Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A káröröm a legszebb öröm, mi?realmadridfan írta:1-1...szívás!főleg egy olyan csapat ellen, amit a real 1-4re vert meg...
![]()
![]()
és ne is álmodjatok róla, hogy kikapunk holnap!
Kérlek áruld el nekem azt, h mennyiben tehetett a mi szeretett edzőnk erről az x-ről!!!!!!!!!!FCB_gábor írta:Hát szép...úgy játszott a csapat mintha már bajnokok lennénk.
Valdes nyújtott értékelhetőt meg Deco az első félidőben, a többiek 0 Rijkaardot is beleértve.
Ezquerro-nak volt még szép az emelése. 1 pontnál nem érdemeltünk többet.
sleepy69 írta:Sziasztok Magyar Barcások.
Csak egy kérdésem lenne nem tudná valaki megmondani hogy hol lehet jegyet venni a neten a barca meccseire? Vagy lehet-e egyáltalán? Mennék Barcelonába jövöre csak aggodom hogy mikor ott leszek már elfogynak a jegyek. Előre is köszönöm a segítséget.
Nem is utazott a kerettel, tehát 100% hogy nem játszik. Egyébként én Deco-t is pihentetném, és akkor Iniesta maradhatna a középpályánH.Atesz írta:Valaki mondja meg nekem,hogy Ronaldinho játszik-e ma a Levante ellen!
Légyszi!Nagyon fontos lenne!
Ok!Köszi!barca99 írta:Én úgy tudom nem játszik. Az avatarodat meg légyszi vedd kisebbre mert széthúzza a fórumot. ja és úgy tudom az aláírásodban nem lehet GIF animáció...