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan az állatkertben volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
nem igazán, etoot talán egyszer már láttam....csak nem tom hogy hol..ja megvan ********** volt.rhynn írta:Úristen! Van már két vereségünk. Ráadásul a bírók se fújnak nekünk.Figo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
Nektek hány van?
Ja és ha már 3-0nál tartunk... Eto'o Gio Ronaldinho mond ez a három név neked vmit?:)
redlions írta:Ez rasszista jellegű!!!!![]()
![]()
![]()
SPAIN IS NOT CATALONIA!
-
- Llegenda del Barça
ez a szitu fordítva is lejátszódott már, CSAK AKKOR EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTTUNK KICSIRIGÓFigo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó

EMLÉKSZEL? NEM VOLT AZ OLYAN RÉGEN

PUYOL-XAVI-INIESTA
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Úristen! Van már két vereségünk. Ráadásul a bírók se fújnak nekünk.Figo 10 írta:a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
Nektek hány van?
Rhynnblog:
Rhynnblog:
a real 3-0ra nyert, a barca 3-0ra kikapott érdekes, de jó
hehe

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Figo 10 2005.01.10. 15:03:37-kor.
SPAIN IS NOT CATALONIA!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ez a vereség még az eszüket is meghozhatja.Mostanában nem egyszer volt rá példa,hogy ráültünk az eredményre,és majdnem kikaptunk.Jó,most nem tudtunk mire ráülni,de akkor is.Boixos írta:az elkövetkezendő hetek úgyis megmutatják, h mi a frankó. de sztem a margitnál nem az edzőkkel volt a probléma eddig sem, hanem a játékosaikkal. a csapatuk gerince mind kiégett, ellustult és öregedő zsugásokból áll. talán a rault nem sorolnám ide, mert az az ember, még ha lépni sem bír, akkor is megdöglene a reálért, ezt el kell ismerni róla. de sem az arab, sem a bekkem, sem a figo, sem a karesz sőt még a góljai ellenére a kövérember sem ilyen. hogy a többiről már ne is beszéljek. egy-egy meccsett hoznak azért, mert focizni azt tuti, h nem felejtettek el, de már nem a régiek. arról nem beszélve, h a tegnapi meccs volt a madridi derby, ami ugye megint teljesen más szitu, ahogy lejjebb Silvanus is írta. szal új edző ide vagy oda, nem kell olyan nagyon tartanunk a madridtól. attól inkább, h pszichésen legyenek ott a srácok és ne szarjanak be a terhektől. lazuljanak le szépen, mostmár elengedhetetlen, h megjöjjenek az újak, gyógyulnak a sérültek, minden okés lesz
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Tisztára olyan mint a Fradi! Hozzák a jobbnál jobb külföldi befutott játékosokat, s vhogy mindenki beleszürkül, elfelejt focizni!Boixos írta:az elkövetkezendő hetek úgyis megmutatják, h mi a frankó. de sztem a margitnál nem az edzőkkel volt a probléma eddig sem, hanem a játékosaikkal. a csapatuk gerince mind kiégett, ellustult és öregedő zsugásokból áll. talán a rault nem sorolnám ide, mert az az ember, még ha lépni sem bír, akkor is megdöglene a reálért, ezt el kell ismerni róla. de sem az arab, sem a bekkem, sem a figo, sem a karesz sőt még a góljai ellenére a kövérember sem ilyen. hogy a többiről már ne is beszéljek. egy-egy meccsett hoznak azért, mert focizni azt tuti, h nem felejtettek el, de már nem a régiek. arról nem beszélve, h a tegnapi meccs volt a madridi derby, ami ugye megint teljesen más szitu, ahogy lejjebb Silvanus is írta. szal új edző ide vagy oda, nem kell olyan nagyon tartanunk a madridtól. attól inkább, h pszichésen legyenek ott a srácok és ne szarjanak be a terhektől. lazuljanak le szépen, mostmár elengedhetetlen, h megjöjjenek az újak, gyógyulnak a sérültek, minden okés lesz
Pl. Pinte, Kapic, Szkukalek, vagy akár Vagner is
Rhynnblog:
Rhynnblog:
-
- Llegenda del Barça
az elkövetkezendő hetek úgyis megmutatják, h mi a frankó. de sztem a margitnál nem az edzőkkel volt a probléma eddig sem, hanem a játékosaikkal. a csapatuk gerince mind kiégett, ellustult és öregedő zsugásokból áll. talán a rault nem sorolnám ide, mert az az ember, még ha lépni sem bír, akkor is megdöglene a reálért, ezt el kell ismerni róla. de sem az arab, sem a bekkem, sem a figo, sem a karesz sőt még a góljai ellenére a kövérember sem ilyen. hogy a többiről már ne is beszéljek. egy-egy meccsett hoznak azért, mert focizni azt tuti, h nem felejtettek el, de már nem a régiek. arról nem beszélve, h a tegnapi meccs volt a madridi derby, ami ugye megint teljesen más szitu, ahogy lejjebb Silvanus is írta. szal új edző ide vagy oda, nem kell olyan nagyon tartanunk a madridtól. attól inkább, h pszichésen legyenek ott a srácok és ne szarjanak be a terhektől. lazuljanak le szépen, mostmár elengedhetetlen, h megjöjjenek az újak, gyógyulnak a sérültek, minden okés lesz 

PUYOL-XAVI-INIESTA