Aranylabda, FIFA Év Játékosa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
elpaís
Barça B

2006.11.27. 18:11:26

Ezt azért bökte be, hogy ne felejtse el senki hogy mekkora böszme :)
Ilyet mondani... sportszerűséget látásból se... de ez nyílvánvaló volt a köpködésénél is.
Kép
R.M.C.F

2006.11.27. 18:11:10

Inkább alulnevelt...hogy finom legyek.Kiváncsi lennék hogy mit szólna ha róla is igy beszélnek majd egyszer...elsírja magát.
Vito
Llegenda del Barça

2006.11.27. 18:08:33

Madridista írta:18:04 - Samuel Etoo: "Vicc, hogy Cannavaro nyert."
:lol: :lol: :lol:

nagy király ez a Samu!
R.M.C.F

2006.11.27. 18:06:37

z elmúlt héten pedig előbb Carew-et nem tudta tartani, majd a Valencia ellen a félidőben le kellett cserélni, nehogy kiállítsák,
Hol lehet kapni így látó szemüveget?
Nem azért cserélték le nehogy kiállítsák hanem azért amiért Carew is "villoghatott"a lesgóljával....sérült volt egész héten,nem is tudott edzeni.

Ekkora elfogult , elferdült szemléletet...
Szerintem az Aranylabda már elveszítette a jelentőségét.
Gondoltam.....pont idéntől.... :D
De hogy az első háromban egyetlen Barca játékos (Dinho, Eto'o) se legyen, miközben magasan nyertük a Ligát, meg a BL-t (na, azt azért nem "magasan"), hát na Ennyiből át lehetne nevezni az Aranylabdát a "VB legjobb játékosa" díjának... Ne értsetek félre, Dinho a 2006 2. felében nyujtott kicsit lelketlen játékáért és motiválatlanságáért nem érdemelte volna meg, ahogyan Eto'o is sérült mostanság,
Most akkor hogy....?
A német Kicker már pontszámokat is közöl: Cannavaro 173 ponttal győzött, megelőzve Gianluigi Buffont (124) és Thierry Henryt (121).
Szóval Barcás nincs az első 3ban
Éppenhogy.....
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.11.27. 17:56:17

Game90 írta:Az NSO-s hsz teljesen igaz :!:
A vb-n kimagaslót nyújtott. De a vb alapján odalehetne adni még 5 játékosnak az Aranylabdát :!: Kiváncsi vagyok, ha nem szerződik a Realba, akkor is megkapta volna a díjjat :!: :roll:
Game, itt nem az elszerződése számít, hanem a vb-n mutatott teljesítménye. A Realnak semmi köze ehhez, mert amióta Madridban játszik, rá se lehet ismerni a vb-n villogó Fabióra.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2006.11.27. 17:45:43

Szerintem az Aranylabda már elveszítette a jelentőségét. Az én szememben mindenképp. Cannavaro jól játszott a VB-n, ezt nem lehet tagadni. De hogy a JUvnetussal az év első felében semmit sem csinált az is biztos, és az is, hogy a Realban is csak luftokat rúg, meg hasonló. Szóval ha az egész éves teljesítményeket nézzük, Cannanak nagyon nem kellett volna az élmezőnyben lenni. .... Nem akarok elfogult lenni. DE. Dinho "gyengébb formája is jobb, mint Canna állítólag kirobbanó Realos formája. Veretlen BL-győzelem után úgy látszik ez jár.: egy játékos sincs a dobogón. És eléggé elfújt VB eredménye pedig ez: két olasz az első két helyen. Buffon???!!! :lol: Ezen pedig már csak röhögni tudok. Aki egy fél szezont a Seria B-ben játszik, és az első felét is bundázta, az mit keres ott. Ha jól tudom, Buffon az, aki leginkább belekeveredett a bundabotrányba, ha egyénileg nézzük a játékosokat. Na mind1, most egy kicsit mérges vagyok. De sebaj, a lényeg nem a megannyi kitüntetés. Ezt Gaucho is megmondta. Hanem az, hogy játszhasson, és sok címet nyerjen a CSAPATTAL.
bzozo
Jugador d'estrella

2006.11.27. 17:36:39

az aranylabdát nem mérlegelik??? mert elég pehejsulyú a cannavaro story... Elég gyalázat hogy ezt a díjat nem igazán az egész ÉVES teljesítmény alapján osszák hanem ez is csak egy pénzes díj! :?
VISCA EL BARCA
Charlie
Öreg Harcos

2006.11.27. 17:36:20

Pedro! Erről írtam én is valamelyik nap, kb. ez lett volna a mondandója annak is, mint enenk amit bemásoltál. Tökéletesen egyetértek vele, teljesen igaz.
C.
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.27. 16:58:22

Game90 írta:Kiváncsi vagyok, ha nem szerződik a Realba, akkor is megkapta volna a díjjat :!: :roll:
Sztem akkor is megkapta volna, az ilyen szintű összefonódásokban azért nem hiszek. De hogy az első háromban egyetlen Barca játékos (Dinho, Eto'o) se legyen, miközben magasan nyertük a Ligát, meg a BL-t (na, azt azért nem "magasan"), hát na :roll: Ennyiből át lehetne nevezni az Aranylabdát a "VB legjobb játékosa" díjának... Ne értsetek félre, Dinho a 2006 2. felében nyujtott kicsit lelketlen játékáért és motiválatlanságáért nem érdemelte volna meg, ahogyan Eto'o is sérült mostanság, na meg hát a vb-n sem volt kinn, de akkor a gyengébb nemzetek labdarugói a VBk és EBk évében nem nyerhetnek aranylabdát csak azért, mert a nemzeti válogatottuk nincsen olyan szinten? :roll:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
PCsabi
aka Game90

2006.11.27. 16:50:27

Az NSO-s hsz teljesen igaz :!:
A vb-n kimagaslót nyújtott. De a vb alapján odalehetne adni még 5 játékosnak az Aranylabdát :!: Kiváncsi vagyok, ha nem szerződik a Realba, akkor is megkapta volna a díjjat :!: :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.11.27. 16:45:41

Pedro írta:Ezt a hsz-t az NSO fórumában olvastam, és tökéletesen egyet értek vele, ezért vettem a bátorságot, hogy beidézzem ide.

"mindent elmond jelenkorunk futballjáról, hogy egy olyan hátvédet találtak a legjobbnak, akikről video-felvételek bizonyítják, hogy doppingolt, tavasszal egy lazio és cagliari játékos hosszú hónapokra szóló tönkretételével jeleskedett, az elmúlt héten pedig előbb Carew-et nem tudta tartani, majd a Valencia ellen a félidőben le kellett cserélni, nehogy kiállítsák, amilyen tisztátalanul futballozott... És akkor még a juventus-os és a saját zsebes bundát meg sem említem."

Ja, és amúgy semmi, de semmi köze a RM-nak ahhoz, hogy Cannavaro kapta az Aranylabdát, bár ettől még sem rosszabb, sem pedig jobb playa nem lesz az olasz. Egy átlagon felüli védőjátékos, de korántsem a legjobb.
Sztem Nesta, Terry, Puyol siman hozta azt a szintet...na jo a vb-n ott tenyleg kiemelkedett de akkor is...egy ev teljesitmenyet oda adni, 3 het jatekert...
Pedro aki irta, az megfogalmazta amit gondoltam es erzek :D
Tiziano Crudeli fan :!:
Reyes és Raulű

2006.11.27. 16:44:44

Várható első 5 sorendje:
1. Cannavaro
2. Buffon
3. Henry
4-5. Eto vagy dinho
4-5 eto vagy dinho
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.27. 16:39:27

Ezt a hsz-t az NSO fórumában olvastam, és tökéletesen egyet értek vele, ezért vettem a bátorságot, hogy beidézzem ide.

"mindent elmond jelenkorunk futballjáról, hogy egy olyan hátvédet találtak a legjobbnak, akikről video-felvételek bizonyítják, hogy doppingolt, tavasszal egy lazio és cagliari játékos hosszú hónapokra szóló tönkretételével jeleskedett, az elmúlt héten pedig előbb Carew-et nem tudta tartani, majd a Valencia ellen a félidőben le kellett cserélni, nehogy kiállítsák, amilyen tisztátalanul futballozott... És akkor még a juventus-os és a saját zsebes bundát meg sem említem."

Ja, és amúgy semmi, de semmi köze a RM-nak ahhoz, hogy Cannavaro kapta az Aranylabdát, bár ettől még sem rosszabb, sem pedig jobb playa nem lesz az olasz. Egy átlagon felüli védőjátékos, de korántsem a legjobb.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
huevos
Jugador d'estrella

2006.11.27. 16:27:55

én nem érzem problémának, hogy egy hátvéd kapta az aranylabdát (főleg figyelembe véve a korunk labdarúgásának változásait....), sőt szerintem egy igazi világklasszis kapta most meg.
igenis az egyik legjobb a posztján, vezére volt a totális futballt bemutató világbajnok olasz válogatottnak, egészen elképesztő teljesítménnyel.
az már más kérdés, hogy erkölcsileg mennyire megalapozott egy olyan csapatból választani győztest, amely a valaha volt egyik legnagyobb botrány "szellemi" vezére volt...(mert azért remélem egyik reálos kollega sem hiszi, hogy Cannavaro a madridban nyújtott teljesítménye miatt kapta meg....)
ha el lehetne vonatkoztatni a bundától a srácot, akkor teljesen megérdemelt lenne, mert a tudása alapján méltó a díjra.
never let the children cryin'!
Roniee21
Capitá del Barça

2006.11.27. 16:27:33

Ilyet!! :cry: :cry: Canna nem érdemelte meg :!: :!: Ha most ő aranylabdát kapott akkor R.CArlos 2002 ben GYÉMÁNTLABDÁT ÉRDEMELT VOLNA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: És? még sem ő kapta hanem RONALDO :!: :!: Aki viszont csak azért kapta h a vb-n kimagasló volt :!: :!: ÉS! Azért teljesen megérdemelte !! De azért túlzás h egy ilyen favágó kapjon goldball-t!! ááá,, majd jövőre megint DINHO lesz a KING :!: :!: (reméljük)
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2006.11.27. 16:15:03

Most hatalmasat csalódtam.Henry sokkal jobban megérdemelte volna.Nem egy védőnek kellett volna adni.Legalább még nem abban bundás juvéban tolta volna az idény felét.
Andris
Adminisztrátor

2006.11.27. 16:10:41

Szégyen
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sylvinho_
Capitá del Barça

2006.11.27. 16:09:52

Madridista cikk: "s kétség sem férhet hozzá, hogy jogosan nyerte el a rangos elismerést."
Hát persze...kétség sem férhet hozzá... :lol: :lol: :lol:
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
PCsabi
aka Game90

2006.11.27. 16:09:00

A német Kicker már pontszámokat is közöl: Cannavaro 173 ponttal győzött, megelőzve Gianluigi Buffont (124) és Thierry Henryt (121).
Szóval Barcás nincs az első 3ban :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.27. 16:06:05

Aprieto írta:Cannavaro Aranylabdás.
Kép
Hát igen,ahogy már jópár napja tudni lehetett...

Mi lett a sorrend? Dobogó?

Cannának Grt,de egyáltalán nem örülök,h ő nyerte :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2006.11.27. 16:00:18

Jaja :!: :?
Sajnos Cannavaro kapta :!: Itt van még egy kép:
http://www.realmadrid.com/addon/img/19d ... avarop.jpg
Aprieto

2006.11.27. 15:50:19

Cannavaro Aranylabdás.
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.11.26. 18:03:56

Ne Owenről beszéljünk már, nem tartottam azt se megérdemeltnek, deő legalább kiemelkedett egy szezonon keresztül a sikeres liverpoolból, de Cannavaro egy hentes,ráadásul a 2. számú olasz védő Nesta után, Thuram is uazt nyújtotta, csak nem nyert vbt, de amúgy meg már csak a bunda miatt is kizárnám az összes olasz bajnokságbeli játékost.
Nem azért szúrja a szemem a dolog mert realos, hanem mert egy csicska ahoz hogy aranylabdát kapjon. Ráadásul ohgy fogja majd sok kis csika verni a nyálát hogy kanna az aranylasztis, jeeee.
PCsabi
aka Game90

2006.11.26. 17:23:00

Azért a világ egyik legerősebb bajnokságában 16 gólt lőni :!: :wink: Nem lehet valami balfék játékos :!:
R.M.C.F

2006.11.26. 17:21:00

egy aranylabdás befejező csatárnak 16 gól kevés egy bajnokságban.20 fölött kellene rúgnia.
hát 16 góllal kevés szerintem.Egy befejezőtől többet várnék...én személy szerint.Más lehet hogy másképp gondolja.
Lezárt