Ilyet mondani... sportszerűséget látásból se... de ez nyílvánvaló volt a köpködésénél is.
Hol lehet kapni így látó szemüveget?z elmúlt héten pedig előbb Carew-et nem tudta tartani, majd a Valencia ellen a félidőben le kellett cserélni, nehogy kiállítsák,
Gondoltam.....pont idéntől....Szerintem az Aranylabda már elveszítette a jelentőségét.
Most akkor hogy....?De hogy az első háromban egyetlen Barca játékos (Dinho, Eto'o) se legyen, miközben magasan nyertük a Ligát, meg a BL-t (na, azt azért nem "magasan"), hát na Ennyiből át lehetne nevezni az Aranylabdát a "VB legjobb játékosa" díjának... Ne értsetek félre, Dinho a 2006 2. felében nyujtott kicsit lelketlen játékáért és motiválatlanságáért nem érdemelte volna meg, ahogyan Eto'o is sérült mostanság,
Éppenhogy.....A német Kicker már pontszámokat is közöl: Cannavaro 173 ponttal győzött, megelőzve Gianluigi Buffont (124) és Thierry Henryt (121).
Szóval Barcás nincs az első 3ban
Game, itt nem az elszerződése számít, hanem a vb-n mutatott teljesítménye. A Realnak semmi köze ehhez, mert amióta Madridban játszik, rá se lehet ismerni a vb-n villogó Fabióra.Game90 írta:Az NSO-s hsz teljesen igaz![]()
A vb-n kimagaslót nyújtott. De a vb alapján odalehetne adni még 5 játékosnak az AranylabdátKiváncsi vagyok, ha nem szerződik a Realba, akkor is megkapta volna a díjjat
![]()
Sztem akkor is megkapta volna, az ilyen szintű összefonódásokban azért nem hiszek. De hogy az első háromban egyetlen Barca játékos (Dinho, Eto'o) se legyen, miközben magasan nyertük a Ligát, meg a BL-t (na, azt azért nem "magasan"), hát naGame90 írta:Kiváncsi vagyok, ha nem szerződik a Realba, akkor is megkapta volna a díjjat![]()
Sztem Nesta, Terry, Puyol siman hozta azt a szintet...na jo a vb-n ott tenyleg kiemelkedett de akkor is...egy ev teljesitmenyet oda adni, 3 het jatekert...Pedro írta:Ezt a hsz-t az NSO fórumában olvastam, és tökéletesen egyet értek vele, ezért vettem a bátorságot, hogy beidézzem ide.
"mindent elmond jelenkorunk futballjáról, hogy egy olyan hátvédet találtak a legjobbnak, akikről video-felvételek bizonyítják, hogy doppingolt, tavasszal egy lazio és cagliari játékos hosszú hónapokra szóló tönkretételével jeleskedett, az elmúlt héten pedig előbb Carew-et nem tudta tartani, majd a Valencia ellen a félidőben le kellett cserélni, nehogy kiállítsák, amilyen tisztátalanul futballozott... És akkor még a juventus-os és a saját zsebes bundát meg sem említem."
Ja, és amúgy semmi, de semmi köze a RM-nak ahhoz, hogy Cannavaro kapta az Aranylabdát, bár ettől még sem rosszabb, sem pedig jobb playa nem lesz az olasz. Egy átlagon felüli védőjátékos, de korántsem a legjobb.
Hát igen,ahogy már jópár napja tudni lehetett...Aprieto írta:Cannavaro Aranylabdás.
Kép
hát 16 góllal kevés szerintem.Egy befejezőtől többet várnék...én személy szerint.Más lehet hogy másképp gondolja.egy aranylabdás befejező csatárnak 16 gól kevés egy bajnokságban.20 fölött kellene rúgnia.